Turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät ole köyhiä eivätkä pakene sotaa

98-99% kaikista turvapaikanhakijoista ja pakolaisista on vain tulossa Suomeen paremman elintasontakia. Ne eivät ole edes oikeita turvapaikanhakijoita tai pakolaisia. Ne tulevat turvallisista maista kuten Irak, Iran, Afganistan, Somalia, Marokko. Suomen sosiaaliturva houkuttelee kymmeniä miljoonia ihmisiä ympäri maailman. Turvapaikka ja pakolais järjestelmät eivät selvästikkään toimi, koska 99% on huijareita, rikollisia, terroristeja, jotka tekeytyvät pakolaisiksi ja turvapaikanhakijoiksi. Suomen on saatava rajatarkastukset kuntoon ja tänne ei tule ottaa yhtään pakolaista ja turvapaikanhakijaa. Valitettavasti tätä ei tule tapahtumaan, koska hallituspuolueet ovat ottamassa useita miljoonia huijareita tänne elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Mitään työtä ne eivät tule koskaan tekemään. Hallituspuolueet vaihtoon ja rajat kiinni. Mikä tahansa järjestelmä joka toimii 1-2% teholla lakkautettaisiin heti. Kuitenkin kun turvapaikka järjestelmä ja pakolaisjärjestelmä ei toimi ja melkein 100% Suomeen tulevista on huijareita. Tulee turvapaikka ja pakolaisjärjestelmät lopettaa heti.
Italialainen professori Anna Bono oikoo yleisimpiä väärinkäsityksiä pakolaisuudesta.

Affaritaliani kertoo, että professori Anna Bonon mukaan vain 5 prosenttia Italiaan saapuvista on oikeita pakolaisia. Kaikki muut ovat elintasosiirtolaisia. He maksavat matkastaan ja väärennetyistä asiakirjoistaan tuhansia dollareita, joten köyhiäkään he eivät todellisuudessa ole.

Vain noin 5 prosenttia turvapaikanhakijoista on oikeita pakolaisia.

Italiaan Välimeren yli saapuvista turvapaikanhakijoista 3 500 onnistui saamaan myönteisen päätöksen vuonna 2015. Vuonna 2016 vastaava luku oli alle 5 000 ja vuonna 2017 hieman yli 6 000. Luvut vastaavat 5-8 prosenttia kaikista maahan saapuneista turvapaikanhakijoista. Kaikki loput ovat Bonon mukaan elintasosiirtolaisia.

Turvapaikanhakijat eivät ole köyhiä

Bono kertoo, että matkat Afrikasta Eurooppaan ovat laittomia, joten matkalaiset turvautuvat rikollisjärjestöjen palveluksiin. Matkalaiset joutuvat maksamaan ihmissalakuljettajille tuhansia dollareita matkastaan ja asiakirjoista. Koska matkaan lähtevillä on varaa näihin summiin, he eivät todellisuudessa ole köyhiä.

Afrikan valtioiden saaman avun lisääminen korjaa tilanteen?

Bonon mukaan Afrikan maita autetaan koko ajan. Afrikka on eniten avustettu maanosa sekä humanitaarisen avun että kehitysyhteistyön kannalta. Merkittävä osa avustuksista menee muualle kuin tarvitsijoille, muun muassa korruptioon. Anna Bonon mukaan Afrikkaan ei voida viedä kehitystä, vaan Afrikan täytyy tuottaa sitä itse. Bonon motto kuuluukin “vähemmän rahaa ja parempaa hallintoa”.

Afrikan maat pyrkivät rajoittamaan siirtolaisten lähtöä?

Asia on Bonon mukaan osittain päinvastoin. Afrikan maista liikkeelle lähtevät eivät ole syrjäisistä kylistä tai epätoivoisia ihmisiä, joten hallitus on vastuussa heidän lähdöstään. Liikkeelle lähtevät ihmiset ovat usein väsyneitä korruptioon ja hyväveliverkostoihin. Tämä saa monet näkemään siirtolaisuuden viimeisenä toivona.

Islamilaiset terroristit tulevat turvapaikanhakijoiden mukana Eurooppaan?

Bonon mukaan terroristijärjestöt ovat olleet mukana ihmissalakuljetusbisneksessä parin vuoden ajan rahoittaakseen asehankintojaan. Näiden siirtolaisreittien olemassaolo saattaa saada aikaan terroristien siirtymisen Afrikkaan ja sieltä siirtolaisreittejä pitkin Eurooppaan.  Islamilaisen valtio on kärsinyt tappion Irakissa ja Syyriassa. Mihin terroristit sieltä päätyvät? Bono kysyy.

Professori Anna Bono on toiminut Afrikan historian ja instituutioiden tutkijana Torinon yliopistossa vuoteen 2015 saakka asuttuaan sitä ennen useita vuosia Afrikassa. Hän on toiminut useiden yliopistojen ja laitosten – kuten Italian ulkoministeriön – kanssa yhteistyössä, ja julkaissut yli 1 600 artikkelia, esseetä ja kirjaa Afrikan kansainvälisistä suhteista, kansainvälisestä yhteistyöstä, demografiasta ja siirtolaisuudesta.

www.kansalainen.fi/italialainen-tutkija-anna-bono-turvapaikanhakijat-eivat-ole-koyhia-eivatka-pakene-sotaa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.