Miten suojatua poliittiselta vainolta ja polpolta Suomessa.

Polpo eli poliittinen poliisi kyttää netissä ihmisten some kirjottelua ja jos et ole varovainen joudut tuomiolle vihapuheesta. Polpo tulee kotiisi tekemään kotietsinnän ja vie kaikki laitteesi puhelimet, tietokoneet, kannattavat, muistikut. Kaiken lisäksi sinut vangitaan 3 päiväksi ja kuulustellaa. Myöhemmin suvakkisyyttäjät vievät juttusi oikeuteen ja suvakkituomarit antavat tuomion. Näin toimii poliittinen poliisi ja se ei eroa juuri mitenkään gestapon ja stasin poliisista, koska näiden ainoa tavoite aina on ollut totuuden hiljentäminen. Mikäli kirjoittelet somessa oikealla nimellä on poliisin helppo jäljittää sinut ja suvakit tulevat järjestämään potkut sinulle mikäli olet töissä. Suvakit tekevät myös perättömiä ilmiantoja joilla saadaan facebook, youtube ja twitter tilit suljettua tai bannattua. Kansanmielisten on suositeltavaa käyttää facebookin sijasta  vk.com/  ja youtuben sijasta www.bitchute.com/

TROLLITEHDAS LÖYDETTY SUOMESTAHuom: Hannu Väliahdet EI liity tähän kunniattomaan toimintaan mitenkään. Hänen…

Posted by Totuuden aika on Thursday, October 12, 2017

Se miten poliisi jäljittää somessa, nettisivuissa ja blogeissa ihmisiä on nimen perustella, ip-osoitteen perusteella ja sähköpostin perusteella. Jos käytät hotmail, outlook, gmail ja muita isojen yritysten sähköposteja saa poliisi luvan tutkia näitä ja sieltä etsitään nimeä ja ip-osoitteita. On olemassa hyvin helpot keinot miten jäljittäminen ja kiinnijääminen tehdään poliittiselle poliisille mahdottomaksi. Ensimmäiseksi varmista ettet käytä omaa oikeaa ip-osoitetta somessa, nettisivuissa ja blogeissa , vaan tor browseria, jolloin poliisin on täysin mahdoton selvittää ip-osoitetta. www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en Toiseksi et käytä omaa oikeaa sähköpostia ja et käytä hotmail, gmail tai outlook sähköposteja. Teet turvallisen sähköpostin jota et käytä koskaan omalla ip-osoitteellasi vaan aina torbrowserin kautta. www.hushmail.com/  protonmail.com/ . Sitten käytät feikki nimiä vaikka random name generator www.behindthename.com/random/ 

Facebook ja monet pyytävät puhelinnumeron vain sen takia, että sinut pystytään jäljittämään. Se miten tämä kierretään yksinkertaisesti on käytetty tai r-kioskin predaid puhelin johon prepaid kortti. Muista, että et käytä tätä puhelinta kotona vaan käytät muualla, kuin kotona esim. auto, kahvila yms. Koska sijainti pystytään jäljittämään ja kun, et käytä kotona ei sinua ei pystytä jäljittämään. Toinen asia on se, että varmistat, että kotoasi ei löydy mitään materiaalia kotietsinnän yhteydessä mistä saat syytteen eli todisteita. Tämä tehdään sillä lailla, että säilytät materiaalin eli todisteet aina muualla, kuin omassa kotonasi. Kolmas asia on se, että jos ylläpidät nettisivua tai blogia. Salaat domainin omistuksen tai käytät keksittyjä nimiä. Käytät aina tor browseria, joilloin omaa oikeaa ip-osoitettasi ei löydy koskaan nettisivulta tai blogistasi. Käytät protonmail sähköpostia ja sitäkin aina torrin kautta. Maksat domainisi muilla tavoilla, kuin omalta pankkitililtäsi tai kortiltasi. Sellaisilla tavoilla, että sinun nimeäsi ei löydy maksuista. Esimerkiksi prepaid kortilla, virtuaalivaluutoilla tai muilla tavoilla. Muista kryptata tietokoneesi kovalevyt ja salasana on vain sinun muistissa ei missään muualla.  www.veracrypt.fr/en/Downloads.html

www.mikrobitti.fi/2017/10/opas-neuvo-massamuisti-ohje-salaus-data-salasana-tietoturva/

Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi. Näin ajattelevat kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset. Sekä kaikki suvakit lue tarkasti alla oleva.
suomimedia.wordpress.com/2017/07/09/miten-kantasuomalaiset-miehet-havitetaan-ja-tuhotaan-pysyvasti/

Mikäli haluat tehdä kiusaa käytät suvakkien tai tunnettujen ihmisten nimiä somessa. Käytät facebookkia, twitteriä, youtubea ja muita aina torbrowserin kautta ja niihin aina feikki nimi tai muiden ihmisten nimiä ja niihin hushmail tai protonmail. Näin yksinkertaisilla keinoilla suvakit ja poliisit ovat täysin voimattomia ja eivät voi yhtään mitään ja voit kirjoitella facebookissa, twitterissä ja youtubessa ihan mitä haluat ja kukaan ei sinua saa koskaan kiinni mitenkään. Vihapuheen ainoa todellinen tarkoitus on hiljentää kaikki toisinajattelijat, jotka vastustavat turvapaikanhakijoita, pakolaisia, Suomen islamisaatiota ja Suomen täysin korruptoitunutta poliittista eliittiä, sekä mahdolliset euron, eu:n ja naton vastustajat. Näillä keinoilla Suomessa pystytään hiljentämään kaikki toisinajattelijat ja siksi ainoa keino on tehdä hiljentäminen mahdottomaksi ja vain siten sananvapaus säilyy. Muuten sananvapaus on Suomessa menetetty lopullisesti.

Kaikki elintasopakolaisia vastustavat voivat lukea totuuden vain vaihtoehtomedioista. Valtamedia aivopesee ja on täynnä suvakki toimittajia, jotka valehtelevat aina. Valtamedian mukaan Suomen kannattaa ottaa miljoonia nuoria muslimimiehiä, jotka tulevät vain elämään Suomen sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Valtamedia pimittää aina kaikki ulkomaalaisten rikokset, kustannukset ja muut ongelmat. Totuus voidaan lukea esimerkiksi mvlehti.net/ ja voit keskustella asiasta muiden matukriittisten kanssa ja sanoa mitä tahansa.

Vastassa on valtamedia, poliisi, kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset, presidentti, pääministeri, valtionvarainministeri, spr, kirkko oikeuslaitos ja kaikki suvakit. Alla lista vaihtoehtomedioista, joissa kerrotaan karu totuus ulkomaalaisista ja kaikki ulkomaalaisten rikokset, kustannukset ja kaikki ongelmat paljastetaan aina.

Uutisia Ruotsista ja täydellisesti epäonnistuneesta monikulttuurisuudesta.
pt-media.org/

Legendaarinen mv-lehti
mvlehti.net/

www.youtube.com/watch?v=LuGX8JotdUc

Jo nyt on kaikille isänmaalliselle on suositeltavaa käyttää netissä aina valenimiä ja  tor browseria, jonka käyttäjiä kukaan ei voi selvittää mitenkään. www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en?

hauskat-videot.blogspot.com/2013/06/kuinka-suojata-yksityisyys-verkossa-tor.html

yle.fi/aihe/artikkeli/2013/08/22/nain-olet-anonyymi-verkossa-tor-verkon-lyhyt-oppimaara

Uutisia Ruotsista ja täydellisesti epäonnistuneesta monikulttuurisuudesta.
pt-media.org/

Legendaarinen mv-lehti
mvlehti.net/

Muut:

www.nykysuomi.com

uutismaailma.com/

sarastuslehti.com/

magneettimedia.com/

skeptikko.wordpress.com/

rkkuutiset.wordpress.com/

urkki.net/

kansallinenturvallisuus.com/

www.paivanlehti.fi/

riippumatonmedia.com/

suomimedia.wordpress.com/

nwohavaintojapromo.blogspot.fi/

ylewatch.blogspot.fi/

beta.oikeamedia.com

tuonenjoutsen.blogspot.fi

kansallisromantikko.fi/

Kirjoittanut: Matti Korhonen

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.