Yli 2 miljoonaa turvapaikanhakijaa tulossa Suomeen.

Maahanmuuttovirasto varoittaa ja valmistautuu ottamaan jopa 2,5 miljoonaa turvapaikanhakijaa salaa Suomeen. Kaikki otetaan vaikka tulijoita olisi kymmeniä miljoonia vuodessa, kerrotaan maahanmuuttovirastosta. Petteri Orpo, Juha Sipilä ja Sauli Niinistö aikovat pitää rajat täysin auki, jotta  miljoonat ihmiset voivat tulla Suomeen turvapaikanhakijoina. Angela Merkel vaatii Suomen islamisaation nopeuttamista ja vaatii Suomen täyttämistä miljoonilla islaminuskoisilla miehillä. Hallituspuolueet ovat varautuneet kattamaan 2,5 miljoonan turvapaikanhakijoiden 75 miljardin euron kustannukset vaikka lainaa lisää ottamalla.
www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/maahanmuuttovirasto-varoittaa-turvapaikanhakijamaarien-uudesta-akkinoususta-suurin-osa-paatoksista-tehdaan-lain-mukaan/6948808#gs.y9L46CI

Suomeen turvapaikanhakijoina tulijoista 98% on nuoria islaminuskoisia miehiä, jotka tulevat paremman elintason perässä, eivätkä edes ole turvapaikan tarpeessa. 95% pakolaisista onislaminuskoisia miehiä ja suurin osa nuoria islamisteja. Useat kymmenet miljoonat köyhät ihmiset ympäri maailman ovat kiinnostuneita lähtemään Suomen elämään sosiaalietuuksilla. Suomen sosiaalietuudet kiinnostavat maailmalla ja Suomi jatkaa toimistaan koko maailman sosiaalitoimistona.

Rajatarkastukset on aloitettava ja turvapaikanhakijat poistettava ja uusien pääsy estettävä Suomeen. Suomi kuuluu vain suomalaisille ei elintasopakolaisille kuten kaikki turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat. Avoimet rajat ja monikulttuurisuus on epäonnistunut täydellisesti kaikissa maissa, joissa sitä on kokeiltu. Ruotsi on varoittava esimerkki siitä kuinka monikultuurisuus ja avoimet rajat tuhoavat koko maan taloudellisesti ja muuten. Lue Ruotsin täydellisestä epäonnistumisesta.
pt-media.org/

Lue kaikki turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ongelmat, rikollisuus, kustannukset ja muut aina.
mvlehti.net/

Hallituspuolueet eivät aio estää Suomen valtaamista vaan nopeuttaa kantasuomalaisten kansanmurhaa. Kysymys on mitä kantasuomalaiset aikovat tehdä. Katsovatko he sivusta, kuinka maanpetturi poliitikot tuhoavat Suomen. Vai ryhtyvätkö he toimiin. Nyt on kyse Suomen itsenäisyydestä. Suomeen tornion kautta tulevien turvapaikanhakijoiden pääsy Suomeen on estettävä keinolla millä hyvänsä. Poliisi ei tule tekemään yhtään mitään ja armeija tulee kantamaan turvapaikanhakijoiden laukkuja. Siksi jää kantasuomalaisten tehtäväksi edes yrittää estää suurinta vyöryä mitä on nähty sitten Suomen itsenäisyyden taistelusta Neuvostoliittoa vastaan. Kaikki turvapaikanhakijat on poistettava Suomesta ja estettävä uusien tänne pääseminen. Avoimien rajojen politiikkaa kannattavien puolueiden kannatus tulee romahtamaan pysyvästi tulevaisuudessa.

