Viha on tunne ja se on tehty rikokseksi Suomessa vihapuheella ja viharikoksilla.

Suomessa on alettu rajoittamaan sananvapautta ja on keksitty täysin uusia rikoksia viharikokset ja vihapuhe. Vihapuhetta ja viharikoksia ei ole rikoslaissa ollenkaan olemassa. Eli on keksitty rikoksia joita ei ole olemassakaan rikoslaissa, jotta väärät mielipiteet saataisiin vaienettua. Lisäksi netissä on alettu sensuroimaan ja poistamaan “vääriä mielipiteitä”, sekä bannaamaan kirjoittajia. Näiden ainoana  tarkoituksena on estää kaikki kritiikki natoa, ulkomaalaisia, pakolaisia, turvapaikanhakijoita, muslimeja, eu:ta, euroa,  valtamediaa, eliittiä, ja päätäjiä vastaan. Suurin osa suomalaisista syyllistyy jatkuvasti viharikoksiin ja vihapuheseen. Suutuitko tai vihastuitko puolisollesi, lapsille tai kenelle tahansa ja sanoit pahasti. Syyllistyit juuri vihapuheeseen ja viharikoksiin. Pelkkä suuttuminen on erittäin törkeä viharikos. Jos sitten suuttuessasi sanoit toisille pahasti syyllistyit erittäin törkeään vihapuheseen viharikoksen lisäksi. Viha on tunne ja se on tehty rikokseksi Suomessa. Viharikoksiin ja vihapuheeseen voivat syyllistyä vain kantasuomalaiset. Jos sanot totuuden pakolaisista ja turvapaikanhakijoista saat syytteen ja koventamisperusteena on rasismi.

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja muut rasistiset rikokset koskevat vain kantasuomalaisia. Jos ulkomaalainen raiskaa tai tappaa tai pahoinpitelee kantasuomalaisen. On tuomion keventämisperuste juurikin se, että on ulkomaalainen. Ulkomaalaiset saavat sanoa miten pahasti tahansa kantasuomalaisista ilman mitään seurauksia. Minkälainen valtio tekee tunteista rikollista ja tuomittavaa? Kyseessä on vain keino rajoittaa sananvapautta ja muut ovat tekosyitä. Suomi on yksi maailman harvoista maista joissa tunteista on tehty rikoksia. Poliisilla on netissä viharikoksiin erikoistunut yksikkö joka tutkii netissä olevaa viharikollisuutta ja vihapuhetta. Kyseisellä yksiköllä riittää kiirettä, koska joka päivä sadat suomalaiset syyllistyvät vihapuheeseen ja viharikoksiin. Eli elämme poliisivaltiossa, jossa rajoitetaan sananvapautta tekemällä tunteesta rikollista. Jos sanot vääriä mielipiteitä, joka poikkeaa yhdestä ainoasta virallisen totuuden linjasta olet rikollinen. Jos vastustat millä tahansa perusteella sitä, että Suomeen tullaan ottamaan useita miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Syyllistyt useisiin rikoksiin vihapuhe, viharikokset, kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Jos vastustat Sipilän hallituksen politiikkaa syyllistyt taas useisiin rikoksiin.

Pauli Vahtera: Kuka haluaa DDR-Suomen?

Suomen islamisoitumista haluava vihervasemmisto bannaa isänmaata arvostavat FB-käyttäjät pois sosiaalisesta mediasta.

Mutta heitäkin pahempia ovat nettipoliisit. He vievät nettikäyttäjiä kuulusteluihin poliisilaitokselle. Perustelut ovat onnettoman ja surkean välillä. Vihapuheesta, jota ei edes Suomen lainsäädäntö tunne. Poliisi ja syyttäjä vääntävät lauseita, jotta niistä saadaan luettua tuomiot.

Kaikkein pahinta ovat kansalaisten tietokoneiden takavarikot, joita sosiaalisen median mukaan on tehty ”vihapuheiden” takia. Ei riitä, että poliisi etsii netistä heidän mielestään sopimattomia lauseita ja sivulauseita.

Jos minun tietokoneeni vietäisiin, menisi samalla elanto. Ei voisi hoitaa työasioita, ei pankkiasioita, ei henkilökohtaisia asioita. Minulla on eräänlainen supertietokone, jonka kahdentaminen paitsi maksaisi kohtuuttomasti myös sen jatkuva ajantasainen tuplaus veisi paljon aikaa. Monien ohjelmien käyttöoikeus kahdella koneella maksaa paljon.

