Ilja Janitskinin vangitseminen on farssi.

Mitään perusteita Ilja Janitskinin vangitsemiselle ei ole. Kyseessä on täysin poliittinen ajojahti, jossa haluttiin hiljentää totuuden puhuja ja näyttää muille, että Suomessa toisinajattelijat tullaan vangitsemaan. Suomessa on DDR stasi, Saksan gestapon ja Pohjois-Korean tyylinen järjestelmä, jossa kaikki jotka poikkevat yhdestä ainoasta virallisesta totuudesta yritetään hiljentää ja vangita ja tuomita. Sananvapaus on tai ei ole. Ei ole olemassa mitään valimuotoja ja Suomessa ei ole sananvapautta ollut pitkään aikaan. Katso alla olevat videot.

Noin toimii Suomen kansalle ministerinvalan vannoneen mutta Brysseliä kumartavan Orwell-Sipilän Polpo eli Poliittinen Poliisi, eräs EU-diktatuurin tulevan Gestapon esiaste, ”Expose the EU dictatorship and its police state”, eutruth.org.uk/

 

www.youtube.com/watch?v=i6TIKxE6H74

Totuus pakolaisista ja turvapaikanhakijoista on luettavissa vain ja ainoastaan vaihtoehtomedioista, koska valtamedia salaa ja kannattaa avoimesti Suomen islamisaatiota. Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja laittomasti maassa olevien kustannukset, rikollisuus ja kaikki muut ongelmat aina alla olevista vaihtoehtomedioista.

mvlehti.net/

www.kansalainen.fi

www.nykysuomi.com

uutismaailma.com/

sarastuslehti.com/

vastavalkea.fi/

magneettimedia.com/

skeptikko.wordpress.com/

rkkuutiset.wordpress.com/

urkki.net/

kansallinenturvallisuus.com/

www.paivanlehti.fi/

riippumatonmedia.com/

suomimedia.wordpress.com/

nwohavaintojapromo.blogspot.fi/

ylewatch.blogspot.fi/

beta.oikeamedia.com

tuonenjoutsen.blogspot.fi

kansallisromantikko.fi/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.