Nyt tarvitaan toimintaa ja rahaa, jotta turvapaikanhakijoiden pääsy tänne estetään keinolla millä hyvänsä. Jokainen puolue, joka kannattaa avoimia rajoja ja monikulttuurisuutta pitää laittaa oppositioon. Poliisi on turvapaikanhakijoiden puolella joten poliisi on puolensa valinnut. Mitä sinä aiot tehdä? Toivottaa yli 2 miljoonaa islamistia tervetulleeksi valloittamaan Suomen vai yrittää estää heidän pääsynsä Suomeen. Tulevina vuosina voi olla ratkaisun hetket. 2,5 miljoonaa turvapaikanhakijaa tulee maksamaan 75 miljardia euroa veronmaksajille, jotka maanpetturipoliitikot ovat valmiit kattamaan rajuilla leikkauksilla, verojen korottamisella ja lainaa ottamalla. Tulijoita on niin paljon, että Suomi romahtaa taloudellisesti. Tulijoiden valtava määrä takaa sen, että poliisi on täysin voimaton ja se mahdollistaa tulijoiden aloittaman vallankumouksen. Väkivaltainen Suomen alistaminen islamilaiseksi kalifaatiksi on väistämätön, jossa poliisi, rajavartiolaitos ja armeija on tulijoiden puolella ja kantasuomalaisia vastaan.

Mikä on Suomen Kansa Ensin?

www.perussuomalaiset.fi/

Etusivu

Vaikka tulijoita ei tulisikaan tulevina vuosina 2,5 miljoonaa. 5 vuoden päästä tulijoita on jo yli 2,5 miljoonaa tullut Suomeen turvapaikanhakijoina, pakolaisina, laittomasti maahantulleina ja perheen yhdistämisen jälkeen. Avoimien rajojen politiikka on täydellisesti epäonnistunut ja kaikkien avoimia rajoja kanattavien eduskuntapuolueiden kannatus tulee romahtamaan tulevaisuudessa. Suomi tullaan menettämään nopeasti tai hitaasti ja varmasti. Sen kuitenkin jokainen tietää, että yksikään maanpetturi poliitikko ei tule sulkemaan rajoja vaikka 100 miljoonaa turvapaikanhakijaa tulisi Suomeen heti tai 100 vuodessa. Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten, laittomasti maassa olevien ja tulevien ja perheenyhdistämisen kautta tulevien määrät ovat jatkuvassa kasvussa ja loppu ei näy. Samoin näistä olevien kustannusten määrä kasvaa jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla yli miljardilla eurolla joka ikinen vuosi. Vauhti tulee kiihtymään joka viikko. Katso videot ja mieti.

Suomen pakolaistilanne

Maahanmuuttoviraston arvion mukaan nyt tulee varautua turvapaikanhakijoiden äkilliseen nousuun.8 Ilmeisesti kyseinen virasto on saanut sisäpiirin tietoa muiden muassa Soroksen Open Society Foundation –yhdistykseltä.

Miksi Suomen pitäisi ylipäänsä varautua ottamaan ketään vastaan, kun kyseiset ”turvapaikanhakijat” ovat suurella todennäköisyydellä seikkailijoita ja elintasopakolaisia.

Suomen pakolaistilanne on vielä paljon kohtuullisempi kuin Ruotsissa, jossa valtiovalta on alistettu vahingolliseen monikulttuurisuuteen.

Ottaen huomioon Suomen vallanpitäjien monikulttuurisuutta ja pakolaisvyörytystä syleilevän asenteen, olemme menossa kohti Ruotsin kaltaista katastrofaalista tilaa pakolaispolitiikan suhteen.

Juha Sipilä juhannuksena Brysseliin

Hiljattain Saksan liittokansleri Angela Merkelin johtaman kristillisdemokraattisen CDU:n baijerilainen veljespuolue CSU ilmaisi halunsa, että Saksan olisi asetettava pysäyttävän sulun pakolaisvirralle Saksaan. CSU:ta edustava Saksan sisäministeri Horst Seehofer antoi Merkelille kaksi viikkoa aikaa selvittää pulmallinen kysymys ennen kuin hän määrää Saksan rajat kiinni. 9

Onneksi Seehofer on saanut terveelle linjalleen tukea esimerkiksi Itävallasta, Unkarista ja Puolasta. Saksassa puolueiden erimielisyydet pakolaispolitiikasta ja rajojen sulkemisesta voi aiheuttaa Saksassa hallituskriisiin.

