Vuoto paljastaa Ilja Janitskinille tuomio

Vuoto oikeudenkäynnistä paljastaa, että Ilja Janitskin saa tuomion myöhemmin. Kyseessä on täysin poliittinen oikeudenkäynti, jossa tuomio on 100% varma asia. Tuleva tuomio ei kuitenkaan ole lainvoimainen, koska siitä valitetaan hovioikeuteen. Tämä tapaus tullaan käymään korkeimmassa oikeudessa. Myös Jösse Järvenpää saa tuomion 100% varmuudella. Asta Tuominen tulee myös saamaan tuomion. Tuomiot ovat täysin poliittisia, joissa yritetään saada kaikki totuuden puhujat tuomiolla ja hiljennettyä. Suomessa on aloitettu totuudenpuhujien jahtaaminen ja tuomitseminen. Seuraa Ilja Janitskinin oikeudenkäyntiä livenä.

vk.com/tiinatiikeri

mvlehti.net/

Tilaa kanava ja seuraa livenä.
www.youtube.com/channel/UCkUswPvoW2p3RgiwCWoWT_w

www.youtube.com/watch?v=psVWW9hszFE

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.