Matujen moninkertaisesti kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet paljastettu virallisista kela papereista.

Matujen moninkertaisesti kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet paljastettu virallisista kela papereista.

Alimpana virallisten kela papereiden perusteella paljastuu se, että matut ovat aina saaneet moninkertaisesti enemmän sosiaalietuuksia. Tuet ovat useita tuhansia euroja kuukaudessa. Samalla kun kantasuomalaiset joutuvat tekemään kovasti töitä, että matuille saadaa lisää sosiaalietuus rahaa. Samalla kun kantasuomalaisilta korotetaan veroja ja leikataan jatkuvasti, joilla rahoitetaan tänne tulevien pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla. OECD paljasti jo vuonna 2013, että Suomessa matut saavat keskimäärin 4.4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia, kuin kantaväestön tukiensaajat ja 2.4 kertaa keskimäärin suurempia asumistukia, kuin kantaväestön tukiensaajat.

read.oecd-ilibrary.org/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013/the-fiscal-impact-of-immigration-in-oecd-countries_migr_outlook-2013-6-en#page5

Matujen moninkertaisesti kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet paljastettu virallisista kela papereista.

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Kokoomuksen ja Keskustan avoimien rajojen takia kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Jatkuvasti tulee joka hetki rajan yli matuja aina vain lisää loputon virta. Matut salakuljettavat Ruotsin rajan kautta Suomeen laittomia aseita, sinkoja, granaatteja, räjähteitä ja ammuksia. Aseita 100 000 ja ammuksia miljoonia vuodessa. Huumeita useita tuhansia kiloja vuodessa. Tämä on avoimien rajojen hinta ja se tulee tuhoamaan Suomen.

Islamistit elävät kuin kuninkaat sosiaalietuuksilla Suomessa paremmin, kuin työssäkäyvät kantasuomalaiset.
kantasuomalainen.net/2019/03/13/muslimit-elavat-kuin-kuninkaat-sosiaalietuuksilla-suomessa/

Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen.
kantasuomalainen.net/2018/01/17/pakolaisten-ja-turvpaikanhakijoiden-auttaminen-heidan-kotimaissaan-on-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/

Laskelmien mukaan jokainen sosiaalietuuksilla koko elämänsä elävä ulkomaalainen maksaa keskimäärin yhteiskunnalle 5,28 miljoonaa euroa.

400 miljoonan lisäleikkaukset sekä bensaveron korotus – 400 miljoonaa lisää matujen hyysäämiseen
mvlehti.net/2017/04/16/400-miljoonan-lisaleikkaukset-seka-bensaveron-korotus-400-miljoonaa-lisaa-matujen-hyysaamiseen/

OECD paljasti myös sen, että matuille Suomessa aina maksetaan ajokortti, autokoulu, auto 3000-6000 euroa, kaikki autonkäyttökulut, katsastukset, polttoaineet, huollot yms. Tämä rahoitetaan aina harkinnavaraisesta sosiaalituesta, jolla ei ole ylärajaa, kun kyseessä on matu. Kun varaton ja rahaton matu tai matuperhe saapuu Suomeen. Sosiaalitoimi ostaa kaikki uudet vaatteet ja kaikki huonekalut ja muut matuille ja taas tämä rahoitetaan harkinnavaraisesta sosiaalituesta. Lue matujen etuudet alta.

Yhteiskunta maksaa matujen ajokortin ja autokoulun

Turvapaikanhakijat huijaavat tukia jopa yli 200 000 euron edestä ja samalla paljastuu se, että turvapaikanhakijat saavat moninkertaisesti enemmän sosiaalietuuksia, kuin kantasuomalaiset.