Nyt myös Sipilä ottaa osaa Merkelin koolle kutsumaan pakolaisasiaa käsittelevään pikakokoukseen, johon osallistuu Suomen lisäksi Saksa, Ranska, Italia, Puola Kreikka ja Bulgaria. 9

Saksa, Ranska ja Suomi ovat halukkaita vastaanottamaan loputtomasti turvapaikanhakijoita. Siten kokouksen ongelman ratkaisu lienee selvää, rajoja ei haluta sulkea. Tosin on ehdotettu ainakin yhtenä vaihtoehtona, että Euroopan unionin ulkopuolella perustettaisiin pakolaisten käsittelykeskuksia. Luonnollisesti näistä keskuksista myöhemmin ohjattaisiin pakolaisvirtaa EU:n maihin, kuten esimerkiksi Suomeen.

Tällöin Sipilän osallistuminen yllä mainittuun kokoukseen ei välttämättä tarkoita Suomelle hyviä uutisia pakolaispolitiikan suhteen, sillä maamme tultaisiin ennemmin tai myöhemmin hukuttamaan ”pakolaisiin”.

Suomessa katse Ruotsiin; hälytyskellojen pitäisi soida!

Entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero kirjoittaa kolumnissaan Ruotsin turvattomuudesta ja sisäisen turvallisuuden heikkenemisestä. Paateron mukaan Ruotsissa ei ole osattu varautua sisäisen turvallisuuden romahtamiseen kuluneiden vuosien aikana. Uutisissa ovat olleet esillä kranaatti-iskut, poliisiin suunnattu väkivalta, katuturvallisuuden heikkeneminen, ongelma-alueet, joihin poliisi välttää menemistä ja niin edelleen.10

-Tämä on vain osa kokonaiskuvasta. Kyse on jengiytymisestä ja jengien välisistä taisteluista, joiden yhteydessä myös viranomaiset joutuvat kohteiksi, sanoo Paatero.

Luonnollisesti nämä Paateron esittämät ongelmat ovat seurausta monikulttuurisuuden estottomasta hyväksymisestä ja maahanmuuttajien, eli enimmäkseen ”turvapaikanhakijoiden” miltei rajattomasta vastaanottamisesta. Nimittäin useat Ruotsin kunnat ovat lähes 50 prosenttisesti ulkomaalaistaustaisia, kuten esimerkiksi oli vuonna 2017 Sigtunassa 43, Malmössä 45 ja Botkyrkassa 58 prosenttia asukkaista on ulkomaalaistaustaisia.11 Siis on kuntia, joissa Ruotsalaiset ovat vähemmistönä. Tällaista kehitystä emme luultavasti Suomeen halua?

Paatero vetoaakin aiheellisesti Suomeen sanoessaan, että Suomessa vallitsee lapsenmielin usko, mutta Ruotsin ongelmien pitäisi jo laittaa maassamme hälytysjärjestelmän päälle.

Pakolaisvyörytys on globaalin valtaeliitin poliittinen instrumentti

Ruotsin, Suomen ja muiden EU-maiden monikulttuurisuusongelmat eivät kuitenkaan ole islamistisen maailman tai islamistien aiheuttamaa, vaikka poliittisesta Lähi-idästä saapuvat ”pakolaiset” ovat yleensä islamisteja. Muslimifobiaa juuri stereotyyppisesti lietsovat sellaiset Israelin ja sionistien hännystelijät, kuten esimerkiksi Suomessa Perussuomalaisten puolue ja Ruotsissa Ruotsidemokraatit, nämä puolueet, muiden oikeistopuolueiden, sosiaalidemokraattien sekä vihervasemmiston kanssa muodostavat harhautuksen, jolla yritetään peitellä kansainvälisen sionismin osuutta Euroopan kansojen etnisessä ja kulttuurellisessa tuhoamisessa.

