Ylen vihaamat ”Venäjä-trollit” valheiden paljastajina

Venäjän trollit nimitys on osa Yhdysvaltojen ja Nato-rintaman propagandasotaa Venäjää vastaan. Suomen olisi kuitenkin erittäin tärkeää säilyttää puolueettomat ja ystävälliset suhteet niin itään kuin myös länteen. Sitä vastoin Suomen poliittinen mafia on heittäytynyt Yhdysvaltojen johtaman lännen koalition jalkoihin ja Venäjän viholliseksi. Tätä Suomen poliittisen koneiston järjettömyyttä, maanpetturuutta ja halpamaisuutta on vaikea käsittää isänmaallisuuden sekä oikeudenmukaisuuden arvopohjasta katsottuna.

Yllä mainittu propagandasota lännen ja Venäjän välillä on tietysti vain näennäistä suunpieksäntää, jota käytetään muiden muassa poliittisena polttoaineena lietsoessa vastakkainasettelua lännen ja idän välille ja se palvelee kasvottomien globalistien imperialistisia intressejä. Yhdysvalloissa7 ja Venäjällä8 vaikuttaa samaa hengenheimolaisuutta edustava eliitti, jolla on juurtunut läheinen suhde terroristivaltio-Israeliin. Luonnollisesti vastakkainasettelusta kärsii itäisen suurvallan naapurit kuten esimerkiksi Suomi. Yhdysvalloilla ja Venäjällä ei todellisuudessa ole konfliktin vaaraa keskenään, mikään ei siltikään estä suurvaltojen vaikutuspiirissä olevien maiden kuten Suomen ja Ruotsin ajautumista Venäjän suuntaan aseellisten konfliktien myrskynsilmään onnettomin seurauksin.

Kyseinen vastakkainasettelu toimii prosessina kohti Uutta maailmanjärjestystä.

 

Kioski kirjoittaa

Meillä on onneksi tämä ”Venäjä-trollien” (V-trollit) toimintaa paljastava lyömätön asiantuntijaJessikka Aro, joka ilmoitetaan suomalaiseksi toimittajaksi. Aro penkoo ja sotkee Yleisradion Yle Kioskissa.1 Hänet palkittiin vuoden 2015 juutalaiseen eliittiin kuuluvan Bonnierin journalistipalkinnolla juttusarjasta ”Venäjän trollit Suomessa”.2 Tämä palkinto viestittää osaltaan sen, minkä eliitin leiriä Aro tarinoillaan palvelee.

Kioskista julistetaan:

Venäjän johdon propagandaviestejä levittävät trollit yrittävät vaientaa ja harhauttaa suomalaisia sekä manipuloida verkon kansalaiskeskustelua, ilmenee Kioskin selvityksestä. Keinoina trollaajat käyttävät nimittelyä, viestien vääristelyä ja massiivista disinformaation levitystä.1

V-trollausta kuulemma harjoitetaan ainakin seuraavien kanavien kautta: Sosiaalisen median palvelut (Twitter, Facebook jne.), videopalvelut kommenttiosioineen (YouTube, LiveLeaks), erilaiset keskustelupalstat, valhemedioiden eli tiedotusvälineiden kommenttiosiot (Iltalehti, Helsingin Sanomat, MTV, YLE jne.) ja Venäjän johdon mieltymyksiä myötäileviä julkaisuja.1

Tosin Ylen kioskin anti on vuodelta 2015, mutta asiat ovat edelleen periaatteessa ajankohtaisia, sillä luultavasti ”Venäjä-trollien toiminta” on vain kiihtynyt, sillä heidän vaientamiseksi on virallinen Suomi joutunut tilaamaan maaperällemme jenkkiarmeijan hyökkäyksenä maahamme jenkkien omalla luvallaan.

 

Venäjä – trollaamista”

Aro, Saara JantunenOksaset, yms. asiantuntijat, Suomen poliittinen mafia ja näitä erehtymättömiä saumattomasti tukeva valhemedia ovat ne tahot, jotka määrittelevät ketkä ovat ”Venäjä-trolleja”.

