Miten välttää kaikkien aktiivimallien rangaistukset.

Aktiivimalli 2 on tulossa voimaan jo syyskuun 15-30. 2018. Ikuinen karenssi tekee paluun. Aktiivimalli 2, jos työtön ei löydä pysyvää työpaikkaa hän menettää työttömyysetunsa siihen asti kunnes on 3 kuukautta töissä. Jopa 90% työttömistä tulee saamaan karenssia ja 50% ikuisen karenssin. Aktiivimallin rangaistukset välttää alla olevilla keinoilla muista levittää somessa! Muistakaa levittää tietoutta somessa ja kapuloita rattaisiin nyt urakalla alla olevilla ohjeilla!

Miten välttää työttömyysturvan aktivointimallin rangaistukset.
suomimedia.wordpress.com/2017/12/19/miten-valttaa-tyottomyysturvan-aktivointimallin-rangaistukset/

Työkyvyttömien työttömien pitää hakea työkyvyttömyyseläkkeelle tai aktiivimallin rangaistukset tulevat automaattisesti heille pysyvästi.
suomimedia.wordpress.com/2018/01/20/tyokyvyttomien-tyottomien-pitaa-hakea-tyokyvyttomyyselakkeella-tai-aktiivimallain-rangaistukset-tulevat-automaattisesti-heille-pysyvasti/

Aktiivimalli on perustuslainvastainen, jokaisen kannattaa valittaa, jos joutuu leikkausten kohteeksi.
suomimedia.wordpress.com/2018/03/30/aktiivimalli-on-perustuslainvastainen-jokaisen-kannattaa-valittaa-jos-joutuu-leikkausten-kohteeksi/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.