Jösse Järvenpään kielletyt ja kiihottavat laulut. Laulut on kielletty vain kantasuomalaisilta.

Jösse Järvenpään kielletyt ja kiihottavat laulut 8 kappaletta. Suomi on maailman ensimmäinen maa missä laulut on kielletty kansalta, koska ne saattavat kiihottaa kansaa liikaa. Poliisin mukaan laulujen soittaminen ja kuunteleminen on kielletty vain kantasuomalaisilta ja kaikki ulkomaalaiset saavat soittaa ja kuunnella lauluja aina. Nyt Jössen kielletyt kappaleet soimaan autoissa ja soittimissa julkisilla paikoilla. Nyt kaikki osaavat lataa nuo kappaleet ja uppaa niitä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin niin perkeleesti. Siis kaikki joilla on tietoturva ja yksityisyysasiat kunnossa eli  www.torproject.org/download/download-easy.html.en yms. Muista levittää näitä lauluja ja videoita joka paikassa. Sensuuriin puree parhaiten se, että kaikki alkavat soittamaan kyseisiä 8 kappaletta ja kielletyt laulut soi. Se mikä on netissä sitä ei saada mitenkään pois vaan se pysyy aina netissä tulevat suvakkituomarit oppimaan. Laulujen kuuntelemista ja soittamista eivät suvakkituomarit saa myöskään loppumaan.

Jussi Järvenpää on ottanut musikissaan humoristisesti kantaa yhteiskunnallisiin ongelmiin ja näistä kahdeksasta kappaleesta valtakunnansyyttäjä ja nettipoliisi kiihottuivat niin pahasti, että hakivat laulajalle vankeustuomiota, joka käräjäoikeudessa päätyi sakkorangaistukseen:

1. Käymään muttei loisimaan

2. Uima-allahs riemua

3. Lääpin, kähmin, kourin

4. Siirtoloiset merihädässä

5. Täyttää hiljaa ISIS nyt maan

6. Tallukkaan

7. Heteropride

8. Valkoisen miehen viimeinen linnake

Tämä tuomio on farssia pelkkänä poliittisena ajojahtina ja vainona, jonka tarkoitus on vaientaa muitakin toisinajattelijoita, jotka kritisoivat vallassaolevien uuskommunistien agendaa. Toisinsanoen sananvapautta ollaan Suomessa rajoittamassa erittäin törkeällä tavalla ja normaalin demokraattisen vaikuttamisen keinoja ollaan kaventamassa. Nyt on herättävä toimimaan!”

Katso ja kuuntele laulut miksi hallitus haluaa kieltää niiden näkemisen ja kuulemisen kansalta täysin.

Siltä varalta, että laulut katoavat youtubesta ne tulevat aina löytymään alla olevasta linkistä videoina mp4 ja äänitiedostona mp3

openload.co/f/whd9hwazHYY/j%C3%B6sse_videot_ja_mp3_8_kpl.zip

Jössen tuomio ja siinä olevat laulut

vk.com/doc331558566_468759431?hash=04e520ebefd2e4edf0&dl=5d5ba66539b0a5bd76

Laulu kantasuomalaisille isänmaallisille

suomimedia.wordpress.com/2018/10/31/laulu-kantasuomalaisille-isanmaallisille/

Tilaa jössen kanava

www.youtube.com/user/jossejarvenpaa

www.youtube.com/watch?v=mXZP3ma-4zo

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.