Osa tiedoistani on pilvipalveluissa, mutta suurin osa tietokoneella. Otan toki varmistukset säännöllisesti. Mutta varmistus pitäisi piilottaa, koska poliisi veisi tietokoneen lisäksi varmistukset. Ja varmaan veisi toisen tietokoneen, jos sellaisen hankkisin.

Puhelimella ei pysty työasioita hoitamaan, eikä iPadillakaan. Pankkiasioita sentään, mutta aika kömpelösti.

Viranomaisilla ei koskaan ole kiire tutkinnoissaan. Asiakkaani tietokone takavarikoitiin poliisille ja se palautettiin monen kuukauden jälkeen – rikottuna.

Et voi edes puolustaa itseäsi ilman tietokonetta. Jokaisella on tietokoneessa henkilökohtaisia asioita, jotka poliisi pystyy keinoillaan lukemaan.

Kansalainen menettää kaiken – vain sen takia, että kritisoi humanitääristä maahanmuuttoa.

Tämä on jo pahempaa kuin DDR:ssä ja Neuvostoliitossa. Kuka tällaista Pohjois-Koreaa haluaa?

Onko vihervasemmisto vielä pahempaa kuin Stalinin ajan vainoajat?”

Keskusrikospoliisi (KRP) on parin viime vuoden ajan kaikessa hiljaisuudessa rakennellut uutta salaista rekisteriä, joka hakee ja yhdistelee tietoja kaikista poliisin salaisista rekistereistä. Jos vastustat natoa, eu:ta, euroa, hallitusta, maahanmuuttoa, turvapaikanhakijoita, pakolaisia. Tai olet missä tahansa asiassa eri mieltä hallituksen tai eduskuntapuolueiden tai valtamedian kanssa. Jos kyseenalaistat tai ole erimieltä valtamedian yhden ja ainoan oikean tiedon ja totuuden linjan. Olet joutunut listalle vaarallisena rikollisena ja sinua seurataan jatkuvasti. Puhelintasi kuunnellaan, sähköpostisi luetaan ja sinua seurataan sinun tietämättä, eikä sitä kerrota sinulle mitään koskaan.  yle.fi/aihe/artikkeli/2017/05/05/poliisilla-uusi-salainen-rekisteri

Maahanmuuttajarikollisuus piiloon tilastoista ja tiedotusvälineistä
On mielenkiintoinen yhteensattuma, että aiemmin tänä vuonna Tilastokeskus ilmoitti lopettavansa ”resurssipulan” vuoksi vuosittaisten tuomioistuintilastojen laatimisen. Tilastoista kävi ilmi muun muassa ulkomaalaisten tuomittujen määrä.
Samalla kun maahanmuuttajarikollisuudesta keskustelemista vaikeutetaan, vaikeutetaan myös tiedonsaantia maahanmuuttorikollisuudesta. Sattuipa sopivasti pakolaistulvan kannalta!
Kuten olemme uutisoineet, vääristelevät esimerkiksi Yleisradio ja Helsingin Sanomat jatkuvasti tilastotietoja, jotka liittyvät maahanmuuttajarikollisuuteen sekä siirtolaistulvan kustannuksiin. Lakiuudistuksen myötä suomalaisilla on entistä suurempi riski syyllistyä ”rikokseen”, kun he oikovat esimerkiksi vaihtoehtomedioissa suurten tiedotusvälineiden valheita.

Yhden vastaanottokeskuksen vuosikustannukset noin 10 miljoonaa
mvlehti.net/2017/03/26/keuruun-vastaanottokeskuksen-vuosikustannukset-10-miljoonaa/

Hallituksen tutkijat varoittavat että hyvinvointijärjestelmä ei kestä
erillaisiin sosiaaliavustuksiin kohdistuvaa ulkomaalaisten järjestäytynyttä rikollisuutta enää kauaa. Valtiontalouden tarkastusvirasto ja rahoituslaitos on tehnyt arvioita että
ulkomaalaiset vievät huijaamalla sosiaaliavustuksia 5-10 miljardia euroa vuodessa.
Yleisin tapa on se että ulkomaalaisella henkilöllä on useita eri henkilöllisyyksiä, jolloin hän saa jopa yli 10 henkilön tuet samaan aikaan. Tämä huijaaminen onnistuu vain ulkomaalaisilta, koska ilman papereita on helppo hankkia useita henkilöllisyyksiä. Kantasuomalaisilta se ei onnistu, koska paperit vaaditaan ja sosiaaliturvatunnus.