Rahattoman ja varattoman matuperheen aloituspaukku on ollut 6000-10 000 euroa aloituskuukautena. Näin kunniakansalaisia palvellaan ja annetaan täysin ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla. Matuille piikki on aina auki, siksi kantasuomalaisilta jatkuvasti leikataan ja korotetaan veroja. 50% kantasuomalaista eläkeläisistä ei pärjää ja rahat ovat loppu. 500 miljoonalla eurolla olisi köyhien eläkeläisten tuloja nostettu 100 eurolla kuukaudessa. Tämä ei kuitenkaan käy hallituspuolueille, kun samaan aikaan hallituspuolueet käyttävät vähintään 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisille, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Rahaa siis on mutta sitä ei koskaan anneta kantasuomalaisille mutta ne kaikki useat miljardit annetaan heti ja aina matuille. Kyseessä on poliittinen valinta, jossa rajat pidetään auki ja ulkomaalaiset kutsutaan Suomeen elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla, jotka ovat 4,4 kertaa kantaväestöä suuremmat ja kaikki heille maksetaan ja ostetaan. Matujen etuudet ovat aina olleet kantaväestöä moninkertaisesti suuremmat ja matuille on aina ostettu kaikki harkinnanvaraisesta tuesta. Näin tulee myös jatkumaan, koska kyseessä on poliittinen valinta ja edut eivät ole koskaan olleet samanarvoisia. Matut vain aina ovat saaneet moninkertaisesti enemmän ja tulevat saamaan.

Lue Suomen ja Ruotsin täydellisesti epäonnistuneesta monikulttuurisuudesta. Matujen päivittäisiä raiskauksia ja kaikkia muita matujen rikoksia ja matujen jatkuvasti kasvavat kustannukset yhteiskunnalle. Asiat joita valtamedia ja poliisi salaa kansalta.

Etusivu

mvlehti.net/

Sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset maksavat  valtiolle ja kunnille yhteensä 15,6 miljardia euroa vuodessa.

Ulkomaalaisista 13,6 miljardin euron vuosittaiset kulut veronmaksajille ja miten ne piilotetaan.

Pakolaisia ja turvapaikanhakijoita tulee jatkuvasti lisää ja perheenyhdistämisen kautta myös. Kustannukset ovat kasvussa ja kasvavat yli miljardi euroa vuodessa.

Ulkomaalaisperheelle sosiaalitukea 3215 euroa kuukaudessa + asunto puhtaana käteen

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/07/06/taalla-on-hyva-olla-mukava-paikka-kiva-tunnelma/

Mitä maksaa, paljonko sosiaalitukea monilapsinen ulkomaalainen perhe saa

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/08/31/mita-maksaa/

Kantaväestöä moninkertaiset suuremmat tuet ovat olleet aina matuille. Rahattomat matut saavat kaiken ilmaiseksi Suomesta autot, vakuutukset, huollot, polttoaineet, yksityinen terveydenhuolto, asunto, vesi, sähkö, kaikki uudet kesä ja talvivaatteet, kaikki uudet kodinkoneet, uudet matot, verhot, uudet, älypuhelimet, televisiot, pelikonsolit, kannettavat tietokoneet, astianpesukone, pyykinpesukone, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, liesi, uudet huonekalut tuolit, sohvat… Muista tehdä kovasti töitä ja lähteä aamulla tuntia aikaisemmin töihin, jotta matut voivat kääntää kylkeä ja elää sinun verorahoillasi koko loppuelämänsä sosiaalietuuksilla. Miten näin järjetön avoimien rajojen politiikka, jossa Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona voi yleensä toimia, ilman mitään kunnon kapinaa Suomessa? Jokainen puolue joka kannattaa avoimia rajoja ja turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottamista tulisi joutua pysyvästi oppositioon 1000 vuodeksi. Mikäli vastustat tätä politiikkaa äänestä perussuomalaisia ja liity Suomen kansa ensin puolueeseen ja äänestä tätä järjettömyyttä vastaan. Muista levittää somessa tätä tietoa!

Mikä on Suomen Kansa Ensin?

100000 uutta islamilaista synnytyskonetta poikii satatuhatta kakaraa vuodessa ja vanhat + uudet päälle. Laske siitä miten suomalaiset veronmaksajat maksavat oman sukupuuttonsa ja maansa muuttumisen paskastaniaksi.

Viime vuoden lopussa 1 ja 2. ja 3. polven maahanmuuttajataustaiset muodostivat 25,1% Suomen väestöstä.

Matujen moninkertaiset tuet alla.

Totuus mamut saavat moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

read.oecd-ilibrary.org/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

NYT MV:ssä: Katso Husseinin sosiaalietuudet suoraan dokumenteista

Muista tilata alla olevat kanavat ja katsoa videot.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

57 Comments

 1. Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja näiden paljastusten leviäminen. Nämä tiedot jotka on paljastettu ovat salassa pidettäviä ja salaisia joita EI SAA PALJASTAA EIKÄ LEVITTÄÄ. Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja sensuroida. Taistelu totuuden paljastumisen estämiseksi jatkuu!

