99% kaikista turvapaikanhakijoista yrittää huijata turvapaikkaa Suomesta.

99% kaikista Suomesta turvapaikkaa hakevista huijaa turvapaikkaa. 99% näistä tulee turvallisista maista ja he eivät ole edes oikeita aitoja turvapaikanhakijoita. He ovat elintasopakolaisia, joilla kiinnostaa ilmainen loppuelämä sosiaalietuuksilla suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Koska Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona ja suomen sosiaalietuudet kiiinostavat kaikkia maailman köyhiä. Tulijoita riittää ja jopa 62 miljoonaa ihmistä on tulossa Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Umpisurkeat luvut eivät parane pakolaistenkaan kohdalla. Yli 95% pakolaisistakin on huijareita, jotka eivät ole oikeita pakolaisia ainoastaan elintasopakolaisia, joita kiinnostaa vain ilmainen loppuelämä suomalaisten veronmaksajien rahoilla ja mitään työtä he eivät tule koskaan tekemään.

Koko elämänsä sosiaalietuuksilla elävä ulkomaalainen maksaa yhteiskunnalle 5,28 miljoonaa euroa. Sosiaalietuuksilla elävä ulkomaalainen maksaa noin 10 kertaa enemmän yhteiskunnalla, kuin kantasuomalainen. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset maksavat 20 kertaa enemmän yhteiskunnalle, kuin tuottavat.

Sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset maksavat  valtiolle ja kunnille yhteensä 13,6 miljardia euroa vuodessa.

Käytännössä olemme siis siinä tilanteessa, että me veronmaksajat joudumme maksamaan tänne tulevien pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja laittomasti maahan tulevien vastikkeettoman toimeentulon ja ilmaisen asumisen – jokainen voi myös miettiä mielessään, että mikä on tällaisten tapausten halu oppia kieli ja sopeutua yhteiskuntaan – samalla kun seuraamme sivusta koulutuksemme, terveyspalvelujemme sekä koko suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan alasajoa. Jatkuvia leikkauksia ja veronkorotuksia.

Herää kysymys miksi Suomeen tuodaan ja tulee lukutaidottomia, kirjoitustaidottomia ja ammattitaidottomia nuoria miehiä, joista suurin osa on islaminuskoisia muslimeja. Vastaus on yksinkertainen. Suomen poliittinen johto ja kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset haluavat Suomen islamisaatiota ja siksi ottavat mahdollisimman monta muslimiestä. Tavoitteena on tuoda ja saada Suomeen useita miljoonia muslimiehiä 50 vuoden kuluessa. Siksi rajat ovat tänä päivänäkin auki ja kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi, elintasopakolainen ja laittomasti maahan tuleva. Voi tulla länsirajalta Suomeen ilman mitään henkilöllisyys papereita. Vaikka tulijoita olisi useita miljoonia rajat pysyisivät auki. Tavoitteena eduskuntapuolueilla on Ruotsin malli. Missä tahansa muussa maassa avoimien rajojen politiikka varmistaisi pysyvän oppisitiopaikan jokaiselle puolueelle, joka kannattaa avoimia rajoja. Avoimet rajat tulevat tuomaan Suomeen useita miljoonia ulkomaalaisia. Joiden kustannukset ovat useita kymmeniä miljardeja euroja vuodessa. Tulijoiden mukana tulee rikollisuus, turvattomuus ja kymmenien miljardien eurojen kustannukset. Tämä tulee tuhoamaan Suomen pysyvästi. Hyvänä puolena kaikki avoimia rajoja kannattavat puolueet ja henkilöt tulevat tuhoutumaan ja lakkaavat olemasta. 2030 vuonna Suomi on osa islmilaista kalifaattia ja naiset kävelevät kaapu päässä.

Alla taas yhden muslimi huijarin tarina.

Kuka muistaa Moataz Jalalin? Varmaan moni. Mies on ns. irakilainen sotapakolainen, joka on poseerannut vuosien ajan suomalaisessa mediassa.

Ensimmäisen kerran Jalal tuli tunnetuksi tanskalaisella moottoritiellä, jossa hän vuonna 2015 tallusti kohti Suomea. Jalal kertoi tuolloin tanskalaisille medioille, että on menossa Suomeen sotaa pakoon. Jalal kertoi  vuonna 2015 mm. Avisen:ille:

– Jeg er bange for at blive tvunget til at blive i Danmark eller Sverige, men begge lande er bare mellemstationer for mig. Mit mål er Finland, siger Moataz Jalal til Avisen.dk.

 Pelkään, että joudun jäämään Tanskaan tai Ruotsiin, sillä molemmat maat ovat minulle vain läpikulkumaita. Päämääräni on Suomi, kertoo Moataz Jalal Avisen.dk:lle.

Jalalin vaiheikkaasta pakolaisurasta voi lukea lisää täältä: pt-media.org/?s=moataz+jalal

pt-media.org/2018/06/05/mediaikoni-moataz-jalal-lomaili-espanjassa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.