Aro toteaakin, että ne vasta ovatkin V-trolleja, jotka myötäilevät Venäjän poliittisten johtajien, eritoten Putinin, linjaa.

Ja että trollaajat suosivat luotettavina pitämiensä RT:n (joka oli aikaisemmin nimellä Russia Today), Ykköskanavan (Pervii Kanalin) sekä nykyisin myös suomen kielellä toimivan Sputnik Newsin uutisten jakamista.

Mutta kuinka teistä on Aron laita? Onko sellainen henkilö V-trolli, jos vipittömästi uskoo kyseisten uutisten edustavan totuutta, ja täten jakaa sitä totuutena, kuten Aro ja muut asiantuntijat levittävät Yhdysvaltojen poliittisella dogmatiikalla kyllästettyä ja vääristelevää lännen tiedotusvälineiden antia. Tiedon välitys ilman agendaa ei pitäisi vielä olla trollausta, mutta esimerkiksi ylen toimittajilla näyttää agenda löytyvän. Agenda on kansainvälisen negatiivisen globalisaation edistäminen ja globalistien antaumuksellinen nöyristely Suomen hyvinvoinnin kustannuksella sekä Suomen kytkeminen entistä tiiviimmin läntiseen Nato-rintamaan Venäjälle vihamielisen geopoliittisen asetelman varmistamiseksi.

 

Venäjä-trollit” ovat kuitenkin oikeassa

Valtamedian pilkkaa ”V-trolleiksi” tai Venäjän ajamaa ohjelmaa palveleviksi provokaattoreiksi niitä toimijoita, jota vastustavat asiatietoihin perustuen Suomen kritiikitöntä lähestymistä läntiseen liittoumaan ja antautumista Nato-rintaman hyväksikäytettäväksi. Tällä käytöksellään maan vallanpitäjät hankkiutuvat Venäjän viholliseksi. Tämä on ulkopoliittisena käytöksenä äärimmäisen typerää, varomatonta, vastuuntunnotonta, halpamaista ja täyttää maanpetturuuden sekä valtiopetoksellisuuden tunnusmerkit.

Oletetut provokaattorit vastustavat sitä, että Suomea ujutetaan Naton jäseneksi muiden muassa EU:n puolustusyhteistyön ja isäntämaasopimuksen kautta. Luonnollisesti antiglobalistit vastustavat yleensä Suomen liittymistä Natoon.

Valta- eli valhemedian nimittämät ”V-trollit” ymmärtävät, että Nato-jäsenyys ei tarjoa Suomelle turvallista yhteistä puolustusta, joka estäisi maahan hyökkäyksen mahdollisuuden. Suomi sijaitsee Venäjän nenän alla, eritoten kuin esimerkiksi Espanja ja Ranska. Konfliktin sattuessa lännen ja idän välille Suomi olisi molempien ”taistelevien” osapuolien poljettavana. Hädän keskellä maamme olisi täysin omillaan, kukaan ulkopuolinen ei tule pudottamaan hiushaituvaansa Suomen puolesta. Nato toimii pelkästään paperiesikuntana ja sillä ei ole omaa puolustusta.

”V-trollit” vielä painottavat Suomen puolueettomuuspolitiikan tärkeyttä ja hyvien ja hedelmällisten suhteiden luomista ja ylläpitämistä itäiseen naapuriin. Toki he haluavat hyviä suhteita kuhunkin ilmansuuntaan.

Miksi heilahtaa ”V-trollin” pilkkakirves yllä esitetystä toiminnasta?

Lisäksi ”V-trollit” vastustavat sitä, että:

Suomi on luisunut rauhan ajan synkimpään talouskriisiin. Julkista taloutta supistetaan ja työn hintaa kavennetaan. Tätä asiantilaa Sipilän hallitus on edistänyt esimerkiksi karsimalla etuuksia eläkeläisiltä, opiskelijoilta, työttömiltä, sairailta ja vanhuksilta. Taantuman ja eriarvoistumisen kiristyessä järjetön monikultuurisuuspolitiikka esimerkiksi pakolaisvyörytyksenä vaatii jatkuvasti suurempia osuuksia varauksina valtion tulevaan budjettiin. Poliittinen eliitti syöksee Suomen, sen kansallisvarallisuuden ja suomalaisten työntulokset kasvottomien ylikansallisten rahaimperialistien hyödyksi ja syyllistää kansaa talouskriisin aiheuttajaksi. Kantaväestön asema heikkenee ja hyvinvointivaltio on historiaa.

