Tapahtuma: Haluatko tietää mistä islamissa on kyse?

Haluatko tietää mitä islamilaisen yhteiskunnan sisällä tapahtuu niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa? Miksi Suomessa ja Euroopassa toistetaan samoja virheitä kuin lähtömaissa? Miksi kukaan ei kuuntele varoituksia?

Uskonvapaus on ongelmana islamin sisällä ja nyt se on myös Suomen ja muun Euroopan ongelma. Tästä ja monesta muusta vaietusta asiasta tulevat nyt kertomaan MENA-alueelta saapuneet maahanmuuttajat, joista osa on muslimeja, osa entisiä muslimeja ja toiset taas ovat eläneet tuossa kulttuurissa kafiirina, alistettuina toisen luokan kansalaisina. Heitä eivät ole kuunnelleet ne tahot, joilla on mahdollisuus toimia asioiden korjaamiseksi. Nyt he ovat valmiina laittamaan henkensä peliin saadakseen äänensä kuuluuviin.

Kansallismielisten Liittouma järjestää 26.05.2018 Wake Up Finland – puhujatilaisuuden, jossa nämä maahanmuuttajataustaiset henkilöt nousevat lavalle ja puhuvat suunsa puhtaaksi islamin aiheuttamasta uhasta Suomelle ja muulle Euroopalle ja tekevät selväksi, että uhka on todellinen, eikä kyse ole vain nk. islamofobiasta.

Pääsyliput tilaisuuteen myydään osallistujalistalle valituille ja heille ilmoitetaan erikseen tapahtuman tarkempi sijainti. Ovet avataan kello 17:00 ja tapahtuma alkaa kello 18:00. Tapahtumaa varten on varattu aikaa 2-3 tuntia.

Kiinnitämme erityisesti huomiota tapahtuman puhujien ja yleisön turvallisuuteen sekä heidän yksityisyydensuojaansa. Tämän vuoksi paikalle saapuvilta edellytetään henkilöllisyystodistuksen esittämistä ja samalla suoritetaan myös turvatarkastus. Tilaisuudessa on kaikenlainen kuvaaminen ja äänen taltiointi kielletty, eikä myöskään mediaa päästetä paikalle.

Ilmoittautumisohjeet saat pyytämällä sähköpostitse osoitteesta: threat2europe@protonmail.ch

Kun lähetät sähköpostia, mainitse ensimmäisessä viestissäsi koko nimesi ja asuinpaikkakuntasi. Mikäli et ole ns. ”tunnettu henkilö”, tarvitset osallistuaksesi suosittelijan. Muista mainita myös mahdollinen suosittelijasi.

Kannattaa seurata tapahtumasivua Facebookissa:

www.facebook.com/events/1202575956545195/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.