Suurin osa suomalaisista on alistunut elättämään ja palvelemaan ulkomaalaisia.

”Sieltä tulee niin selväksi kuin ikinä vain voi tulla, kuinka arabiinot pitävät suomalaisia naisia ja ylipäätään suomalaisia alempiarvoisina huorina.”

Vaikka nyt tässä tapauksessa oli kyse lapsiuhrista, jota toki käy sääliksi yli kaiken ja joka on erittäin syytön tapahtuneeseen, on silti kysyttävä yleisellä tasolla:

– Ovatko nämä arabit tai ”uusisuomalaiset” kovinkaan väärässä tässä tulkinnassaan?

Muutama kohta mitkä paljastavat, että suomalaiset ovat täysin alistuneet elättämään ja palvelemaan ulkomaalaisia. Alla olevat etuudet vain ulkomaalaiset saavat.

 • Ulkomaalaiset saavat keskimäärin 4,4 kertaa enemmän sosiaalietuuksia ja 2,4 kertaa enemmän asumistukia.
 • Ulkomaalaiset saavat täysin ilmaisen loppuelämän suomalaisten veronmaksajien rahoilla.
 • Ilmainen autokoulu, ajokortti ja ilmainen auto 3000-5000€. Myös kaikki autonkulut ovat ilmaisia huollot, renkaanvaihdot, polttoainekulut.
 • Ilmainen asunto, sähkö, vesi, ruoka.
 • Ilmainen terveydenhuolto yksityisellä ja ilmaiset lääkkeet.
 • ilmaiset kaikki uudet kodinkoneet ja muut asuntoon. Astianpesukone, pyykinpesukone, mikro, iso televisio,pölynimuri, matot, verhot, huonekalut, älypuhelmet, kannattava tietokone, tabletti, sängyt, pelikonsolit, kaikki vaatteet ja kaikki muut. Kun rahaton ulkomaalaisperhe tulee Suomeen niin paikallinen kela ja sossun maksama aloituspanos edellä mainittuihin on noin 10 000€ kuukaudessa. Tämä rahoitetaan yleensä harkinnanvaraisesta tuesta.
 • Kokit tekevät ruuan ulkomaalaisille ja tarjoilevat 5 kertaa päivässä ilmaiseksi
 • Siivoojat käyvät siivoamassa ulkomaalaisten asunnot ilmaiseksi.
 • Suurin osa turvapaikanhakijoista, pakolaisista ja laittomasti maassa olevista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksia ja mitään työtä suurin osa ei tule koskaan tekemämään.
 • Kouluissa ulkomaalaiset pahoinpitelevät ja hakkaavat päivittäin suomalaisia lapsia. Koulu ja poliisi vaikenevat ja piilottelevat ongelmaa yhdessä valtamedian kanssa.
 • Ulkomaalaisten rikollisuus ja sosiaalietuuksien kustannukset ovat rajussa kasvussa. Poliisi ja valtamedia piilottelevat ulkomaalaisten rikollisuutta ja vaikenevat asiasta ja salaavat. Poliisi ei edes tutki kaikkea ulkomaalaisten rikollisuutta, jotta ulkomaalaisten valtava rikollisuus ei paljastuisi. Ulkomaalaiset ovat erityisen kovia raiskaamaan suomalaisia lapsia ja naisia.
 • Oikeusistuimet antavat ulkomaalaisille paljon pienempiä tuomiota ja siinä missä kantasuomalainen olisi joutunut vankilaan ulkomaalainen selviää ehdollisella.
 • Samaan aikaan valtamedia ja erityisesti yle julkaisevat propagandaa, että suomalaisten kannattaa ottaa useita miljoonia elintasopakolaisia elämään sosiaaliturvalla koko elämänsä Suomeen.
 • Kantasuomalaiset ovat hiljaa hyväksyneet kaikki edellä mainitut asiat ja itse kärsivät jatkuvista leikkauksista ja verojenkorotuksista. Monessa muussa maassa tämän luokan ulkomaalaisten palveleminen olisi välittömästi aiheuttanut hallituspuolueiden kannatuksen pysyvän romahtamisen ja hallituksen vaihtumisen. Monessa muussa maassa tämänkaltainen ulkomaalaisten elättäminen ja palveleminen olisi aiheuttanut kaikille sitä kannattaville puoleille kannatuksen romahtamisen ja pysyvän paikan oppositioon.
 • Lisäksi mm Helsingin kaupunki tarjoaa täyden terveydenhoito ylöspidon laittomasti, Suomen lainvoimaisten viranomaispäätösten vastaisesti Suomessa piileskeleville rajoittamattoman ajan.
 • Maahanpyrkineiden tarpeista huolehditaan erittäin innokkaasti. Niin järjestöjen, valtion, kuntien, vapaaehtoisten kuin ihan privaattikansalaisten taholta. Samaan aikaan omille työntekijöille ja työttömille on luvassa kikyä ja aktivointia. Ei ihme että ihmisten kärsivällisyys on koetuksella. Valitettavasti.
 • Vastaanottokeskukset Helsingissä jakavat turvapaikanhakijoille ilmaiskortteja liikennevälineisiin, uimahalleihin ja kuntosaleille. On kuulema tärkeää pitää henkistä kapasiteettia yllä. Suomalaiset eivät saa samoja etuja ja pian alkaa olla mitta täynnä. Lisäksi turvapaikanhakijoille, kuten nyt myös Helsingin paperittomille,terveyspalvelut ovat täysin ilmaiset lääkkeistä puhumattakaan. lisäksi annetaan harkinnanvaraista sossuntukea sossutädin anteliaisuudesta riippuen. Näitä ei kukaan valvo eikä näissä ole mitään kriteeriä. Herätkää suomalaiset vaatimaan samoja oikeuksia, ei vain maksuvelvollisuutta!