  1. Sä olet aivan järkes menettäny sekopäinen hullu.. Sä olet matujen lattiamatto ja sut pitäs vetää kölin ali ja syyttää petturuudesta..

 2. Noista kelan virallisista papereista selviää, että nämä matut saavat aivan kaikki tuet mitä on mahdollista, eikä siinä kaikki asumistuki 4700 euroa. Kaikki tuet ovat moninkertaisesti kantaväestöä suurempia. Suvakkien on aivan turha tulla huutelemaan, etteikö ole totta, jos suvakit eivät usko kelaa niin suvakit eivät usko mitään.

 3. Kopioikaa nuo kuvat talteen ja tulostakaa ja ottakaa mukaan, kun käytte kelassa ja kun teiltä evätään tukia niin kysykää miksi matut saavat kaikki tuet ja moninkertaisesti enemmän. Kun virkailija sitten valehtelee teille päin naamaa, että tuet ovat kaikille samat vasta sitten voitte näyttää paperilta, että matut ovat aina saaneet enemmän.

 4. Nyt on mitta täysi tämä sivusto on paljastanut liikaa ja liian paljon sellaisia asioita joita kantasuomalaiset eivät saa tietää. Moni ihminen pelkää, että uusia paljastuksia on luvassa tältä sivustolta. Itsekin pelkään, että tämä sivusto paljastaa poliitikkojen tienaavaan turvapaikanhakijoilla ja pakolaisilla, koska se on oikeasti miljardien eurojen bisnes. Ainakin vihreät, kokoomus, keskusta ja vasemmistoliitto kannattavat kaikkien tällaisten nettisivujen sensurointia. Siten, että pääsy Suomesta estetään kaikille tämän kaltaisille nettisivustoille. Me emme voi antaa vaihtoehtomedioien paljastaa totuutta ihmisille ja siksi totuuden leviäminen on sensuroitava ja estettävä.

 5. Voisitteko poistaa kyseisen paljastuksen, koska se lisää rasismia, eikä ole kenenkään etu, että kantasuomalaiset saisivat tietää totuuden tästä asiasta.

  -Jaana Kela

  1. Ainoa rasismi tässä on valtion rasismi ja syrjintä alkuperäis väestöä kohtaan. Näin he lisäävät väestön mielenterveys sairauksia, itsemurha riskejä, taloudellisia vaikeuksia ja maksuhäiriö merkintöjä alkuperäis väestölle.

 6. Tärkeintä on nyt estää tämän paljastuksen leviäminen somessa kaikilla keinoilla. Vaikka on yleisesti tiedossa se fakta, että ulkomaalaiset saavat moninkertaisesti enemmän tukia. Niin suurin osa kantasuomalaisista ei edelleenkään tiedä, joten tärkeintä on estää tiedon leviäminen.

  -Anssi Kela johtaja.

  1. Miksi kanta suomalaiset ei saisi tietää valtion kohtelevan heitä rasistisesti ja syrjivästi ja epätasa arvoisesti?!? Meillä on oikeus tietää Se. Valtio tässä pitää laittaa oikeuteen näistä asioista sillä näillä kohtelulla he lisäävät mielenterveys sairauksia, työkyvyttömyyttä, itsemurha riskejä ja taloudellisia vaikeuksia. Näin ollen valtio on vastuussa myöskin kanta suomalaisiin kohdistuneista terveyden vaarantamisista, ansion menetyksistä ja kuolemantuottamuksesta. Jos valtiolla ei ole pokkaa kantaa näistä vastuuta ovat he pelkkiä luusereita vastuunpakoilijoita vailla minkään näköistä inhimillisyyttä. Turha sitten vinkua kun ihmiset joutuvat jäämään ennen aikaiselle eläkkeelle ja kasvavista maksuhäiriö merkinnöistä. Kanta suomalaisille kuuluu samat sosiaaliset etuudet kuin matuille. Me ollaan veromme maksaneet ja meillä on oikeus saada vastinetta maksamillemme verorahoille eikä elättää matuja. Maassa maan tavalla tai maasta pois

 7. RASISTIT TEILLÄ EI OLE MITÄÄN OIKEUTTA PALJASTAA EIKÄ LEVITTÄÄ ULKOMAALAISTEN ETUUKSIA JA NÄITÄ NETISSÄ! TÄMÄ ON NIIN RASISTINEN PALJASTUS. JOKAINEN JOKA LEVITTÄÄ NÄITÄ NETISSÄ SYYLLISTYY VIHAPUHEESEEN!

