Suomen sosiaalituista suuri osa hyväosaisille!!!

Suomessa työssä käyvät ja varakkaat hyväosaiset kermapersloiset saavat tulonsiirtososiaalitukia lähes yhtä paljon kuin työttömät huono-osaiset ja muut köyhät. Suomella menee huonosti, valtionvelkaa lisätään ja hyvinvointia alasajetaan koska tämä kermapersloisluokka ei viitsi elää omillaan, vaikka naukuu ja itkupotkuraivoaa verotusta. Sinäkin hyväosainen saat sosiaalituista 17-25% välillä, lopeta narina ja vaadi paapomisesi lopettamista. Ne tuet pitää antaa työttömille, pieneläkeläisille ja köyhille, ei sulle narisijalle.

Suomessa köyhin viidennes siis työttömät, köyhät jne. saavat Suomen sosiaalituista 25% mukaan lukien työttömyysturva ja sosiaalituki. Rikkain viidennes saa 17% Suomen sosiaalituista ja muut viidennekset 17-25% väliltä. Jos työttömyysturva poistetaan työttömiltä niin sitten kait poistetaan kaikki muukin sosiaalituet myös työssäkäyviltä ja kermaperseiltä. Se tietäisi ainakin 17-25%:n lisämenoja kotitalouksille, todennäköisesti vapailta markkinoilta palvelut ym. hankkien jopa yli 30%:n lisäystä menoihin sosiaalitukipalvelujen siirtyessä itse kustannettaviksi. Australiassa köyhin viidennes saa Australian sosiaalituista yli 40% varakkain viidennes ei juuri lainkaan. Miksi Suomi paapoo sosiaalituillaan kermapersloisluokkaa joka valittaa samalla Suomen muka liian kovaa verotusta ja velkaantumista. Tuet pois niiltä, jotka niitä eivät tarvitse ja omillaan siitä elämään!

Varakkaimmat nostavat Suomessa sosiaalitukia melkein yhtä paljon kuin köyhimmät
suomimedia.wordpress.com/2015/07/10/hatkahdyttava-tilasto-varakkaat-nostavat-suomen-sosiaalituet/
“Suomessa rikkain viidennes saa noin 17 prosenttia sosiaalituista ja köyhin viidennes noin 25 prosenttia. (muut varallisuusryhmät 17-25%:n väliltä).

Australiassa pienituloisin viidennes saa yli 40 prosenttia tuista, kun taas hyvätuloisimmille niitä ei makseta juuri lainkaan. Suomessa varakkain viidennes nostaa melkein yhtä paljon sosiaalitukia (17% tuista) kuin köyhin viidennes (25% tuista).

Täytyy muistaa, että varakkaat eivät tarvitse sosiaalitukia, mutta he nostavat niitä mielellään. Multimiljonäärit Antti Herlin ja Björn Wahlroos saavat vuosittain 250 000 – 300 000 maataloustukeakin sivutoimisesta maanviljelystään, ollen Suomen suurimmat tuensaajat. Varakkaat saavat maataloustukien lisäksi mm. Lapsilisät, kotihoidon tuen, äitiyspäivärahaa, ansiosidonnaista päivärahaa, sairauspäivärahaa, opintolainaa, ilmaisen terveyden hoidon, kotitalousvähennyksen, lapsivähennyksen, matkavähennyksen, lääkekorvauksia, lääkevähennyksen, asuntolainavähennyksen, eläkkeen, sairaseläkkeen.

Köyhempi puolisko(50%) suomalaisista omistaa Suomen varallisuudesta 6%. Rikkaampi puolisko omistaa Suomen varallisuudesta 94%. Rikkain 10% suomalaisista omistaa varallisuudesta 45%. Rikkaimman osan varallisuus on kasvanut samaa tahtia, kun köyhemmän puoliskon varallisuus on kutistunut, kertoen tuloerojen kasvusta. Tätä vasten hyväosaisten palkansaajien veronapina tuntuu naurettavalta, Rikkailla menee kuitenkin paremmin kuin koskaan ja he maksavat vähemmän veroja, kuin pieni- ja keskituloiset”.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.