”V-trollit” taistelevat mafiaa eli globalisteja vastaan.

Valtavirtamedia toistelee, toinen toiseltaan kopioituja muunneltuja ”totuuksia” ja suoranaisia vääryyksiä, jotka steriilisti annosteltuina ujutetaan yleisön sokaisemiseksi todellisesta yhteiskunnan tilasta.

Monet ”V-trollin” maineessa olevat internet-julkaisut ja yksityiset taistelijat yrittävät toimia vallan vahtikoirana, iskeäkseen muun muassa globaalien pankkiirieliittien ja kansainvälisen pääoma imperiumin maailman taloudellista ja sosiaalista kurjuuden tuottamista vastaan. Täten ”provokaattorit” kamppailevat Suomen poliittisen eliitin kovanlinjan uusliberalistisia arvoja ja niiden mukaisia linjauksia vastaan.

Hyvin usein ”V-trollien” sisä- ja ulkopoliittinen kanta on selvä: Suomen tulee erota Euroopan Unionista, isäntämaasopimuksesta, olla liittymättä sotilasliitto Natoon ja vapaakauppasopimuksiin, joita esimerkiksi TTIP ja CETA edustavat. Maahan on saatava itsenäinen talouspolitiikka ja valtiolle tulee taata oma raha sekä sen luontioikeus. Valtio voi rahoittaa kotimaisia investointeja korottomilla lainoilla, hyvinvointivaltion jälleenrakennus on aloitettava ja niin edelleen. Lisäksi, että elintasopakolaiset on palautettava lähtömaihinsa ja suomalaisen kulttuuriperimän arvomaailma nostettava kunniaan.

Kysymme toistamiseen, miksi yllä mainittuja jaloja arvoja, yhteiskunnan yhtenäistymistä, hyvinvointia ja tervettä elinvoimaisuutta edistävien funktioiden rakentaminen on niin ”kriminaalia” toimintaa, että siitä älähtää ”V-trollin” vastainen pilkkakuoro, jonka metakan saattelemana poliittinen koneisto, arvoliberaalit, massamedia sekä poliittinen poliisi (polpo) vainoavat pirullisella innolla näitä toimijoita.3

 

Miksi ”V-trollin” leimasin napsahtaa otsaan helposti?

”V-trolliksi” leimaamisessa on kysymys globaalin valtaeliitin lakeijoiden, joihin kuuluvat suomalaiset maanpetturipoliitikot, pelonsekaisesta ja osittain hysteerisestä varautumisesta tukkimaan aktiivisten kansallismielisten ja isänmaallisten ihmisten suut. Tämä on verrattavissa noitavainoihin, jos niitä todellisuudessa on ollutkaan.

Täten valta- eli valhemedia, puoluekoneisto, suvaitsevainen virka-aparaatti yms. instituutiot eli lyhyesti sanoen Suomen poliittinen entiteetti kokonaisuudessaan tarvitsee ”V-trolli” kampanjaa tehdäkseen tyhjäksi aktivistien ja parlamentaarisen politiikan ulkopuolella toimivien tahojen uurastuksen Suomen vapauttamiseksi poliittisesta mafiasta.

”V-trollin” pilkkanimitystä käytetään siis surutta sellaisista operoijista, jotka haluavat puolustaa Suomen pelastumisesta lännen ja idän vastakkainasettelun aiheuttamalta tuholta sekä globalistien kynsistä. Halventava leima huitaistaan otsaan riippumatta siitä, onko kyseessä todellinen V-trolli tai puolueettomuuspolitiikan kannattaja.

Nämä yllä mainitut seikat vaikuttavat siihen, että ”V-trollin” leimasin lyödään otsaan hyvin herkästi.