  1. Tapa ittes suvakkihuora. Tällä ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. Vitun antifa luuseri.

   1. Ei kait se oo vihapuhetta jos kertoo niinkuin asiat on.Onkohan tuo liiallinen sinisilmäisyys ja suvaitsevaisuus sekoittanut pään niin pahoin ettei ymmärrä reliteettejä?

  2. On se onni tietää että kirjoitit huumorin kannalta. Miten muutenkaan voisi tuosta kirjoituksesta löytää rasismia. HAH!

 8. Jos nämä paljastukset eivät katoa netistä tämän päivän aikana. Niin tulen ottamaan yhteyttä Juha Sipilään ja Petteri Orpoon ja sisäministeriöön.

 9. Hitto mitä propaganda potaskaa, faktat täysiä fiktioita mutta hörhöihin uppoo kaikki mikä on agendan mukaista..

  1. Eli kantasuomalaiset joutuu kerjäämään ruokansa. Kun vitun orjat elelee leveesti. Eikä tarvi tehä rahan eteen mitään. Ja orjilla varmaa ei oo ees sitä aktivointi juttua. Menis kotimaahansa elelee soskun rahoilla. Ja ne jotka on orjien puolella voi lähteä niitten mukaan. Menikö jakeluun. Suomi suomalaisille

 10. Oikeesti mitä valhetta täällä syötetään tyhmille ihmisille.
  Tämä ei todellakaan pidä paikkansa.
  Turhaa provoa ja vastakkainasettelua.

 11. Kaikki mitä tässä ”artikkelissa” kerrotaan on valetta. Ja tyhmät rassenasset taas uskoo pää punaisena.

 12. Vai saa moninkertaiset tuet kerroppa mistä kun ei mun mies ainakaan saa kuin sen 400e/kk
  Niin kerroppa miten pieni sinun toimeentulo tuki on jos et et edes tuota saa ?

  1. Kantasuomalainen kurdin vaimo

   heinäkuu 31, 2018 14:24
   Tilanne on sinun tapauksessani eri kun olet naimisissa ja olet ottanut elätiksesi matun,mutta muutenhan he saavat kaikki valmiiksi ja suuremman taloudellisen tuen kuin kantasuomalainen vähävarainen.

  2. Kantasuomalainen kurdin vaimo

   Tilanne on sinun tapauksessani eri kun olet naimisissa ja olet ottanut elätiksesi matun,mutta muutenhan he saavat kaikki valmiiksi ja suuremman taloudellisen tuen kuin kantasuomalainen vähävarainen….

 13. Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan valtion ja kuntien sekä kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta jatkuvasti lisääntyvä pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset Suomessa olisivat yli 5 miljardia vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym.
  Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Ei ole mitään järkeä rahdata toiselta puolen maailmaa tänne ihmisiä sen sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin. Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa autetaan heidän kotimaassaan 138 ihmistä.

 14. Ulkomaalaisten kustannukset kasvavat jatkuvasti, koska koko ajan tulee lisää pakolaisia, turvapaikanhakijoita ja laittomasti maahan tulevia. Kantasuomalaiset kyllä pärjäävät ilman rahaa mutta ulkomaalaiset eivät pärjää ilman rahaa Suomessa. Siksi on tärkeintä turvata ulkomaalaisten tukien saanti ja evätä mahdollisimman monelta kantasuomalaislta tuet. Paras tilanne olisi jos kaikkien kantasuomalaisten tuet lakkautettaisiin ja ne säästyneet rahat jaettaisiin kaikkien ulkomaalaisten kesken. Ulkomaalaiset vain nyt tarvitsevat moninkertaisesti enemmän rahaa, kuin kantasuomalaiset. Siksi ulkomaalaisten tukien määrä on moninkertaisesti suurempi, kuin kantasuomalaisten ja se on tulonsiirtoa kantasuomalaisilta ulkomaalaisille.

