Ruotsin mallinen pakolaispolitiikka tuhoaa myös Suomen yhteiskuntarauhan

Ruotsissa ulkomaalaistaustaiset rikollisjengit selvittelevät välejään. Maan suurissa kaupungeissa tilanne alkaa muistuttaa entistä enemmän taistelutannerta, joista ulkopuoliset saavat harhaluodin niskaansa. Länsinaapurissa monikulttuurisuus on vaatinut veronsa, seuraako Suomi perässä?

 

Ruotsin pakolaistilanne

Eurooppaa on koitellut noin neljä viimeisintä vuotta vitsaus, joka tunnetaan Euroopan pakolaiskriisin nimellä. Valtavirtaisen tiedonvälityksen mukaan Lähi-idästä, Afrikasta ja Etelä-Aasiasta lähtöisin olevia pakolaisia ja siirtolaisia on pyrkinyt ja pyrkii edelleen Eurooppaan tarkoituksenaan hakea turvapaikkaa.1

Ruotsi on muuttunut jo vuosikymmeniä yhä kiihtyvällä tahdilla entistä monikulttuurisemmaksi yhteiskunnaksi. Ruotsi on äärimmäisen arvoliberalistinen maa, joka on toteuttanut tasa-arvon, monikulttuurisuuden ja sukupuolineutraaliuden ideologiaa siinä määrin, että sen yhteiskunnan henkinen selkäranka on murtunut ja alati kiihtyvä ”turvapaikanhakijoiden” hakemuksien hyväksyminen on paljastunut sosiaalisina ongelmina ja lisääntyvänä rikollisuutena. 2

Järjestetyn Euroopan ”pakolaiskriisin” alkuvuosina vuonna 2015 hakeutui Ruotsiin 156 110 ”turvapaikanhakijaa”. Samana vuonna ruotsalaislehti Svenska Dagbladet sai haltuunsa Ruotsin poliisin raportteja, joista paljastui, ettei poliisilla ollut enää voimavaroja selvitä maan sisäisestä ulkomaalaisvalvonnasta. 3

-Nykyisillä resursseilla erityisen vaikeaa valvonta on pääkaupunkiseudulla. Tukholmaan saapuu päivittäin satoja siirtolaisia, mutta kaikkien tulijoiden hakemuksia on mahdotonta käsitellä. Rajapoliisi pystyy käsittelemään vain 8-10 hakemusta päivässä, kertoi tuolloin Svenska Dagbladet.

Bildresultat för Stefan Löfvén kuva

Muun muassa monikulttuurisuuden yhtenä voimakkaan edistäjänä on Ruotsissa vaikuttanut maan nykyinen hallitus, joka koostuu punavihreästä liittoumasta, jossa ovat Sosialidemokraatit, ympäristöpuolue Vihreät sekä Vasemmistopuolue. Ruotsin pääministeri on Sosialidemokraattien puheenjohtaja Stefan Löfvén.

Ruotsissa nykyisin kasvavaa suosiota saanut Ruotsidemokraatit Sverigedemokraterna (SD) ei ole aito kansallismielinen ja isänmaallinen puolue, vaan enemmänkin populistinen liike.

Avoimen sionistinen SD on vastaavanlainen valeoppositio kuin Perussuomalaiset -puolue Suomessa. SD luonteensa mukaisesti erotti kansanedustaja Anna Hagwallin kaikista puoluetoimistaan ja olemaan osallistumatta seuraaviin vaaleihin, koska hän oli nostanut kiusallisen mediakysymyksen päivän valoon.4

Bildresultat för Anna Hagwall kuva

Anna Hagwall.

Anna Hagwall oli lähettänyt Aftonbladetille avoimen kirjeen, jossa hän toivoi Bonnierin mediaimperiumin romahtamista.5 Bonnier on yksi kolmesta Pohjolan valtavirtamediaa hallitsevasta ”juutalaissuvusta”.6 Kaksi muuta jättimäistä mediaimperiumia ovat Erkon ja Hjörnen juutalaissuvut.