Kun maahanmuuttovastaisuus määriteltiin viime syksynä järjestäytyneeksi rikollisuudeksi, ei valtamedia paljoa aiheesta kirjoitellut. Kyseessä oli niin rohkea askel kohti orwellilaista ajatuskuriyhteiskuntaa, että eliitti pyrki pitämään julkisen keskustelun aiheesta minimissään.
magneettimedia.com/rasismirikoslakiin-vihreat-jatkavat-perussuomalaisten-tyota/

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta!
magneettimedia.com/maahanmuuttovastaisuus-nyt-jarjestaytynytta-rikollisuutta/

Maahanmuuttokriitikoita vainotaan ja kaikkia sellaisia jotka paljastavat matujen kustannukset, ongelmat ja rikollisuuden. Esimerkkinä Ilja janitskin. mvlehti.net/2017/05/07/keskimaki-suomi-harjoittaa-ilja-janitskinin-tapauksessa-ihmisvainoa/

Keinot miten taistella tätä vastaan ja tekemällä kiinni jäämisen poliisille mahdottomaksi.

1. Älä kirjoittele netissä omalla oikealla nimellä vaan käytä muiden nimiä tai keksittyjä.

2. Käytä torbrowseria joka piillottaa oikean ip-osoitteesi ja poliisi ei pysty mitenkään saamaan sinua kiinni. Muista käyttää torbrowseria aina ennen kuin teet mitään kirjoituksia netissä tai feikkiprofiileita yms.  www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

3. Tee someen feikkiprofiileita ja käytä oikeiden ihmisten nimiä tai keksittyjä nimiä mutta aina torbrowserin kautta jolloin torbrowser antaa sellaisen ip-osoitteen jota poliisi ei pysty selvittämään. Torbrowseria tulee käyttää aina, ennen kuin kirjadut esim. facebook, youtube, twitteriin tai sähköpostiin, jolloin sinun oikeaa omaa ip-osoitetta ei pystytä selvittämään.

4. Näiden toimenpiteiden jälkeen on aika julistaa 2018 suurin vihapuhe ja viharikos vuosi koskaan. Voit sanoa suoraan mitä ajattelet turvapaikanhakijoista, pakolaisista ja kaikista muista ja poliisi on täysin voimaton.

5. Lähes kaikkia keskustelupalstoja sensuroidaan ja kaikki maahanmuuttoakritisoivat ilmiannetaan poliisille ja viestit poistetaan. Paras paikka vihapuheelle on sensuroimaton keskustelufoorumi, jossa saat sanoa mitä haluat ja tietoja ei luovuteta poliisille on keskustelu.mvlehti.net/index.php

6. Lue mv-lehteä, jotta saat selville ulkomaalaisten kustannukset, rikkollisuuden ja kaikki muut ongelmat.  mvlehti.net/

7. Lue magneettimedia magneettimedia.com/ saat tietää kaikkien eduskuntapuoleiden, valtamedian, spr, kirkon, poliisin korruptiosta. Sekä opit ymmärtämään, että kaikki kansanedustajat ovat ammattivalehtelijoita. Parhaimmat ammattivalehtelijat palkitaan puoleenjohtajan tittelillä ja parhaiten valehtelevat puolueet pääsevät hallitukseen. Pahimmat korruptio ja ammattivalehtelija puolueet ovat kokoomus, keskusta, rkp, perusuomalaiset, vihreät.

Hirvisaari: Ohjeita poliisikuulusteluun
“Sinulla on lupa kritisoida vaikka kuinka ilkeästi, kunhan nuo tunnusmerkistöt eivät täyty.”
mvlehti.net/2017/05/06/hirvisaari-ohjeita-poliisikuulusteluun/

Hirvisaari: Lentäväthän linnutkin
“Mahdollista kritiikkiä ilmaisevien kansalaisten turvat on tukittava välittömästi keinoilla millä hyvänsä.”
mvlehti.net/2017/05/06/hirvisaari-lentavathan-linnutkin/

Lue myös:

suomimedia.wordpress.com/2017/06/07/vihapuhe-on-poliittisen-sorron-keihas/

suomimedia.wordpress.com/2017/02/10/vihapuheen-lahde/

suomimedia.wordpress.com/2017/10/11/miten-suojatua-poliittiselta-vainolta-suomessa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. VPN on myös kätevä keino suojata yksityisyytensä. Itse ostin 2:ksi vuodeksi Ivacy VPN-palvelun pääsiäistarjouksesta hintaan $39,95. Hiukan nopeampi kuin TOR-verkko, mutta hitaampi kuin suojaamaton yhteys: 4.8 Mbps askeisen mittauksen mukaan.

Comments are closed.