Ilja Janitskinin oikeudenkäynti on teatteria tuomio ja lopputulos jo tiedossa.

Suomalainen politinen elitti yrittää saada ennakkopäätöksiä Ilja Janitskinin oikeudenkäynnin avulla. Ennakkopäätöksia siitä, että jokainen joka tuo julki vääriä mielipiteitä tulisi saamaan tulevaisuudessa tuomion. Tarkoituksena on estää kaikki matujen tekemien rikosten, kustannusten ja muiden ongelmien esille tuominen ja keskustelu siitä. Toinen tavoite on saattaa ihmiset vastuuseen muiden teoista. Kolmas tavoite on yrittää tehdä Ilja janitskinista varoittava esimerkki kaikille vaihtoehtomedioille. Neljäs tavoite on saada kaikki natoa, eu:ta, euroa ja matuja vastustavat tuomiolle. Usa, nato ja EU lobbaa ja vaatii Ilja Janitskinille tuomiota. Kyseessä on kuitenkin teatteri, jossa lopputulos on jo päätetty ja Ilja Janitskin tullaan tuomitsemaan ja hän tulee saamaan yli 200 000 korvaukset maksettavaksi ja Ilja Janitskin yritettään saada vankilaan.

Oikeudenkäyntiä on yritty pitää mahdollisimman salaisesti ja mahdollisimman pienessä tilassa, jotta siitä ei pystyisi kovinkaan moni uutisoimaan. Kyseessä on täysi farssi ja oikeudenkäynti on täyttä teatteria, jossa lopputulos ja tuomio ovat kaikkien tiedossa. Kyseessä on täysin poliittinen ajojahti ja  poliittinen oikeudenkäynti.

Tämä näytelmä tulee etenemään seuraavanlaisesti syyttäjä tulee valittamaan kaikista päätöksistä eteenpäin aina korkeimpaan oikeuteen asti. Tuomareina ovat suvakki tuomarit, jotka tulevat antamaan tuomion Janitskinille.

Syyttäjän näyttö on olematon  ja Ilja Janitskin tulee vapautumaan viimeistään korkeimmassa oikeudessa kaikista syytteistä ja korvauksista. Katso videot kuinka heikoilla perusteilla kuka tahansa ihminen voidaan Suomessa viedä oikeuteen ja tuomita vain 19 minuuttia. Seuraa oikeudenkäyntiä  mvlehti.net/

vartiopaikalla.blogspot.com/2018/06/havaintoja-helsingin-oikeustalolta-13.html

www.youtube.com/watch?v=bA9Jgg_d_MM

www.youtube.com/watch?v=hWlrAtvv7tw

www.youtube.com/watch?v=qO3hmThOHEE

www.youtube.com/watch?v=xcUtziCDASA

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.