Ulkomaalaisten makea elämä sosiaalietuuksilla voi jatkua loputtomasti.

Suomi käyttää yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla eli pakolaiset, turvapaikanhakijat, laittomasti maassa olevat ja kaikki muut ulkomaalaiset. Tämä rahoitetaan kaksinkertaisilla veroilla eli valtion veroilla ja kunnallisveroilla. Jotta jatkuvasti kasvavat pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja muiden ulkomaalaisten kustannukset saadaan katettu joudutaan jatkuvasti leikkaamaan, korottamaan veroja ja ottamaan lainaa. Turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maahan tulevia tulee jatkuvasti lisää. Siksi kustannukset kasvavat jatkuvasti. Pelkästään turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kaikki kulut vuodessa ovat useita miljardeja. Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee lisää joka vuosi joten miljardikustannukset kasvavat joka vuosi suuremmiksi. Ulkomaalaisten elämä siis jatkuu loputtomasti sosiaalietuuksilla ja mitään työtä he eivät tule tekemään. Ulkomaalaisten lapset oppivat vanhempiensä elämän sosiaalietuuksilla ja tulevat jatkamaan sitä sukupolvesta toiseen loputtomasti. Näin Suomi jatkaa myös toimimistaan koko maailman sosiaalitoimistona, johon kaikki elintasopakolaiset ovat aina tervetulleita.

Muutama kohta mitkä paljastavat, että suomalaiset ovat täysin alistuneet elättämään ja palvelemaan ulkomaalaisia. Alla olevat kaikki etuudet vain ulkomaalaiset saavat.