Mikäli aitoja V-trolleja on olemassa, niiden voidaan teoretisoida olevan sionistisen lännen ja toisaalta Venäjän tietyn poliittisen sionistisen sektorin yhteistyön tulos. Tällöin lännessä, kuten esimerkiksi Suomessa tietyt kansankerrokset saadaan vihamieliseksi Venäjää ja venäläisiä kohtaa. Tämä voi realisoitua suoranaisena Venäjäfobiana (russophobia). Toisaalta Venäjällä onnistutaan tällöin lietsomaan länsivihamielisyyttä, joten tällöin toteutuisi täydellinen vastakkainasettelu hajota ja hallitse ohjelmana. Kuitenkin venäläiset ovat suomalaisten veljeskansaa, jotka taatusti voisivat elää naapuriveljeydessä keskenään ilman vihan lietsontaa.

Yhdysvaltojen liittouma ja Venäjän sionistit ovat sotien taustalla

Kioski paljastaa, että ”V-trollien” mukaan:

Ukrainan sodasta syytetään Yhdysvaltoja, Euroopan unionia ja ”Ukrainan fasisteja”. Suomen poliitikkoja haukutaan Venäjän-vastaisuudesta ja sodanlietsonnasta. Sama viesti voidaan kopioida tismalleen tai lähes samansisältöisenä usealle eri Facebook- ja uutissivustolle tai lähettää Twitterissä useille käyttäjlle.1

Kuvitteleeko Aro vakavissaan, että Facebook- ja uutissivustoille tai Twitterissä kierrätetyt Venäjästä positiiviseen sävyyn esitetyt viestit edustaisivat jotain vakavaa Venäjän johdon alaisuudessa prosessoivaa informaatiosotaa? Yhtälailla somessa rehottaen virtailee mielipiteiden kirjo runsaana, mitkä ovat osoittamatta mitään erikoista agendaa puoleen jos toiseenkaan vaan heijastavat kansakunnan mielialoja eri asiayhteyksistä.

Todellakin Ukrainan sota on Yhdysvaltojen liittouman aikaansaannos. Kiovan Maidanin tapahtumat olivat mittava hanke sionistien valjastamalta Yhdysvaltojen liittoumalta, missä onnistuttiin lähes täydellisesti.

Krimin liittäminen Venäjään vuonna 2014 ei ollut laitonta, vaan se oli kansanäänestyksen tulos, jossa venäjämieliset voittivat.4

Taannoin entinen ulkoministeri Paavo Väyrynen selitti MTV:n huomenta Suomi ohjelmassa, että Kiovassa tehtiin Yhdysvaltain tuella vallankaappaus, jonka seurauksena laillisesti valittu johto joutui poistumaan maasta. Uusi hallitus kielsi venäjän kielen käytön ja lähti hakemaan Nato-jäsenyyttä. Yhdysvalloissa poliitikot ymmärsivät, että pyrkimys Ukrainan viemiseksi Natoon, pakottaisi Venäjän ottamaan Krimin haltuunsa. 5

Ukrainan venäjänkielinen väestö halusi entistä innokkaammin liittyä Venäjään, kun sionistien eli Yhdysvaltojen tukeman juutalaisen ammattirikollisen Petro Porošenkon 6 uusi hallitus kielsi venäjän kielen käytön maassa.

Ukrainan konfliktissa synnytettiin geopoliittinen vastakkainasettelu länsimaiden ja Venäjän välille, samalla tavoiteltiin Naton laajentumista ja EU:n itäisen kumppanuuden ohjelmaa vahvistettiin.

Tässä yhteydessä on syytä selventää ”juutalaisen” eliitin yhteyttä näihin kansainvälisiin kuvioihin:

Yhdysvaltojen taustavoima on aina ”juutalaisen” eli sionistisen eliitin vaikutuksen seurausta. Nimetty eturyhmä on kyennyt käyttämään pienenä etnisenä eliittinä laajaa yhteiskunnallista vaikutusvaltaansa nepotismin tai etnisen ryhmän välityksellä. Kysymys ei ole todellisesta älykkyydestä. Näitä yhteiskunnallisia vaikutteitaan nimetty eliitti on soveltanut lujittaessaan poliittista asemaansa entisestään vaimentaakseen kriitikot ja lobatakseen vieraan valtion eli Israelin intressien puolesta.7 Lisäksi ”juutalaisen” eliitin tuhotoiminta esimerkiksi mediamoguleina ja kansainvälisissä rahoituslaitoksissa on kiistaton.

