Ilja Janitskin oikeudenkäynnin live seuranta.

Uskomaton farssi ja poliittinen teatteri näytelmä jatkuu. Suomen ylivoimaisesti huonoin oikeudenkäynti menossa. Suvakit iloitsevat oikeus aikoo antaa tuomion vaikka oikeudenkäynti on kesken. Ilja Janitksin tulee samaan tuomion, koska tuomio on päätetty antaa etukäteen varmuuden vuoksi. Seuraavaksi oikeus julistaa Ilja Janitskinin tuomion ja Ilja tuomitaan. Ilja Janitskin ja syyttäjä tulevat valittamaan hoviin ja tuomio ei ole lainvoimainen. Hovi tulee antamaan tuomion ja asiasta valitetaan korkeimpaan. Tämä asia tullaan käsittelemään korkeimmassa oikeudessa. Seuraa tätä naurettavaa farssia joka päivä ja tilaa kanavat

vk.com/tiinatiikeri

www.youtube.com/channel/UCxU1d38t37EqswjsWT6gmMg

www.youtube.com/channel/UCotBfrpOh3Chty6MigprCvA

www.youtube.com/channel/UCYHmj_RoWgkMd8RFHlV7W7Q

MV lehti tulee julkaisemaan salaa äänitetyt äänitteet jokaisesta Ilja Janitskinin oikeudenkäyntipäivästä pian. MV lehti on onnistunut samaan salaa äänitettyä ja kuvattua materiaalia haltuunsa oikeudenkäynnin jokaisesta päivästä. Kaikki mitä oikeudessa on puhuttu on salaa videoitu ja äänitetty tulee mv lehti julkaisemaan pian. Mv lehden mukaan salassa kuvattua ja äänitettyä materiaalia jaetaan jo nyt vain tunnetuille ja luotettaville isänmaallisille, jotta he voivat tutkia asiaa. Poliisi ja oikeuslaitos on voimaton mv lehden edessä.

www.youtube.com/watch?v=KgHPgaKx88g

www.youtube.com/watch?v=5gEnSFzFiPI

www.youtube.com/watch?v=02Dnnox1PLY

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.