MV 2 tulee. Täysin anonyymi palvelu ja ketään sitä käyttävää ei pystytä saamaan selville mitenkään ikinä.

Juha Korhonen mv-lehdestä kertoo, että mv 2 on tekeillä. Palvelusta tulee täysin anonyymi ja ketään siinä toimivaa ei pystytä saamaan selville mitenkään. Poliisi ja oikeuslaitos tulee olemaan täysin voimaton MV 2 kanssa ja ei voi saada ketään kiinni, eikä tuomiolle mitenkään. MV 2 ei ole ketään henkilöä, jonka vastuulle voisi saada mitään. Ei ole enään mitään nimiä kuka hoitaa julkaisua tai kuka on siinä mukana ja hommasta tulee täysin salaista. MV 2 ei voi sulkea mitenkään. MV 2 tulee paljastuksillaan aiheuttamaan monen poliitikon, poliisin, syyttäjän, tuomarin ja monen muun henkilön uran päättymisen. MV 2 tulee olemaan raju julkaisu, jossa sanomisia ei pyydetä anteeksi. MV 2 tulee olemaan 100 kertaa kovempi, kuin mv-lehti. MV 2 ei tulla poistamaan yhtään artikkelia koskaan, vaikka artikkelit rikkoisivat lakia. Kaikki asiat tullaan sanomaan rajuimman kautta ja MV 2 anonyymi keskustelualue tarjoaa paikan missä ihmiset voivat sanoa ihan mitä vain jäämättä koskaan kiinni sanomisistaan, koska ketään ei pystytä selvittämään mitenkään. MV 2 tulee olemaan suvakkien, piffin, poliisin ja eliitin pahin painajainen. MV 2 tulee olemaan vihanydinpommi, joka räjäyttää Suomen uusiksi. MV 2 antaa kenen tahansa purkaa syvää vihaa ja jakaa sitä kaikille. Suvakit ja ulkomaalaiset tulevat tuntemaan MV 2 voiman nahoissaan. MV 2 tulee lietsomaan syvää vihaa ja se viha tulee näkymään kaduilla rajusti.

Asiantuntijat pelkäävät MV 2 tulevan aiheuttamaan pysyvää vihaa, jota ei voida estää mitenkään. MV 2 tulee muuttamaan Suomea pysyvästi ja paluuta entiseen ei ole. Vihapuheesta tulee ydinräjähdyksen veroinen isku Suomelle, varoittavat asiantuntijat. Sisäministeriö varoittaa, että poliisi on voimaton MV 2 kaltaiselle täysin anonyymille vihalle. MV 2 viha tulee polttamaan koko Suomen ja muuttamaan Suomea pysyvästi, MV 2 tulee olemaan suurin ja tuhoisin vihaydinpommi mitä on koskaan nähty. 10% väestöstä pystyy aiheuttamaan vallankumouksen ja MV 2 tulee sen tekemään. MV 2 tulee aiheuttamaan sisällisodan ja kapinan Suomessa, varoittavat asiantuntijat.

Seuraa MV 2 vihaydinpommin tuloa  ja valmistelua mv-lehdestä. Seuraa sen laukaisua tulevaisuudessa mv-lehdessä, jonka jälkeen Suomi ei ole enään koskaan samanlainen maa, kuin nyt. Jo nyt mv-lehti on ylivoimaisesti suurin turvallisuusuhka koko Suomelle ja EU:lle. MV 2 tulee olemaan moninkertaisesti pahempi uhka Suomelle ja EU:lle.

mvlehti.net/

Lue Suomen ja Ruotsin monikultuurisuuden täydellisestä epäonnistumisesta alta.

pt-media.org/

Jo nyt on kaikille isänmaalliselle on suositeltavaa käyttää netissä aina valenimiä ja  tor browseria, jonka käyttäjiä kukaan ei voi selvittää mitenkään. www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en?

yle.fi/aihe/artikkeli/2013/08/22/nain-olet-anonyymi-verkossa-tor-verkon-lyhyt-oppimaara

hauskat-videot.blogspot.com/2013/06/kuinka-suojata-yksityisyys-verkossa-tor.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.