Pakolaiset ja turvapaikanhakijat maksavat moninkertaisesti enemmän kuin tuottavat yhteiskunnalle.

Suomessa pakolaiset ja turvapaikanhakijat maksavat noin 20 kertaa enemmän yhteiskunnalle, kuin ne tuottavat. Suurin osa yli 90% turvapaikanhakijoista ja pakolaisista on islamin uskoisia eli muslimeita. Yli 90% turvapaikanhakijoista ja pakolaisista on nuoria miehiä, jotka ovat kuulleet tyhmästä maasta nimeltä Suomi, joka toimii koko maailman sosiaalitoimistona. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja työttömänä koko elämänsä.

Suomeen on tulossa yli 60 miljoonaa turvapaikanhakijaa ja pakolaista seuraavan 50 vuoden sisällä. Kaikki näistä tulijoista ovat vain tulossa paremman elintasontakia Suomeen. Suurin osa on nuoria terveitä muslimimiehiä.

Uusien turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset ovat yli miljardi euroa vuodessa veronmaksajille. Kustannukset ovat rajussa kasvussa, koska jatkuvasti tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Tilanne jossa Suomeen tulee jatkuvasti lisää ulkomaalaisia elämään sosiaalietuuksilla kasvattaa myös jatkuvasti kustannuksia.

Koko elämänsä sosiaalietuuksilla elävä ulkomaalainen maksaa yhteiskunnalle 5,28 miljoonaa euroa. Sosiaalietuuksilla elävä ulkomaalainen maksaa noin 10 kertaa enemmän yhteiskunnalla, kuin kantasuomalainen.

Käytännössä olemme siis siinä tilanteessa, että me veronmaksajat joudumme maksamaan tänne tulevien pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja laittomasti maahan tulevien vastikkeettoman toimeentulon ja ilmaisen asumisen – jokainen voi myös miettiä mielessään, että mikä on tällaisten tapausten halu oppia kieli ja sopeutua yhteiskuntaan – samalla kun seuraamme sivusta koulutuksemme, terveyspalvelujemme sekä koko suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan alasajoa. Jatkuvia leikkauksia javeronkorotuksia. 

Sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset maksavat  valtiolle ja kunnille yhteensä 13,6 miljardia euroa vuodessa.

Kultatuoleja kunniakansalaisille?

Autovero ja kiinteistövero yms. nousevat jatkuvasti ja törkeästi niin, ettei perässä pysy ja samalla leikataan jatkuvasti ja jatkuvasti korotetaan veroja. Mikään ei kuitenkaan riitä turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset kasvavat jatkuvasti, koska niitä tulee jatkuvasti lisää. Uusien turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset ovat yli miljardi euroa.

Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten auttaminen siellä missä he ovat. On 138 kertaa halvempaa, kuin rahdata niitä Suomeen.

Saksalainen entinen IFO-instituutin johtaja kertoo pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden maksavan yhteiskunnalle moninkertaisesti enemmän kuin tulevat koskaan tuottamaan.

Saksan tunnetuimpiin ekonomeihin kuuluva entinen IFO-instituutin johtaja Hans-Werner Sinn kirjoittaa elämänkerrassaan „Auf der Suche nach der Wahrheit“ (Totuutta etsimässä) oman tarinansa huipulle sekä mietteitään uransa aikana tapahtuneista maailman politiikan päätöksistä ja talouselämän muutoksista, opiskeluajan sosialismin ihannoinnista ja siitä parantumisesta taloustieteiden kautta. Sinn esittää myös kirjassaan todisteita, että nykyinen siirtolaispolitiikka maksaa yhteiskunnille enemmän kuin lopulta tuottaa.

Eurokriisi

Sinn vetää yhdysviivat Saksan yhdistymisen ja Saksan markasta luopumiselle, jonka primusmoottorina euron hyväksi toimi Helmut Kohl. Tämä aihe kuuluu Saksan politiikan harmaalle alueelle, joka ei täysin kestä päivänvaloa.

”Menneisyyden varjot” ovat kuitenkin seuranneet häntä läpi koko uran, ja ”syyllisyys” ajoi miehen kahtiajakoon. Talousviisauksien seasta löytyy kappaleita hyvinvoinnin ja ympäristöllisen vastuun puolustamisesta.

Sosiaalijärjestelmä valtavassa vaarassa

Sinn esittää kirjassaan eurokriisin ja pakolaiskriisin jälkeen kysymyksen: Missä viipyy minun Eurooppani? Euro ja EU ovat uhattuina, koska poliittinen eliitti on tehnyt valtavan määrän virheellisiä päätöksiä.

EU tarvitsee reformin

Brexit on eräs oire virheellisistä poliittisista päätöksistä ja päämääristä. Sinn ei vastusta EU:a, mutta näkee suurien reformien välttämättömyyden unionin henkiinjäämiseksi. Brysselin tulisi irrottaa kyntensä liike-elämästä ja purkaa euron mukanaan tuomat yhteisvastuut. Ulkopolitiikassa EU:a pitäisi hänen mielestään vahvistaa.

Brexitin yhtenä syynä on hänen mukaansa EU:n avoimien rajojen politiikka, joka rasittaa sosiaalijärjestelmän äärirajoilleen. Sinnin mielestä EU:n avoimet rajat tulee säilyttää, mutta jokaisen siirtolaisen tulisi ensin oleskella ja työskennellä Euroopassa vähintään viisi vuotta, ennen kuin sosiaalijärjestelmän etujen nauttiminen sallittaisiin.

Hans-Werner Sinn väittää kirjassan tehneensä laskelmia, että turvapaikanhakijat maksavat kokonaisuudessaan yhteiskunnalle enemmän  kuin tulevat koskaan tuottamaan.

www.kansalainen.fi/huippuekonomi-vaittaa-etta-pakolaiset-maksavat-enemman-kuin-tuottavat/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.