Turvapaikanhakijoista ja pakolaisista 5 miljardin euron kustannukset vuodessa kunnille ja valtiolle.

Ruotsin maahanmuuttoviraston (Migrationsverket) ja Norjan hallituksen sivustolta löytyy tarkkoja lukuja turvapaikanhakijoiden kustannuksista. Suomessa vastaavat kustannukset ovat yhteensä 5 miljardia euroa vuodessa kunnille ja valtiolle. Kun näitä lukuja pyöristetään alaspäin, niin voidaan tehdä laskuharjoitus siltä pohjalta, että vuosi vastaanottokeskuksessa kaikkine sivukuluineen maksaa 120 000 euroa täysi-ikäistä henkilöä kohden ja alaikäisiä kohden 150 000 euroa. Jos vastaanottokeskuksissa asuu 30 000 henkilöä, niin se tarkoittaa, että vuosikustannus on 5 miljardia. Jokainen aikuinen ulkomaalainen joka saa oleskeluluvan mutta ei töitä, maksaa yhteiskunnalle 90 000 euroa vuodessa.

Ulkomaalaiset maksavat yhteiskunnalle noin 5-6 kertaa enemmän kuin kantasuomalaiset. Syynä 4,4 kertaa suuremmat sosiaalietuudet, 2,4 suuremmat asumistuet ja täysin ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla koko loppuelämän. Nämä luvut antavat melkoisen hyvän kuvan suuruusluokkasta, jota hallituspuolueet käyttävät ulkomaalaisiin vuodessa. Tämä fakta paljastaa myös sen, että yksikään eduskuntapuolue ei koskaan ole ollut kiinnostunut poistamaan kantasuomalaisten asunnottomuutta, köyhyttää ja leipäjonoja. 700 miljoonalla eurolla Suomesta voitaisiin poistaa kantaväestön köyhyys, asunnottomuus ja leipäjonot. Hallituspuolueet avoimesti eivät aio poistaa köyhyyttä, asunnottomuutta ja köyhyyttä kantasuomalaisten kohdalta. Hallituspuolueiden avoin tavoite on lisätä työttömyyttä, köyhyttä, asunnottomuutta ja leipäjonoja kantasuomalaisilta. Samaan aikaan hallituspuolueet käyttävät useita miljardeja euroja ulkomaalaisille. Rahaa on useita miljardeja euroja ja sitä löytyy heti jopa useita miljardeja ulkomaalaisille mutta ei koskaan kantaväestölle.

  • Vastaanottopalveluiden kustannukset 2016
    Yhteensä 554 milj €Päälle sitten juristit ja valitukset, yksityinen terveydenhoito ja yksityiset psykiatriset palvelut joissa tunti maksaa noin 300 euroa.

    Paljonko arvioisit viisihenkisen turvapaikanhakijaperheen 2-3 vuoden asumisen ylläpitoineen maksavan kun sitä oikeaa päätöstä odotellaan?

1.) Turvapaikanhakijoiden vastikkeeton taloudellinen tuki on edelleen houkutustekijä ja monessa tapauksessa asettaa kantaväestön vähäosaiset eriarvoiseen asemaan.

2.) Suomalainen turvapaikanhaun järjestelmä jossa usean tuomioistuimen lainvoimaisen päätöksen voi kumota hakemalla aina uudestaa uutta päätöstä on joko ikiliikkuja tai idiotismia.

3.) Jos 10 vuotiaan pikkulapsen raiskaus ei ole oikeuslaitoksemme mukaan raiskaus riippumatta siitä kuka on tekijä, oikeuslaotoksessamme, laeissamme ja asenteissamme on paljon pielessä.

Hölmöläisten yhteiskuntamme jota on rakennettu veronmaksajien rahoja ja suvaitsevaisuutta säästelemättä tarjoaa paljon faktoja joihin venäläismedian uutisia on helppo ankkuroida. Faktat kun ovat aina faktoja

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.