  -Jaana Kela

 15. Tämän tilanteen johdosta joudumme ottamaan yhteyttä sisäministeriöön. Tämä sivusto ja muut ihmiset levittävät somessa vihapuhe paljastuksia. Vihapuhe on rasistista ja laitonta toimintaa. Tulemme tekemään kaikkemme näiden paljastusten leviämisen estämiseksi. On se kumma jos näiden paljastusten leviäminen ei nyt lopu.

  -Heikki Kela

  1. Heikki umpikelalle tiedoksi että tämä on roturealismia ja rasismi koskee alkuperäis väestöä. Alkuperäisille suomalaisille samat etuudet, muutoin se on syrjintää, heitteillejättöä meitä kohtaan sekä epätasa arvoisuutta. Alkuperäisillä suomalaisilla on oikeus tietää miten törkeästi heitä kohdellaan. Tämän vuoksi maassa on mielenterveys sairaudet, itsemurhat ja taloudelliset vaikeudet lisääntyneet ja se on valtion vastuuta ja syytä.

 16. Näiden paljastusten levittäjät pitää laittaa vankilaan tarvittaessa. Vain kovat otteet tehoavat rasisteihin.

  -Heikki Kela

 17. NATSIRASISTIT TEILLÄ EI OLE MITÄÄN OIKEUTTA LEVITTÄÄ NÄITÄ PALJASTUKSIA NETISSÄ!

  1. Natsit ovat menneisyyttä. ensimmäisessä ja toisessa maailmansodasssa. Varsinkin toisessa. Ei natsi nimitystä voi nykyaikana käyttää. Kai sen ymmärrät? Nyt eletään 2000 lukua

 18. Tätä sivustoa vastaan on taisteltu useita vuosia, jotta paljastukset ja totuus ei vain leviäisi kovin monelle. Useita miljoonia muslimiehiä tulee Suomeen ja sitä te rasistit ette tule mitenkään estämään. Taistelu totuuden leviämistä vastaan jatkuu ja kaikki keinot ovat sallittuja kunhan ihmiset eivät saisi tietää totuutta!
  -Refugee Hospital

 19. RasistiNazi huomaa että sama homo kirjottelee parin minuutin välein eri nimimerkillä

 20. Kyllä suomalaisella veronmaksajalla on oikeus tietää mihin meidän veroeuroja käytetään.Jos näistä totuuksien levityksestä joku suvakki vetää herneen nenään niin siinäkun vetää,suurin osa noista suvakeista on sosiaali etuuksien varassa eläviä.Se joka on sillä kannalla että voidaan ottaa lisää noita elintaso surffareita nii heille pitäs antaa nurkkiin pyörimään muutama elättI matu niin säästyisi yhteiskunnan rahoja edes vähän.

 21. SUOMEEN OTETAAN MILJOONIA MUSLIMIMIEHIÄ JA SUOMI ISLAMISOIDAAN. SILLE ASIALLE TE RASISTIT ETTE VOI YHTÄÄN MITÄÄN. VAIKKA KUINKA YRITÄTTE PALJASTELLA KUSTANNUKSIA, ONGELMIA, RIKOLLISUUTTA JA MUITA TURVAPAIKANHAKIJOISTA JA PAKOLAISISTA. NYT VAAN PITÄÄ ESTÄÄ JOKAINEN SUOMIMEDIAN PALJASTUKSEN LEVIÄMINEN SOMESSA JA LEIMATA KAIKKI NÄIDEN PALJASTUSTEN LEVITTÄJÄT NATSIRASISTEIKSI. TOTUUS EI SAA PALJASTUA KOSKAAN!

 22. On siinä se hyvä puoli tos islamin uskossa että loppuu se tasa-arvo huuhaa feministeiltä ja naisen on alettava arvostamaan ja kunnioittamaan naista alistavaa miestä ja naisen asema taantuu sinne 50 ja 60 luvun aikaan.

 23. no suvakit on sitten onnessaan kun maa on islamisoitunut kokonaan,naisen arvo on rottaakin huonompi ja muslimi saa tappaa naisensa koska haluaa ilman mitään lakeja. suvakki ämmät siis tyhmyyttään sahaavat omaa oksaansa tuhoten oman elämänsä siinä hehe, ei ole tyhmyydellä rajaa suvakin elämnässä. naiviuden huippu kun ihannoi orjuuttavaa murhaajauskonnon miehiä jotka eivät osaa edes käyttäytyä ihmisen tavoin.eläimiähän ne on ja nuo kelan paperitkin on täyttä totta ja jaetaan kaikkialle mihin itsekin vain voin. tottahan tuo on esm,naapurini musukoira näytti paprit minulle myöskin jo 5V sitten että 4500€/kk tulee ilmaseksi käteen eikä taatusti aio mennä mihinkään hikiseen työhön elämänsä aikana ja ei lähde näin idioottien ihmisaten maasta kulumallakaan pois.

