Puotinharjussa kurdien ja somalien yhteenottoja ja täysi sotatila.

Kurdit ja somalit valmistautuvat massiiviseen ja rajuun yhteenottoon helsingissä lähiaikoina. Molemmat ryhmät ovat aseistautuneet käsiaseilla, kranaateilla, polttopulloilla ja veitsillä. Useita tuhansia kurdeja ja somaleita on tulossa taisteluun. Odotettavissa on lähi-idän tyylinen yhteenotto, jossa käydään kaupunkisotaa, rakennuksia ja autoja poltetaan, kranaatit räjähtelevät ja luodit lentävät. Kurdit ja somalit kehottavat ulkomaalaisia ottamaan vallan Suomessa ja tarkoituksena on valloittaa helsinki, sekä ottaa valta muissa kaupungeissa samanaikaisesti. Ruotsissa kyseinen kaupunkisota on arkipäivää ja siitä tulee arkipäivää myös Suomessa.

Tilanteen takia hallitus ja poliisi vaativat lisää rahaa ja resursseja kantasuomalaisten vihapuheen ja rasismin torjuntaan. Poliisin mukaan isänmaalliset kantasuomalaiset ovat suurin uhka, vaara ja ongelma. Siksi poliisi keskittää kaikki resurssit kantasuomalaisten harjoittamaan rasismiin ja vihapuheen kitkemiseen. Puotinharjuun poliisi menee varmistamaan vain sen, että kantasuomalaiset eivät käyttäydy rasistisesti kurdeja ja somaleita kohtaan. Poliisi aikoo pidättää jokaisen kantasuomalaisen, joka käyttäytyy rasistisesti. Pelkkä rasistinen kuvaaminen, katse, puhe tai käytös riittää kantasuomalaisten pidättämiseen varoittaa poliisi. Kurdien ja somalien välien selvittelyn poliisi jättää imaamille.

Lähteet:

marcodewit.fi/matut/kurdit-somalia-maaottelu-lahi-itakeskuksessa-puhoksessa/

mvlehti.net/2018/05/28/puotinharjussa-taysi-sotatila-pinnan-alla-kuohuu/

vk.com/wall426827542_911

Islamisaation vaikutuksia Suomessa. Suomi valloitetaan alue kerralla.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.