Sipilän hallitus käyttää useita miljardeja euroja maahanmuuttoon.

Ulkomaalaisten sosiaalietuuksiin on arvioitu kuluvan 11,9 miljardia euroa valtion ja kuntien rahoja  vuodessa yhteensä sekä 1,9 miljardia euroa kielikursseihin ja muihin integraatiokuluihin. Turvapaikkaprosessiin, turvapaikanhakijoiden rekisteröitymisiin ja majoitukseen on varattu 1,1 miljardia euroa. Samaan aikaan kantasuomalaisilta leikataan jatkuvasti ja korotetaan veroja jatkuvasti. Antti Rinteen 100 euron kuukausittainen korotuslupaus alle 1400 euron eläkkeisiin. Sai hallituspuolueet erityisesti Sipilän ja Orpon reagoimaan kielteisesti. Samaan aikaan nämä kaksi maanpetturia ja ammattivalehtelijaa käyttävät useita miljardeja euroja vuodessa ulkomaalaisten sosiaalietuuksiin. Sitä rahaa ei koskaan löydy kantaväestölle. Kyseinen Rinteen ehdotus olisi lisännyt valtion menoja vain 500 miljoonaa euroa. Rahaa on mutta sitä ei koskaan anneta kantasuomalaisille ja aina samat selitykset, että rahaa ei muka ole, kun samaan aikaan ulkomaalaisille laitetaan useita miljardeja euroja vuodessa. Kaikki jotka vastustavat köyhän kantaväestön köyhyyden poistamista ovat valmiita laittamaan useita miljardeja euroja vuodessa ulkomaalaisien kustannuksiin ja sosiaalietuuksiin.

www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sdp-n-rinteen-100-euron-vaalilupauksesta-syntyi-kova-vaittely-piikki-auki-mutta-kuka-maksaa/6888970?_ga=2.4960048.2003967557.1526934672-1471054167.1526934672#gs.CtHhj58

Ilmastomuutos ja elintasopakolaisuus tuovat Suomeen 62 miljoonaa ihmistä seuraavien 50 vuoden aikana. Sipilän hallitus on ottamassa kaikki tulijat vastaan ja elämään sosiaalietuuksilla. Sipilän hallitus ei tule koskaan sulkemaan rajoja vaikka tulijoita olisi satoja miljoonia. 2017 vuonna turvapaikanhakijoita tuli yli 10 000 ja pakolaisia yli 1000. 2017 vuonna perheenyhdistämisen kautta tuli yli 10 000 lisää. 2018 turvapaikanhakijoita on tullut yli 5000 ja perheenyhdistämisen kautta  4000. Ulkomaalaisten kulut ovat rajussa kasvussa, joka rahoitetaan aina jatkuvilla  leikkauksilla ja verojen korottamisella kantasuomalaisilta. Samaan aikaan aina puhutaan, ettei ole rahaa ja koko ajan korotetaan veroja ja leikataan. Silti samaan aikaan käytetään vuodessa useita miljardeja euroja ulkomaalaisten kustannuksiin ja sosiaalietuuksiin. Kaikki nämä useat miljardit eurot ovat aina poissa kantasuomalaisilta ja kantasuomalaisten hyvinvoinnista.

Tuntuu käsittämättömältä ettei euroopan keskiössä uskalleta tunnustaa noin ilmeistä epäonnistumista ? Kaikki se raha jota kasvassa määrin joudutaan laittamaan matuinvaasion hoitamiseen,ei tule koskaan maksamaan itseään takaisin.

Tyhminkin kansalainen käsittää,ettei siinä tilanteessa täydellinen verovarojen tuhlaaminen ole enää millään tavalla perusteltua.Mutta,kun sitten muistamme erään Suomalaisen poliitikon ilmoille heittämän lauseen, ( sattumalta vasemmistoliiton edustaja ) jossa hän silmät kirkkaina julisti,ettei ole tarkoituskaan ajatella tulijoita minkäänlaisena hyötynäkökohtana,vaan pelkästään katukuvaa rikastuttavana elementtinä,niin hulluuden asteluku vaan kasvaa.