 24. jokanein suomilainen joka jaka naita tietoja netis on merkittyja miehia! teillä ei olla mita lupa ja oikeus jakaa meitan etuja netis! Raiskaame naisene ja hakaame teita!

  1. Mohammed. ..Sehän me tiedetään että te raiskaatte,hakkaatte ja teette kaikenlaisia rikoksia.Luojan kiitos teidän tekemät rikokset eivät ole kohdistuneet minun lähipiiriin.

 25. Minä olen sosiaalitoimenjohtaja ja nämä paljastukset ovat katastrofi. Ymmärrettekö te edes minkä vahingon te olette näillä paljastuksillanne aiheuttaneet. Ulkomaalaisten tuet ovat tarkasti vartioitu salaisuus. Jos jokainen kantasuomalainen saisi tietää, että ulkomaalaiset saavat keskimäärin nelikertaiset tuet ja heidän kulunsa on kahdeksankertaiset verrattuna kantasuomalaisiin. Se aiheuttaisi valtavaa kateutta ja jonkin verran rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Sen takia nämä tuet ovat tarkasti salattuja tietoja aina. Koko yhteiskunta on vaarassa näiden paljastusten takia. Puhuessani ulkomaalaisista tarkoitan turvapaikanhakijoita ja pakolaisia, jotka elävät eri tukimuotojen avulla.

 26. Voi helwetti sentään näiden paljastusten jälkeen on monella kantasuomalaisella. Sellainen olo että on valtiovalta pannut kunnolla takapuoleen kantasuomalaisia kohtaan. Voi wittu sanon mä. Kuinka witun monta kertaa kela ja sosiaaliviranomaiset on toistellu tuet ovat samat kaikille. Aina kun on paljastunut jotain on vedottu yksittäistapaukseen. PRKL viranomaisten valehtelu tästä saa raivon valtaan. Näiden paljastusten jälkeen jokainen kantasuomalainen tietää, että mamut saa moninkertaisesti enemmän tukia ja ne maksaa moninkertaisesti enemmän veronmaksajille kuin työttömät suomalaiset. Mamuille kustannetaan kaiken lisaksi autot, ajokortit, autokoulu ja autonvakuutukset. Prkeleen TUNARIT hallitus ja valtiovalta vaaleissa nähdään se on PRKL. Yksikään puolue, joka on järjestellyt näitä etuja mamuille ei saa mun ääntäni eikä monen muunkaan suomalaisen. Te stnan petturit SDP, Kokoomus, Keskusta, VIhreät, Kristilliset ja RKP olette nämä edut mamuille antaneet. On se PRKL kumma kun kantasuomalainen sotaveteraani tai vanha eläkeläinen ei pysty ostamaan lääkkeitä kun rahat ei riitä edes ruokaan. Sossu-Kela ei anna rahaa kantasuomalaisille mutta mamuille sitä rahaa kaadetaan säkkikaupalla. Kustannetaan vielä autot, ajokortit ja autokoulut ja vakuutukset. Turha on tulla kenenkään kela tai sossu virkailijan tai kansanedustajan jauhamaan paskaa, että Suomessa on kaikki saman arvoisia. Vaaleissa nähdään se on varmaa.

 27. mä oon aina ollu siinä uskossa et kantasuomalaisena mul on samat edut kuin mamuilla. mut näköjään mamuilla on moninkertaiset edut kantasuomalaisiin verrattuna. tää on näköjään ollut maan tapa alusta alkaen. nyt ku kaikki on paljastunu niin ei muuta ku äkkiä lakaisemaan maton alle ettei vaan kantasuomalaiset sais tietää totuutta täst asiasta.