Ruotsin eteläiset kaupungit ovat sotatantereita

Esimerkiksi Malmössä ja Göteborgissa yhteiskunnallinen tilanne on erittäin rauhatonta. Malmöä vaivaa maahanmuuttajajengien väkivaltarikollisuus.

Bildresultat för Malmön ampumiset kuva

Poliisit tutkivat ampumisen paikkaa Malmössa.

Malmössä on tapahtunut kymmeniä räjähdyksiä, joista osa on ilmeisesti käsikranaatin aiheuttamia. Näissä iskuissa on kuollut ja loukkaantunut useita ihmisiä.

Malmön kiihtyvästä väkivallan kierteestä kertoo siellä tällä viikolla tapahtunut ampumavälikohtaus, jossa ainakin kolme ihmistä on kuollut sekä useita haavoittunut.7

 

Suomen pakolaistilanne

Maahanmuuttoviraston arvion mukaan nyt tulee varautua turvapaikanhakijoiden äkilliseen nousuun.8 Ilmeisesti kyseinen virasto on saanut sisäpiirin tietoa muiden muassa Soroksen Open Society Foundation –yhdistykseltä.

Miksi Suomen pitäisi ylipäänsä varautua ottamaan ketään vastaan, kun kyseiset ”turvapaikanhakijat” ovat suurella todennäköisyydellä seikkailijoita ja elintasopakolaisia.

Suomen pakolaistilanne on vielä paljon kohtuullisempi kuin Ruotsissa, jossa valtiovalta on alistettu vahingolliseen monikulttuurisuuteen.

Ottaen huomioon Suomen vallanpitäjien monikulttuurisuutta ja pakolaisvyörytystä syleilevän asenteen, olemme menossa kohti Ruotsin kaltaista katastrofaalista tilaa pakolaispolitiikan suhteen.

Juha Sipilä juhannuksena Brysseliin

Hiljattain Saksan liittokansleri Angela Merkelin johtaman kristillisdemokraattisen CDU:n baijerilainen veljespuolue CSU ilmaisi halunsa, että Saksan olisi asetettava pysäyttävän sulun pakolaisvirralle Saksaan. CSU:ta edustava Saksan sisäministeri Horst Seehofer antoi Merkelille kaksi viikkoa aikaa selvittää pulmallinen kysymys ennen kuin hän määrää Saksan rajat kiinni. 9

Onneksi Seehofer on saanut terveelle linjalleen tukea esimerkiksi Itävallasta, Unkarista ja Puolasta. Saksassa puolueiden erimielisyydet pakolaispolitiikasta ja rajojen sulkemisesta voi aiheuttaa Saksassa hallituskriisiin.

Nyt myös Sipilä ottaa osaa Merkelin koolle kutsumaan pakolaisasiaa käsittelevään pikakokoukseen, johon osallistuu Suomen lisäksi Saksa, Ranska, Italia, Puola Kreikka ja Bulgaria. 9

Saksa, Ranska ja Suomi ovat halukkaita vastaanottamaan loputtomasti turvapaikanhakijoita. Siten kokouksen ongelman ratkaisu lienee selvää, rajoja ei haluta sulkea. Tosin on ehdotettu ainakin yhtenä vaihtoehtona, että Euroopan unionin ulkopuolella perustettaisiin pakolaisten käsittelykeskuksia. Luonnollisesti näistä keskuksista myöhemmin ohjattaisiin pakolaisvirtaa EU:n maihin, kuten esimerkiksi Suomeen.

Tällöin Sipilän osallistuminen yllä mainittuun kokoukseen ei välttämättä tarkoita Suomelle hyviä uutisia pakolaispolitiikan suhteen, sillä maamme tultaisiin ennemmin tai myöhemmin hukuttamaan ”pakolaisiin”.

Suomessa katse Ruotsiin; hälytyskellojen pitäisi soida!

Entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero kirjoittaa kolumnissaan Ruotsin turvattomuudesta ja sisäisen turvallisuuden heikkenemisestä. Paateron mukaan Ruotsissa ei ole osattu varautua sisäisen turvallisuuden romahtamiseen kuluneiden vuosien aikana. Uutisissa ovat olleet esillä kranaatti-iskut, poliisiin suunnattu väkivalta, katuturvallisuuden heikkeneminen, ongelma-alueet, joihin poliisi välttää menemistä ja niin edelleen.10

-Tämä on vain osa kokonaiskuvasta. Kyse on jengiytymisestä ja jengien välisistä taisteluista, joiden yhteydessä myös viranomaiset joutuvat kohteiksi, sanoo Paatero.

Luonnollisesti nämä Paateron esittämät ongelmat ovat seurausta monikulttuurisuuden estottomasta hyväksymisestä ja maahanmuuttajien, eli enimmäkseen ”turvapaikanhakijoiden” miltei rajattomasta vastaanottamisesta. Nimittäin useat Ruotsin kunnat ovat lähes 50 prosenttisesti ulkomaalaistaustaisia, kuten esimerkiksi oli vuonna 2017 Sigtunassa 43, Malmössä 45 ja Botkyrkassa 58 prosenttia asukkaista on ulkomaalaistaustaisia.11 Siis on kuntia, joissa Ruotsalaiset ovat vähemmistönä. Tällaista kehitystä emme luultavasti Suomeen halua?

Paatero vetoaakin aiheellisesti Suomeen sanoessaan, että Suomessa vallitsee lapsenmielin usko, mutta Ruotsin ongelmien pitäisi jo laittaa maassamme hälytysjärjestelmän päälle.

 

Pakolaisvyörytys on globaalin valtaeliitin poliittinen instrumentti

Ruotsin, Suomen ja muiden EU-maiden monikulttuurisuusongelmat eivät kuitenkaan ole islamistisen maailman tai muslimien aiheuttamaa, vaikka poliittisesta Lähi-idästä saapuvat ”pakolaiset” ovat yleensä muslimeja. Muslimifobiaa juuri stereotyyppisesti lietsovat sellaiset Israelin ja sionistien hännystelijät, kuten esimerkiksi Suomessa Perussuomalaisten puolue ja Ruotsissa Ruotsidemokraatit, nämä puolueet, muiden oikeistopuolueiden, sosiaalidemokraattien sekä vihervasemmiston kanssa muodostavat harhautuksen, jolla yritetään peitellä kansainvälisen sionismin osuutta Euroopan kansojen etnisessä ja kulttuurellisessa tuhoamisessa.

Euroopan pakolaiskriisin eli elintasopakolaisuuden taustalla ovat sionistit, kuten esimerkiksi monimiljonäärin ja sijoittajan George Soroksen luoman Open Society Foundation värväystoiminta.12

William Engdahl väittää selvityksessään Nato-sotilasliiton yhteydessä olevien ajatushautomoiden kontrolloivan Euroopan unionin pakolaispolitiikkaa. Siten Saksan liittotasavaltaa ja EU:ta koordinoitaisiin Atlantin takaa.13

Näitä aivoriihiä tai ajatushautomoita ovat: European Stability Initiative (ESI) ja ECFR (European Council on Foreign Relations). Lisäksi on sellainen yhdistys kuin Open Society Fellow –järjestö. 13

Lontoossa vuonna 2007 perustettu ECFR on sionistipankkiirien Rockefellerin ja JP Morganin luomia järjestöjä koordinoimaan englantilais-amerikkalaista maailmanlaajuista ulkopolitiikkaa. George Soros on ECFR-ajatushautomon rahoittaja.

Bildresultat för Antigermanismus, Globalismus, Multikulti Gestern und heute kuva

Tämäkö on ruotsalaisen koulun arkipäivää?

Wolfgang Hackertin teokseen: Antigermanismus, Globalismus, Multikulti Gestern und heute2015,(’Antigermanismi, monikulttuurisuus ja globalismi ennen ja nyt’). Kirja paljastaa maahanmuuttajainvaasion olevan vain pitkän ja suunnitelmallisen kansanmurhaprosessin osavaihe.14

Tästä voidaan esittää johtopäätöksenä, että parhaillaan on käynnissä Eurooppalaisten järjestäytyneiden valtioiden raunioittamisen kampanja kauhistuttavan muukalaisinvaasion kautta. Tämän invaasion tarkoituksena myös on kansanmurhaprosessi, joka toteutuu Eurooppalaisen geneettisen rakenteen ja maiden kulttuurin täydellisellä tuhoamisella.