Euroopan pakolaiskriisin eli elintasopakolaisuuden taustalla ovat sionistit, kuten esimerkiksi monimiljonäärin ja sijoittajan George Soroksen luoman Open Society Foundation värväystoiminta.12

William Engdahl väittää selvityksessään Nato-sotilasliiton yhteydessä olevien ajatushautomoiden kontrolloivan Euroopan unionin pakolaispolitiikkaa. Siten Saksan liittotasavaltaa ja EU:ta koordinoitaisiin Atlantin takaa.13

Näitä aivoriihiä tai ajatushautomoita ovat: European Stability Initiative (ESI) ja ECFR (European Council on Foreign Relations). Lisäksi on sellainen yhdistys kuin Open Society Fellow –järjestö. 13

Lontoossa vuonna 2007 perustettu ECFR on sionistipankkiirien Rockefellerin ja JP Morganin luomia järjestöjä koordinoimaan englantilais-amerikkalaista maailmanlaajuista ulkopolitiikkaa. George Soros on ECFR-ajatushautomon rahoittaja.

Bildresultat för Antigermanismus, Globalismus, Multikulti Gestern und heute kuva

Tämäkö on ruotsalaisen koulun arkipäivää?

Wolfgang Hackertin teokseen: Antigermanismus, Globalismus, Multikulti Gestern und heute2015,(’Antigermanismi, monikulttuurisuus ja globalismi ennen ja nyt’). Kirja paljastaa maahanmuuttajainvaasion olevan vain pitkän ja suunnitelmallisen kansanmurhaprosessin osavaihe.14

Tästä voidaan esittää johtopäätöksenä, että parhaillaan on käynnissä Eurooppalaisten järjestäytyneiden valtioiden raunioittamisen kampanja kauhistuttavan muukalaisinvaasion kautta. Tämän invaasion tarkoituksena myös on kansanmurhaprosessi, joka toteutuu Eurooppalaisen geneettisen rakenteen ja maiden kulttuurin täydellisellä tuhoamisella.

Tämän jälkeen globaali harvainvalta voi asettaa omat hegemoniset valtarakenteensa tuhoutuneiden yhteiskuntajärjestelmien sijalle. Ilman kansallisia arvoja ja identiteettiä oleva uusi Eurooppalainen populaatio muodostaisi lopulta sekoittuneen monokulttuurisen yhteiskunnan. Tällainen tasapäinen ja robottimainen väestö tarjoaisi eliitille mainion orjalauman, jolle riittäisi palkkioksi ”leipä ja sirkushuvit”.

Meidän ei kuitenkaan tarvitse hyökätä maahanmuuttajien tai arvoliberaalien maanmiestemme kimppuun; riittää, kun nitistämme korruptoituneen poliittisen johtomme, rappeutuneen virkamieskoneiston, mädäntyneet hallintorakenteet ja edellä mainittuja palvelevan valta- eli valhemedian. Luonnollisesti puolustaudumme ulkomaalaisia ryhmiä vastaan, jos ne muodostuvat uhaksi.

Lopuksi

Ehkä Ruotsin monet kunnat tarjoamat mielenkiintoisen tutkimuspohjan antropologeille, jonka suuria teemoja ovat esimerkiksi politiikka, talous, uskonto ja sosiaaliset suhteet. Kulttuuriseen ja sosiaaliseen elämään keskittyvä tietotaito voi tarjota entistä laajempia havaintoja moniin aikamme ilmiöihin. Muun muassa miten järjestäytynyt ja rauhallinen yhteiskuntastruktuuri muuttuu, kun se alistetaan impulsiivisemman, uskonnollisemman ja samalla älylliseltä rakenteeltaan intuitiivisemman aineksen kanssa yhteen. Länsimainen älyllisyys on nimittäin enemmän systemaattista ja rationaalista, kuin esimerkiksi poliittisen Lähi-idän alueen populaatioilla. Rauhallisuuteen tottuneet eurooppalaiset ovat selvästi avuttomia ja hämmentyneitä tämän uuden kulttuurivyöryn armoilla, ja eivät uskalla vastustaa sitä, sillä muutoin absurdi sivistyneistö leimaa heidät sivistymättömiksi ja vihaa pursuaviksi rasisteiksi.