 28. Mulla on kaa mies somali ja oon suomalainen nainen. Ollaan naimisissa. Raadaan päivät pitkät töitä ja joudun tekeen kaikki kotityöt. Olen ostanut meille lainalla omakotitalon. Meillä on 2 autoa mun ostamat. Ongelma on se, että mun mies väittää jatkuvasti et heidän kulttuurissaan naiset tekevät kaiken ja kaikki työt ja miehet ei tee yhtään mitään. Sen perusteella ei oo tehnyt koskaan mitää töitä. 10 vuotta oltu jo yhes. Muuten menee ok mut hieman huolestuttaa jos satun sairastumaan tai menetän työpaikan. En haluais jättää koska pelkään olla yksin ja kun ei ole aviehtoa omaisuus menis puoliksi. Eli velat jäis mun maksettaviksi.

 29. Kantasuomalaisen rooli on maksaa jatkuvasti kasvavia veroja ja jatkuvien veronkorotusten jälkeen ja hintojen jatkuvan nousun jälkeen. Käteen ei kohta jää juuri mitään. Jostain syystä valtiolla on varaa kustantaa kaikki mamuille ja antaa vielä moninkertaisesti enemmän rahaa kuin kantasuomalaisille. Noista rahan antamisesta ja kaiken kustantamisesta esim. kaikki terveydenhuolto yksityisellä ilmaista mamuille. Mamut saavat jopa ilmaiset laserleikkaukset jos haluavat silmälasit pois ja paljon muuta. Tuosta tulee useamman miljardin euron lasku veronmaksajille. Suomella ei ole varaa ottaa yhtään lisää pakolaisia ja maahanmuuttajia, jotka elät sosiaalituilla. Suomella ei ole edes varaa pitää nykyisiä pakolaisia ja mamuja. 50% nykyisistä mamuista ja pakolaisista pitää poistaa Suomesta. Koska ei ole varaa pitää heitä täällä. Kaikki mamujen ja pakolaisten kustannukset valtio kattaa lisävelalla. Suomella ei ole vain varaa olla koko maailman sossu ja ottaa jatkuvasti lisää mamuja ja pakolaisia.

 30. Tämä lisää roturealismia sillä rasismin kohteena on alkuperäis väestöön kuuluvat suomalaiset. Tämä on syrjintää, rasismia ja epätasa arvoa meitä kohtaan joka lisää maassa mielenterveys sairauksia, itsemurha riskejä, taloudellisia vaikeuksia. Ja syy ja vastuu on ainoastaan valtiolla. Samat etuudet meille orginaaleille suomalaisille ja maassa maan tavalla tai maasta pois. Ja maasta pois mamut eikä alkuperäis väestö. Mamut ja kansainvälistyminen on suomalaisuuden tuho

 31. Miksi sitten meidän suomalaisten pitää kärsiä heidän vuokseen? Kun en ole vastaan pakolaisia mutta miksi esim minä ja puoliso ei olla saatu esim asumistukea? Minä teen sijaisuuksia ja avopuoliso on työkykyä ylläpitävässä toiminnassa? Ollaan menty miinukselle taloudellisesti niin että kohta menee luottotiedot. Ei olla saatu toimeen tulotukekaan vaikka lapset ovat joka toinen viikko.. Esim tämän kk tulot yhteensä kummaltakin 2400.. Siitä pitää maksaa ensin vuokra 750e. Joka toinen viikko elättää 6 henkeä ja joka toinen ollaan kahdestaan. Maksaa lainoja ja yrittää muutenkin elää.. Ei ihan mene oikein..

 32. Iso osa kansasta kannattaa matujen ottamista elätettäviksi,mutta moniko heistä olisi valmis ottamaan yhtään matua elätettäviks jos se pitäisi tehdä omilla rahoilla???Muutenkin Suomen talous kuralla niin en ymmärrä miksi sitä pitää lisää ajaa ahdinkoon suomalaisen veronmaksajan varoilla.Miksei pidetä oman maan vähäosaisista huolta?

 33. Taas uusi uutisointi matujen tekemästä seksuaalirikoksista joka kohdistuu lapsiin,näitä on ollut nyt joka päivä.
  Tämäkö on suvakkihorojen unelmaa?
  Toivottavasti yhdenkään suvakkihoron lapsi ei joudu matujen hyväksikäyttämäksi,suvakkihoroilla niin paljon pissiä päässä ja suvaitsevaisuutta että varmaan he uhraavat mieluusti oman lapsensa matujen käyttöön.
  Aivan sairas tää meidän yhteiskunta.

Comments are closed.