 • Ulkomaalaiset saavat keskimäärin 4,4 kertaa enemmän sosiaalietuuksia ja 2,4 kertaa enemmän asumistukia.
 • Ulkomaalaiset saavat täysin ilmaisen loppuelämän suomalaisten veronmaksajien rahoilla.
 • Ilmainen autokoulu, ajokortti ja ilmainen auto 3000-5000€. Myös kaikki autonkulut ovat ilmaisia huollot, renkaanvaihdot, polttoainekulut.
 • Ilmainen asunto, sähkö, vesi, ruoka.
 • Ilmaiset uudet vaatteet. Tämä tulee harkinnavaraisesta sosiaalituesta.
 • Ilmainen terveydenhuolto yksityisellä ja ilmaiset lääkkeet.
 • ilmaiset kaikki uudet kodinkoneet ja muut asuntoon. Astianpesukone, pyykinpesukone, mikro, iso televisio,pölynimuri, matot, verhot, huonekalut, älypuhelmet, kannattava tietokone, tabletti, sängyt, pelikonsolit, kaikki vaatteet ja kaikki muut. Kun rahaton ulkomaalaisperhe tulee Suomeen niin paikallinen kela ja sossun maksama aloituspanos edellä mainittuihin on noin 10 000€ kuukaudessa. Tämä rahoitetaan yleensä harkinnanvaraisesta tuesta.
 • Kokit tekevät ruuan ulkomaalaisille ja tarjoilevat 5 kertaa päivässä ilmaiseksi
 • Siivoojat käyvät siivoamassa ulkomaalaisten asunnot ilmaiseksi.
 • Suurin osa turvapaikanhakijoista, pakolaisista ja laittomasti maassa olevista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksia ja mitään työtä suurin osa ei tule koskaan tekemämään.
 • Kouluissa ulkomaalaiset pahoinpitelevät ja hakkaavat päivittäin suomalaisia lapsia. Koulu ja poliisi vaikenevat ja piilottelevat ongelmaa yhdessä valtamedian kanssa.
 • Ulkomaalaisten rikollisuus ja sosiaalietuuksien kustannukset ovat rajussa kasvussa. Poliisi ja valtamedia piilottelevat ulkomaalaisten rikollisuutta ja vaikenevat asiasta ja salaavat. Poliisi ei edes tutki kaikkea ulkomaalaisten rikollisuutta, jotta ulkomaalaisten valtava rikollisuus ei paljastuisi. Ulkomaalaiset ovat erityisen kovia raiskaamaan suomalaisia lapsia ja naisia.
 • Oikeusistuimet antavat ulkomaalaisille paljon pienempiä tuomiota ja siinä missä kantasuomalainen olisi joutunut vankilaan ulkomaalainen selviää ehdollisella.
 • Samaan aikaan valtamedia ja erityisesti yle julkaisevat propagandaa, että suomalaisten kannattaa ottaa useita miljoonia elintasopakolaisia elämään sosiaaliturvalla koko elämänsä Suomeen.
 • Kantasuomalaiset ovat hiljaa hyväksyneet kaikki edellä mainitut asiat ja itse kärsivät jatkuvista leikkauksista ja verojenkorotuksista. Monessa muussa maassa tämän luokan ulkomaalaisten palveleminen olisi välittömästi aiheuttanut hallituspuolueiden kannatuksen pysyvän romahtamisen ja hallituksen vaihtumisen. Monessa muussa maassa tämänkaltainen ulkomaalaisten elättäminen ja palveleminen olisi aiheuttanut kaikille sitä kannattaville puoleille kannatuksen romahtamisen ja pysyvän paikan oppositioon.
 • Lisäksi mm Helsingin kaupunki tarjoaa täyden terveydenhoito ylöspidon laittomasti, Suomen lainvoimaisten viranomaispäätösten vastaisesti Suomessa piileskeleville rajoittamattoman ajan.
 • Maahanpyrkineiden tarpeista huolehditaan erittäin innokkaasti. Niin järjestöjen, valtion, kuntien, vapaaehtoisten kuin ihan privaattikansalaisten taholta. Samaan aikaan omille työntekijöille ja työttömille on luvassa kikyä ja aktivointia. Ei ihme että ihmisten kärsivällisyys on koetuksella. Valitettavasti.
 • Vastaanottokeskukset Helsingissä jakavat turvapaikanhakijoille ilmaiskortteja liikennevälineisiin, uimahalleihin ja kuntosaleille. On kuulema tärkeää pitää henkistä kapasiteettia yllä. Suomalaiset eivät saa samoja etuja ja pian alkaa olla mitta täynnä. Lisäksi turvapaikanhakijoille, kuten nyt myös Helsingin paperittomille,terveyspalvelut ovat täysin ilmaiset lääkkeistä puhumattakaan. lisäksi annetaan harkinnanvaraista sossuntukea sossutädin anteliaisuudesta riippuen. Näitä ei kukaan valvo eikä näissä ole mitään kriteeriä. Herätkää suomalaiset vaatimaan samoja oikeuksia, ei vain maksuvelvollisuutta!

1.) Turvapaikanhakijoiden vastikkeeton taloudellinen tuki on edelleen houkutustekijä ja monessa tapauksessa asettaa kantaväestön vähäosaiset eriarvoiseen asemaan.

2.) Suomalainen turvapaikanhaun järjestelmä jossa usean tuomioistuimen lainvoimaisen päätöksen voi kumota hakemalla aina uudestaa uutta päätöstä on joko ikiliikkuja tai idiotismia.

3.) Jos 10 vuotiaan pikkulapsen raiskaus ei ole oikeuslaitoksemme mukaan raiskaus riippumatta siitä kuka on tekijä, oikeuslaotoksessamme, laeissamme ja asenteissamme on paljon pielessä.

Hölmöläisten yhteiskuntamme jota on rakennettu veronmaksajien rahoja ja suvaitsevaisuutta säästelemättä tarjoaa paljon faktoja joihin venäläismedian uutisia on helppo ankkuroida. Faktat kun ovat aina faktoja

Maahanmuuttajien makea elämä voi jatkua, kunnes paikallisilta ihmisiltä loppuu kärsivällisyys tai viranomaisilta loppuvat rahat
www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005679414.html

www.youtube.com/watch?v=1tMhuLOUjOU

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.