Eurooppalainen geneettinen rakenne ja kulttuuri tuhoutuvat uuden ja välittömämpien kulttuurien vaikutuksesta. Tämä perikato tapahtuu kansainvälisen eliitin välillisen vaikutuksen painostamana ja heidän lakeijoidensa eli EU-maiden valtioneuvostojen ja niitä palvelevien valtamedian sekä uutistoimistojen kautta. Euroopan unionin valtakoneistot varmistavat tämän perikadon asetuksillaan, direktiiveillään ja säädöksillään.

Meillä eurooppalaisilla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet pelastua tästä antropologian laboratoriosta, jonne ”hullut professorit” ovat meidät vastoin tahtoamme sysänneet. Ei tarvitse muuta kuin aitojen oppositioryhmien välinen verkostoituminen eri EU-maiden oppositioryhmien välillä. Laajaa kansan, tai kansojen nousua, sekä siihen liittyvää kansalaistottelemattomuutta ei voida pysäyttää kuin väkivalloin, jota eliitti ei kykene käyttämään mittavia ihmismassoja vastaan. Tähän aktivismiin tarvitaan aloitteellisuutta ja yhtenäisyyttä, turha eri ryhmien välinen riitely pitäisi jättää pois tai ainakin tulevaisuuteen.

www.magneettimedia.com/huomiot-ruotsin-mallinen-pakolaispolitiikka-tuhoaa-myos-suomen-yhteiskuntarauhan/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

10 Comments

 1. SUOMEEN OTETAAN MILJOONIA MUSLIMIMIEHIÄ JA SUOMI ISLAMISOIDAAN. SILLE ASIALLE TE RASISTIT ETTE VOI YHTÄÄN MITÄÄN. VAIKKA KUINKA YRITÄTTE PALJASTELLA KUSTANNUKSIA, ONGELMIA, RIKOLLISUUTTA JA MUITA TURVAPAIKANHAKIJOISTA JA PAKOLAISISTA. NYT VAAN PITÄÄ ESTÄÄ JOKAINEN TÄMÄN MEDIAN PALJASTUKSEN LEVIÄMINEN SOMESSA JA LEIMATA KAIKKI NÄIDEN PALJASTUSTEN LEVITTÄJÄT NATSIRASISTEIKSI. TOTUUS EI SAA PALJASTUA KOSKAAN!

 2. Jokainen kantasuomalainen mies on hävitettävä ja korvattava muslimimiehillä. Kuolema ja tuho kantasuomalaisille miehille!

 3. Jokainen joka vastustaa maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maassa olevia ja tulevia on rasisti. Jokainen rasisti on natsi. Näiden paljastusten leviäminen on estettävä somessa keinolla millä hyvänsä, jotta totuus ei paljastu koskaan! Taistelu totuuden leviämisen estämiseksi tulee jatkumaan!

 4. Rasistiset siat te ette tule estämään paljastuksillanne useiden miljoonien muslimiesten pääsyä Suomeen. Natsirasistit taistelu teitä ja totuuden paljastumista vastaan jatkuu! Suomi täytetään miljoonilla muslimiehillä ja me kaikki teemme kaiken sen eteen!

 5. Jotenkin nämä paljastukset on estettävä ja sensuroitava, jotta kansa ei saisi tietää totuutta. Taistelu totuuden estämistä ja paljastumista vastaan tulee jatkumaan entistä kovempaa. Suomi islamisoidaan ja täytetään useilla miljoonilla muslimiehillä ja sitä te ette natsirasistit tule mitenkään estämään! Suomi on monikultuurinen maa ja kaikki miljoonat siirtolaiset ovat tervetulleita tulemaan Suomeen ja elämään sosiaalietuuksilla. Suomi tulee pitämään rajat avoimina vaikka tulijoita olisi 100 miljoonaa!

