Suhderaiskaukset jopa yli 94% matujen tekemiä!

PT-Media on tilannut tämän vuoden alusta alkaen kaikki oikeuden pöytäkirjat raiskauksia koskien, Ruotsista 50 ja Suomesta 20. Vain muutama suomalainen ja ruotsalainen nimi löytyi oikeuksien raiskauspapereista.

Kartellimediat Suomessa ja Ruotsissa jankuttaa, että valtaosa raiskauksista tapahtuu “suhteessa”. Väite on todenmukainen. Kertomatta jää, että näissä raiskauksissa on otsikossa mainittu kehitysmaalainen yliedustus.

PT-media kertoo myös suhderaiskausten yksittäistapauksista, joissa mm. 7-vuotiasta tytärtä on raiskattu kymmeniä kertoja ja raiskattu 14-vuotiasta takapuolueen ja sen jälkeen suuhun. Tekijät afghaaneja.

Myös 13-vuotiaita on joukkoraiskattu, ainakin osin afghaanien toimesta. Turvallisuusnäkökulmasta on hyvä tietää, että puskaraiskauksissa yleensä on 2-5 tekijää.

rkkuutiset.wordpress.com/2018/05/01/suhderaiskaukset-jopa-yli-94-matujen-tekemia/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.