On siis ihmisarvon vastaista vaatia että miljoonat läpsyttelijät pitäisi määrätä töihin,ja jos työ ei kiinnosta,niin siitä huolimatta kantaväestön on tehtävä pidempiä työuria jotta rahat katukuvan rikastuttamiseen voidaan raapia kasaan..Siis miettikää nyt.Onko kaikki silloin kohdallaan,kun teidän pitää aamulla nousta lähteäksenne töihin,tehdä pitkää päivää ja vielä venyttää sitä putkea muutamalla vuodella,että muuten vaan tyhjän panttina istuskelevat lois-eläjät saavat “heille kuuluvan elintason”,minkä me muka olemme velkaa…?

Luitte oikein.Me olemme kuulemma velkaa muille kaiken hyvinvointimme..En koskaan suostu myöntämään että esivanhempani,jotka tekivät vieläkin pidempää työpäivää kuin nyky-ihmiset,tai omat vanhempani joilla on takana hyvin pitkät työurat,olisivat riistäneet saavutuksensa Afrikkalaisilta synnyttäen minun sukupolvelleni mittavan velkataakan mitä joudun lyhentämään ollakseni humaani.

Ei jumalauta,jollain on puurot ja vellit sekaisin kun kehdataan hymyssä suin inttää ettei työni tuotos kuulukaan itselleni,vaan jollekin käkkäräpäälle mikä maleksii ihmisten harmina,ja kehittelee mielessään kotimaastamme kalifaattia.

Eikö poliitikot ymmärrä mitä he ovat luomassa ? Eikö sillä ammattikunnalla ole yhtään käsitystä mitä tarkoittaa sana oikeudenmukaisuus,tai yhteisesti hyväksytty arvomaailma ?Eivätkö he käsitä,ettei puheet loiseläjien elintason ylläpidosta johda suvaitsemiseen,vaan kasvattaa raivoa ja lopulta se kumuloituu teoiksi joita he kuitenkin pelkäävät yli kaiken.Mitä helvetin dialogia siitä syntyy kun katukuvassa kantaväestön osuus pienenee,ja sen pienenevän väestön-osan harteille kasataan kaikki vastuu ? Onko se rikkautta jos huoltosuhde väännetään muotoon jossa yksi valkoinen elättää yhdeksää mustaa,ja heidän penskojaan.

En odota että Petteri Orpo,tai Juha Sipilä tätä milloinkaan ymmärtäisi,tai että Timo Soini kallistaisi korvaansa näille puheille,mutta sitä odotan että tämän kansan sisällä syttyisi niin pitelemätön raivo,joka ei laannu puhumalla kauniita ja lupaamalla parempaa vailla katetta.

Afrikassa on meneillään mielettömät mittasuhteet saanut hinku päästä eurooppalaisten elätettäväksi.Se ei ole luonnonlaki,se on tietoisesti synnytetty invaasio millä ei pyritä muuhun kuin etnisen ryhmän vaihtoon,joka epäilemättä onnistuukin,mikäli sitä kehitystä ei aleta suitsimaan muilla tavoilla kuin niillä,mitä ollaan nyt tekevinään.Frontex on valvovinaan välimeren aluetta,ja vaikka se sitä tekisikin,heillä on määräys antaa vapaa läpikulku jokaiselle merellä kohdatulle paatille.Me emme kuulemma voi ajatella itse mitä pitäisi tehdä,sillä YK:n artiklat ovat niin kiveen hakattuja,että pienikin poikkeus niistä veisi meidät kivikauteen vailla ihmis-oikeuksien kunnioitusta…Kysyn nyt kuitenkin,miksi yhä kivikautista kulttuuria edustavia tulijoita kohdellaan säännöillä joista he eivät ymmärrä mitään,ja eivät kunnioita niitä vaikka ymmärtäisivätkin ? Eikö se ole huutava vääryys,että vain toinen osapuolista velvoitetaan kaikkeen ja se myöhemmin paikalle saapuva saa määrätä miten toimitaan ?