Tämän jälkeen globaali harvainvalta voi asettaa omat hegemoniset valtarakenteensa tuhoutuneiden yhteiskuntajärjestelmien sijalle. Ilman kansallisia arvoja ja identiteettiä oleva uusi Eurooppalainen populaatio muodostaisi lopulta sekoittuneen monokulttuurisen yhteiskunnan. Tällainen tasapäinen ja robottimainen väestö tarjoaisi eliitille mainion orjalauman, jolle riittäisi palkkioksi ”leipä ja sirkushuvit”.

Meidän ei kuitenkaan tarvitse hyökätä maahanmuuttajien tai arvoliberaalien maanmiestemme kimppuun; riittää, kun nitistämme korruptoituneen poliittisen johtomme, rappeutuneen virkamieskoneiston, mädäntyneet hallintorakenteet ja edellä mainittuja palvelevan valta- eli valhemedian. Luonnollisesti puolustaudumme ulkomaalaisia ryhmiä vastaan, jos ne muodostuvat uhaksi.

 

Lopuksi

Ehkä Ruotsin monet kunnat tarjoamat mielenkiintoisen tutkimuspohjan antropologeille, jonka suuria teemoja ovat esimerkiksi politiikka, talous, uskonto ja sosiaaliset suhteet. Kulttuuriseen ja sosiaaliseen elämään keskittyvä tietotaito voi tarjota entistä laajempia havaintoja moniin aikamme ilmiöihin. Muun muassa miten järjestäytynyt ja rauhallinen yhteiskuntastruktuuri muuttuu, kun se alistetaan impulsiivisemman, uskonnollisemman ja samalla älylliseltä rakenteeltaan intuitiivisemman aineksen kanssa yhteen. Länsimainen älyllisyys on nimittäin enemmän systemaattista ja rationaalista, kuin esimerkiksi poliittisen Lähi-idän alueen populaatioilla. Rauhallisuuteen tottuneet eurooppalaiset ovat selvästi avuttomia ja hämmentyneitä tämän uuden kulttuurivyöryn armoilla, ja eivät uskalla vastustaa sitä, sillä muutoin absurdi sivistyneistö leimaa heidät sivistymättömiksi ja vihaa pursuaviksi rasisteiksi.

Eurooppalainen geneettinen rakenne ja kulttuuri tuhoutuvat uuden ja välittömämpien kulttuurien vaikutuksesta. Tämä perikato tapahtuu kansainvälisen eliitin välillisen vaikutuksen painostamana ja heidän lakeijoidensa eli EU-maiden valtioneuvostojen ja niitä palvelevien valtamedian sekä uutistoimistojen kautta. Euroopan unionin valtakoneistot varmistavat tämän perikadon asetuksillaan, direktiiveillään ja säädöksillään.

Meillä eurooppalaisilla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet pelastua tästä antropologian laboratoriosta, jonne ”hullut professorit” ovat meidät vastoin tahtoamme sysänneet. Ei tarvitse muuta kuin aitojen oppositioryhmien välinen verkostoituminen eri EU-maiden oppositioryhmien välillä. Laajaa kansan, tai kansojen nousua, sekä siihen liittyvää kansalaistottelemattomuutta ei voida pysäyttää kuin väkivalloin, jota eliitti ei kykene käyttämään mittavia ihmismassoja vastaan. Tähän aktivismiin tarvitaan aloitteellisuutta ja yhtenäisyyttä, turha eri ryhmien välinen riitely pitäisi jättää pois tai ainakin tulevaisuuteen.

www.magneettimedia.com/huomiot-ruotsin-mallinen-pakolaispolitiikka-tuhoaa-myos-suomen-yhteiskuntarauhan/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.