SPR on aloittanut laittomasti maassa olevien majoittamisen ympäri Suomea.

SPR tarjoaa kaikille Suomessa laittomasti oleville joita on noin 50 000 ilmaisen asunnon, veden, sähkön koko Suomessa. SPR on tehnyt sopimuksia kuntien ja kaupunkien kanssa, jossa kunnat ja kaupungit maksavat SPR:lle laittomien majoituksen kaikki kulut. 50 000 laittoman ilmaisen asunnon, veden ja sähkön kulut veronmaksajille 500 000 miljoonaa euroa vuodessa. Kirkko tarjoaa laittomasti maassa oleville ilmaisia risteilyjä. Näin SPR ja kirkko toimivat ja ne eivät tee yhtään mitään, kun kyseessä on kantasuomalainen asunnoton, köyhä tai leipäjonossa oleva. SPR ja kirkko boikottiin heti ja pysyvästi. SPR ja kirkko kannattaa avoimesti Suomen islamisaatiota ja edistävät avoimesti Suomen islamisaatiota. Muista levittää somessa!

Muista erota kirkosta www.eroakirkosta.fi/

Lue myös:

Näin SPR huijaa kansalaisia.

Näin SPR huijaa kansalaisia.


Näin SPR huijaa kansalaisia.

Lähteet:

pt-media.org/2018/07/09/savonlinna-pistaa-tulijoille-parasta-poytaan/

pt-media.org/2018/07/09/sprn-asukkaille-lahettama-tiedote-nayttaa-olevan-aito/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.