Tämä kaikki tulee päättymään niin rumalla tavalla,että siitä saatetaan vielä muutaman sadan vuoden kuluttua puhua aikana, jolloin “sivistyskansat” tekivät sen mihin ei evoluution annettu ajoissa puuttua.
Maailmassa on liikaa ihmisiä,mutta ratkaisu ongelmaan ei ole ylikansoituksen levittäminen alueille jotka ovat vielä elinkelpoisia.Jos lait ja oikeudenmukaisuus ei toteudu,eikä luonnollisen poistuman anneta hoitaa ylikansoittumista,siihen on puututtava keinoilla jotka ovat vähemmän sivistyneitä.Meillä on teknologia,ja meillä on jotain mitä kannattaa puolustaa.Tehkää se.Jos ette itsenne,niin jälkikasvunne elämän turvaamiseksi.Minä haluan että luuni maatuvat samassa maaperässä minkä tuhansia vuosia sitten eläneet esivanhempamme omakseen tunsivat,eikä sillä haudalla tanssi discoläpsyttelijät minareettijoikunsa säestämänä.Minä olen valmis kuolemaan asiani puolesta,oletteko te ?

Todellisuudessa niistä tulijoista ei edes murto-osa pystyisi vaatimaan yhtään mitään,ellei meillä olisi sitä mielipuolista suvakkilaumaa, joka tekee kokopäivätoimista työtä sen eteen että kaikki mahdolliset edut voidaan ruikuttaa itselle kuuluviksi.Jos tänne saapuu vaikkapa Afgaaneita,joiden pitäisi pärjätä omillaan,kuten järkevää olisi,heidän tarvekynnyksensä ei olisi läheskään niin matala.Mutta kun täkäläiset maailmanparantajat kokevat menttaalisen orgasmin voidessaan leikkiä humanistia,ja ikään kuin kasvattaa omaa “hyvän ihmisen” statustaan,niin siinä synnytetään tilanne josta tulee lopulta kestämätön.

Tulijoiden määrä ei vähene,vaan päin vastoin kasvaa,jolloin sen ryhmän osuus mikä ei lisää millään tavalla sitä bruttokansantuotetta josta heidänkin elämisensä on maksettava sosiaalitukina,kumuloituu päätyen lopulta tilanteeseen että maa johon on pesiydytty,alkaa menettämään myöskin kantaväestölle kuuluvat oikeudet ja avun. Tästä on jo nyt näyttöä,sillä Helsingin kaupungilta ei riittänyt vaivaista reilun sadantonnin määrärahaa Hurstin avustamiseen.On naiivia olettaa että lisäämällä humanistista apua vastikkeetta,voidaan ylläpitää sekä tulijoiden että kantaväestön elintasoa kenenkään joutumatta kärsimään.

Jussi Halla-aho sanoi aikoinaan eräässä kolumnissaan erittäin viisaat sanat.Hän kirjoitti, ” Miten ihmeessä niistä maista tulevilla henkilöillä,joissa on kaikkein huonoin mahdollisuus saavuttaa mitään arvokasta,kuten merkkivaatteet ja vaikkapa kalliiit huonekalut,sattuukin olemaan se suurin tarve juuri niille heimoyhteisölliseltä kannalta.”

Siis toisin sanoen,kuinka mies jolla ei ole ollut siellä jossain Afrikan perukoilla edes kunnollisia sandaaleita jalassa,osaakin heti teollisuusmaihin tultuaan väittää että hän käveli aina uudenkarheilla merkkilenkkareilla,ja muu ei tule täälläkään kysymykseen koska heimo ei kunnioita häntä ilman niitä.Eikö kukaan osaa tai uskalla sanoa,ettei hänen heimopäällikyytensä merkitse mitään Suomessa koska meillä ei noudateta Somalian heimoyhteisöjen arvomaailmaa.

Miten se heimo kuitenkin hänen omien puheidensa mukaan aina kunnioitti sitä sandaalijalkaista Ibrahimia Mogadishun laitamilla,jää vastaamatta.Jos hän nautti silloin varauksetonta suosiota,ja kilpaili klaanipäällikön tittelistä niillä avuilla,kuinka täällä ei voi mitenkään elää ilman 500 € merkkilenkkareita,muusta puhumattakaan ?

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.