 6. Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja näiden paljastusten leviäminen. Nämä tiedot jotka on paljastettu ovat salassa pidettäviä ja salaisia joita EI SAA PALJASTAA EIKÄ LEVITTÄÄ. Jokainen joka levittää näitä syyllistyy salassapitorikokseen. Sano ei natseille ja estä natseja paljastamasta totuutta!

 7. Kaikki suvakit ovat sairaita ihmisiä, jotka tulisi laittaa pakkohoitoon loppuelämäksi. Tässä taas nähdään erinomainen esimerkki siitä kun tulee ikävä totuus paljastus turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Niin nämä suvakit ovat heti estämässä ja sensuroimassa totuuden paljastumista ja leviämistä. Heti suvakit yrittävät kaikin tavoin estää, sensuroida ja haukkua rasistinatseiksi kaikki, jotka eivät kannata Suomen täyttämistä miljoonilla muslimiehillä ja Suomen muuttamista islamlaiseksi kalifaatiksi. Haistakaa pitkä paska kaikki suvakit. Te suvakit olette pieni vähemmistö alle 10% ja 90% suomalaisista ei jaa teidän arvojanne.

 8. suomen osuudeksi afrikan rikkaudesta on kyllä laskettu vain 62 miljoonaa. On se kyllä kumma, etteivät suomalaiset itse ole Suomessa lisääntyneet, onhan tämä niin helwatun erinomainen, rikas ja tuottoisa maa.

 9. Mistä näitä aivottomia “rasistinatsipaskahokijoita” oikein sikiää jotka ei välitä isänmaasta sen enempää kun tietävät mikä oikeesti on rasisti ja ennenkaikkea mikä on natsi. Helvetti jos ei edes tiedä minkälaiset ihmiset oli oikkesti natseja tai minkälainen ihminen on oikeesti rasisti niin kannattas pitää turpansa kiinni ja ottaa ensin selvää asioista ennenkun nimittelee ketään? maahanmuuttokriittinen on kaikkee muuta kun rasisti ( jotka mm suojelee vammaisia, sairaita, vanhuksia, jne mitä natzit ei tehneet )joille on ihan ok että muuttaa suomeen töihin ja halun elättää itse perheensä ( rasisti ei sitäkään suvaitsisi) eikä tulla vain loisimaan toisten rahoilla jne.
  Natsi taas on kansallissosialistinen suomeksi, tässä pikkasen tietoa natzeista….
  Sen pohja on eugenistisessa ajattelussa, joka oli tuolloin varteenotettava lääketieteen ala koko länsimaisen kulttuuripiirin alueella. Aluksi ohjelma käsitti lähinnä mielisairaiden ja kehitysvammaisten pakkosterilointia, jota harjoitettiin samaan aikaan myös muissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa (katso eugeniikka).

  Jo ennen toista maailmansotaa natsit eliminoivat suuren osan Saksassa asuvista vammaisista ja mielisairaista. Saksalaiset suvut saattoivat ulkoistaa omat vammaisensa ja mielisairaansa hoitoon ”hoitokoteihin”. Tämän jälkeen hoitoon lähetetyistä ei enää kuultu mitään. Heidät eliminoitiin tuhoamalla. Näin tehtiin rakennemuutosta vielä suuremmalle tuhoamisoperaatiolle, juutalaisten suunnitelmalliselle tuhoamiselle.[26]

  Sodan alettua rotuhygieniaohjelmassa siirryttiin syksyllä 1939 laajaan mielisairaalapotilaiden surmaamiseen nimellä ”Operaatio T4”. …. yksikään matukriittinen ei ikinä vahingoittaisi sairaita tai muuten heikompia.
  Matukriittinen voi teidän sairaassa päässä olla natsi, mutta vain koska taistelee oman isänmaan ja sen sairaiden, vanhuksien jne puolesta haluamalla ettei tähän maahan tuole samanlaista sekasortoa ja kaaosta mikä on nyt joka ikisessä maassa mihin matut on tunkeutunu ( huom. siis matut, ei mamut ) koska niiden mukana tulee aina kaaos ja sekasoto maahan.

Comments are closed.