Ruotsin tilanteesta ja natseista.

Hmm… Mistäköhän johtuu pseudonyymit a.k.a ”feikkitilit” kun kaikkea mahdollista sanomaasi pyritään leimaamaan ”natsistiseksi” ja sen varjolla elämäsi sitten pyritään järjestelmällisesti tuhoamaan?

Mikäli vastustat täysin järjestöntä ja absurdia maahanmuutto politiikkaa millä on ajettu niin Ruotsi kuin muukin läntinen Eurooppa Suomi mukaanlukien sellaiseen tilanteeseen (kaaokseen) missä yhä etenevissä määrin ihmiset alkavat jo odottamaan/ enteilemään suurempaakin yhteenottoa, niin olet ”natsi”?

Olet ”natsi” koska haluat elää rauhassa yhteiskunnassasi ja omassa kulttuurissasi sekä maassasi ilman maahantuotuja käveleviä ongelmia ja sen aiheuttamaa kaaosta jota myös ”rikkaudeksi” kutsutaan?

Tuskin Löfven ja suomalaiset vastaavansa kuvittelevat sitä että eurooppalaiset tällaista tilannetta olisivat koskaan toivoneet saati halunneet, mikä on nimenomaan saatu aikaan EU:n keinotekoisilla ja erittäin kalliiksi tulleilla väestönsiirroilla. Koko maanosa on itäisiä osia lukuunottamatta aikalailla täysin pilalla, eikä kestä enää montakaan vuotta ennen kuin pystyssä on suuremmat etniset ja uskonnolliset sodat Euroopan sisällä. Eräällä tapaa ne ovat jo käynnissä.

Olisi ollut kiva ja ihana elää Euroopassa ilman yhtäkään Afrikan elättiä ja/ tai Lähi-idän muslimia vihasaarnoineen ja terrorismeineen ja keskittyä sitten sen Euroopan rakentamiseen, kehittämiseen ja kasvattamiseen rauhassa. Siitä Euroopasta olisikin voinut tulla jopa liittovaltio pidemmällä aikavälillä mikäli väestönsiirtoihin ei olisi lähdetty.

KUKAAN täysipäinen ei halunnut tätä maahantuotua sakkia pesimään Eurooppaan varsinkaan nykyisessä mittakaavassa ja kukaan ei halunnut näitä ongelmia jotka nimenomaan tuotiin keinotekoisesti Eurooppaan aiheuttamaan sen tuho.

– Toivotan onnea Löfvenille vaaleihin.

Tuollaiset täysin realiteeteista irrallaan olevat tuomionpäivän saarnat yhdessä vastakkainasettelun lietsomisenja pelottelun kanssa ratkaisujen ja yhteistyön hakemisen sijaan tuovatkin äänestäjiä?

Mikäli SD ei saa vaaleissa nyt 50%+ Niin Ruotsi on täysin tuhottu ja lopullisesti ihan seuraavien muutaman vuoden aikana, sen verran tuntuu nämä globalisti-liberaalit, vassarit ja vastaavat päästään täysin seonneen että edessä on jotain entistä sairaampaa politiikkaa ja paljon kovemmalla asteella tiedossa.

Paljon olen lukenut spekulaatiota ja teoriaa siitä miten Eurooppa pyritään EU:n ”eliitin” toimesta ajamaan kaaokseen ja sen jälkeen tarjotaan ”pelastusrengasta” ihmisille ja sen hinta tuleekin sitten olemaan demokratia, vapaus ja yhden ikuisen eliitti porukan jumalaan verrattavissa oleva asema. (Yhdysvalloissa ”eliitin” Atlantin ylittävä oma siipensä tekee samaa, eri muodossa)

En pidä sidä teoriaa mitenkään huuhaana varsinkaan enää nykyään mutta yksi asia on faktaa.

 

– Se ei tule onnistumaan.

 

Kaaos on helppoa luoda, sen luomiseen valtio- tai maanosan tasolla ei tarvita kovinkaan paljoa voimavaroja tai energiaa ja yleisestikin on aina helpompaa rikkoa, tuhota ja murskata, kuin taas rakentaa, kehittää ja parantaa asioita.

Hyvänä esimerkkinä, koko 2015 väestönsiirto meni täysin puihin eliitillä koska ihmiset eivät uskoneet mitenkään että täysin rauhanomaisisista maista tunkeneet 95% nuorista miehistä koostuneet väkivaltaiset ihmisjoukot olisivat ”Hätää kärsiviä pakolaisia, naisia ja lapsia”.