Suomalaiset itse ovat alistuneet aivan kaikkeen mahdolliseen aivan absurdilla tasolla ja uskokaan pois, kyllä arabitkin osaavat matematiikkaa laskea ja tietävät sen että suomalaiset ovat katoamassa muutenkin sukupuuttoon ja Islamilaiseen maahanvyöryyn jonka kaiken lisäksi kustantavat aivan itse itselleen.

Uskon vakaasti että nämä arabit itse asiassa kunnioittavat salaa perussuomalaisia, suomen kansa ensin väkeä ja vastarantaliikettä Suomessa koska nämä sentään pyrkivät taistelemaan oman kansansa puolesta tätä touhua vastaan vaikkakin oman kansansa vainoamina yleisinä ”kansanvihollisina”.

Miten itse suhtautuisitte sellaiseen kansaan joka kääntyisi maha ylöspäin ja oikein pyytäisi kuolla pois tieltäsi ja tarjoaisi sinulle koko oman maansa infroineen ja vastaavineen ilmaiseksi? Mitä muuta se oikeastaan on kuin huoraamista?

– Miettikää omalle kohdalle että kun saavutte vieraaseen maahan niin sen kansa alkaisi kuvainnollisesti imemaan mu…naasi jo lentokentällä, maksaisi kaiken elämäsi eikä vaatisi sinulta yhtään mitään? Edes lakeja törkeästi rikkoessasi et saisi kunnon tuomioita ja aika usein sinua ei edes pidätettäisi? Kuinka paljon itse kunnioittaisitte sellaista maata ja kansaa?

Toinen asia, muistakaa että arabien maailmassa naisilla ei ole sanavaltaa ja naiset itsekin kaikesta huolimatta ottavat aina ennemmin ”oikeauskoisen” aviomiehen itselleen omasta kulttuuristaan ja uskonnostaan kuin kantasuomalaisen.

Mitä tekevät suomalaiset naiset yleisellä tasolla?

Itse ovat perse pystyssä joka yökerhossa näille ihanille ❤ Lähi-idän uljaille uroksille joilla on miehisyyskin tallella. Varsinkin kun sen ovat ensin vihervassari-feministit, liberaalit, globalistit ja vastaavat kitkeneet erittäin tehokkaasti irti kantasuomalaisista miehistä joista on tehty täysin puolustuskyvyttömiä mitään sanomattomia eunikkeja jotka pelkäävät edes sanoa yhtään mitään mihinkään asiaan koska individualistinen oma pienikin etu ajaa oman kansan edun edelle. Toisin kuin arabeilla?

Lopuksi Viktor Orbanin puhe antamaan toivoa että osa Euroopasta on nyt tosissaan pistämässä taistelun pystyyn tätä touhua vastaan ja pelastaa itsensä:

www.oikeamedia.com/o1-67400

Ruotsia ei tässä vaiheessa enää pelasta mikään, pahoin pelkään ettei Suomeakaan, Saksasta tai Britanniasta nyt puhumattakaan.

– Silti toivo elää muualla.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.