Kai Mykkänen valehtelee maahanmuutosta televisiossa.

Mykkänen valehtelee kaikessa maahanmuutto asioissa nyt ja aina. Muutama fakta kumoaa kaikki Mykkäsen valheet. 1. Kai Mykkänen on ammattivalehtelija. 2. Suomessa on työttömänä yli 500 000 ihmistä ilman tilastokikkailua ja ei ole mitään järkeä tuoda lisää ulkomaalaisia ihmisiä maahan työttömiksi. 3. Mykkänen haluaisi useita miljoonia luku- kirjoitustaidottomia ja ammattitaidottomia ulkomaalaisia Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. 4. Kokoomuksen virallinen tavoite on saada 2 miljoonaa maahanmuttajaa Suomeen elämään sosiaalietuuksilla ja polkemaan palkkoja. 5. Helsingissä on työttömänä 32 000 suomalaista rakennusalan ammattilaista, jotka ovat korvautuneet paljon halvemmilla 28 000 virolaisella työntekijällä. Eli suomalaiset kortistoon ja ulkomaalaiset alipalkatut työntekijät 2 eurolla tunti töihin. 6. Maahanmuuttajien todellinen työttömyysprosentti ilman tilastokikkailua ja peittelyä on 97% turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kohdalla. 6. Katso videot.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.