Nyt yritetään luoda keinotekoisia jakolinjoja, demonisoida, provosoida ja tehdä mitä tahansa jotta mahdollisimman monta eri ryhmää olisivat toinen toistensa kimpussa ja siitä sitten lietsotaan kunnon sota/ kriisi pystyyn useilla mantereilla samaan aikaan. Tämä tulee jo itsestään epäonnistumaan pelkästään sen takia että kun ihmisille tarjotaan sitä ”pelastusrengasta” niin valtaosa ei siihen mistään hinnasta tartu, koska tietää jo kyseisen ”eliitin” olevan sen syypää kaikkeen mahdolliseen pahaan alunperinkin.

Kaaos on helppoa luoda ja päästää irti mutta sitä ei pysty mitenkään hallitsemaan ja parhaimmillaan koko kakku tulee räjähtämään eliitin omia kasvoja vastaan. Näin on jo tapahtumassa kaikissa mahdollisissa vaaleissa eri maissa ja vauhti sen kuin kiihtyy mitä absurdimmiksi eliitin selittelyt muuttuvat milloin mystisestä Venäjän sekaantumisesta aina kuunatseihin ja vastaavaan… Teksti mitä tulee mukamas ”varteenotettavien” poliitikkojen suusta nykyään muuttuu jatkuvasti yhä vastenmielisemmäksi ja suoraan sanottuna lapsellisemmaksi, sama koskee valtamediaa kollektiivisesti.

Kukaan täysipäinen ei enää usko mihinkään valtamedian tai eliitin edustajien sanomisiin (Kuten Löfven) ja ihmiset ovat nyt jo muutaman vuoden nähneet kaikesta propagandasta erittäin tehokkaasti läpi. Se jos mikä on herättänyt toivoa kovemmankin luokan pessimistissä.

Kovempienkin umpiluisten ihmisten kalloihin on alkanut valumaan valoa ja ne taas jotka radikalisoituvat etenkin nimenomaan vasemmalla puolella spektrumia, niin heidän kohdallaan ei sitä toivoa koskaan ollutkaan. Osa ihmisistä valitettavasti on sellaisia että heille ei loppujen lopuksi ole värillä väliä kunhan vain saavat tuhota sydämmensä kyllyydestä, oli puoli mikä tahansa.

Ihmisten tietoisuus otti massiivisen harppauksen koulutuksen, kielitaidon ja internetin yleistyttyä ja tulokset alkavat näkymään hitaasti mutta varmasti ympäri läntistä maailmaa.

– Kaikkea ei enää niellä pureksimatta ja oteta ”totuutena” mitä sanotaan ylhäältä päin ja ihmiset ovat heräämässä laajemminkin.

Pieni ennustus:

 

Nyt edessä on seuraavaksi massiivinen suurlama josta pyritään syyttämään Trumpia ja ”kauppasotaa” mutta se lama oli pedattuna järjestelmään jo vuonna 2009 kun täysin mädäntyneen finanssijärjestelmän ei annettu kaatua roskalainoineen vaan sitä alettiin pönkittämään keinotekoisesti kokonaisen sukupolven kustannuksella (Generation Millenial).

Seuraava lama onkin sitten niin suuri ja raju että se johtaa massiivisiin tuhoihin, epävakauteen ja konflikteihin jotka jättävät laman todelliset perussyyt hyvin pian alkamisensa jälkeen alleen.

Lamasta tullaan syyttämään kaikkia mahdollisia eliitin vastustajia ja näiden kimppuun tullaan usuttamaan aivan kaikki mahdolliset voimat.

Meni ehkä hieman ohi aiheesta ja toivottavasti tekstissä on jotain järkeä useampien mielestä, mutta kun peilaa vaikka Löfvenin ”tuomionpäivän saarnaa” missä puhutaan maailmansodista ja vastaavista niin aikalailla se noudattaa samaa formulaa kuin muuallakin länsimaissa on viimeaikoina poliitikkojen puheet olleet.

Ihmisiä valmistellaan nyt jo ”syyllisten” suhteen ja nämä poliitikot usuttavat jokainen omalta osaltaan omissa maissaan mustamaalaamalla ”syylliset” kaikkeen negatiiviseen pian alkavaan kehitykseen maalitauluiksi niille väkivaltaisille radikaali hölmöille jotka vielä heitä uskovat.

-Albert

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Meille Ruotsissa asuville jaettiin tässä muutama viikko sitten ohjelehtinen: Jos kriisi tai sota tulee (Om krisen eller kriget kommer; Myndigheten för samhällsskydd och beredskap MSB).
    En tiedä itkisinkö vai nauraisinko. Mitä Ruotsin hallitus on ajatellut määrätessään MSB:n tehdä tämä lehtinen?

Comments are closed.