Ukrainan kriisiin on syypää sionistinen länsi, ja sen laajentumiseen Ukrainan sisällissodaksi. Koska Venäjällä vaikuttaa myös sionistinen eli ”juutalainen” oligarkia8 , on pääteltävissä, että vastaava sionistinen oligarkia lisäsi sytykkeitä osaltaan Ukrainan kriisin liekkeihin. Itse Venäjällä tässä ei ole osuutta.

Suomen poliitikkoja haukutaan Venäjä-vastaisuudesta

Kioskin mukaan ”V-trollit” nimittelevät Suomen poliitikkoja Venäjä-vastaisuudesta. Tämän väittämän allekirjoittamiseen tuskin tarvitaan mitään Putin-fania. Suomen poliittinen mafia on suorastaan Venäjä-vihamielinen, ja jotkut jopa käyttäytyvät hyökkäävästi Venäjän suuntaan.

Suomen poliittisen mafian Venäjä-vihamielisyys esimerkiksi ilmenee virallisesti

Venäjän mustamaalaamisena,

Suomen miehittämisenä perustuslain vastaisesti jenkkiarmeijalla,

Isäntämaasopimukseen liittymisenä, joka myös on perustuslakia rikkova teko

ja Suomen mahdollisena liittämisenä paperijärjestöön Natoon.

Yllä mainitut neljä tekijää tarkoittavat hengenvaaraa suomalaisille ja syvää onnettomuutta Suomelle.

Venäjä-vihamielisyys ilmenee myös siinä, että Suomen poliittinen koneisto, sotilasjohto, asiantuntijat ja näitä palveleva valta- eli valhemedia synnyttävät kuumeisesti törkeitä valheita Venäjän vaarasta ja Venäjän trollitehtaista.

Lähi-idän sotahelvetti

Sionistien kontrollissa oleva läntinen arvoyhteisö on poikkeuksetta taustalla kaikissa niissä sodissa ja valtioiden sisäisissä konflikteissa, millä on kansainvälistä poliittista ja taloudellista vaikutusta.

Esimerkkinä sivutkaamme lyhyesti Lähi-idän strategiaa.

Liittoutuneiden hyökkäys Irakiin vuonna 2003 syöksi koko Lähi-idän kaaokseen. Tästä huolimatta Britannian entinen pääministeri Tony Blair vieläkin puolustaa voimakkaasti valtioterrorismiaan Irakin sodassa.

Saddamin kukistamisen syynä oli Israelin varteenotettavan vastustajan, Irakin riippumaton talouspolitiikka.10

Libyan murhattu johtaja Muammar Gaddafi yritti vapauttaa Afrikan maat IMF:n kaltaisten pankkien orjuudesta. Gaddafi valmistautui ottamaan kultadinaarin öljykauppaa varten ja luomaan uuden valuutan ja pankkijärjestelmän, joiden toiminta olisi ollut itsenäistä, ilman ulkomaalaisten toimijoiden vaikutusta.11
Tämä olisi tarkoittanut tähtitieteellisiä tappioita monikansallisille pankeille ja suuryhtiöille.
Niinpä Nato hyökkäsi Ranskan ja Yhdysvaltojen johdolla Libyaan, raunioitti hallituksen ja murhasi Gaddafin vuonna 2011.11

Syyrian presidentin Bashar al-Assadin mukaan länsi käy sotaa Syyriaa vastaan erityisesti kahdesta syystä: Syyria tukee Israel-vastaista vastarintaa ja ylläpitää kansallistettua rahoitusjärjestelmää.12
Valtaosa maan pankeista, esimerkiksi Syyrian keskuspankki, Syyrian liikepankki, Maataloudellinen osuuspankki, Teollisuuspankki, Kansan luottopankki ja Kiinteistöpankki ovat valtion omistamia.12

 

Imperiumit

Yhdysvallat noudattaa puolustusdoktriiniaan, jonka laillisuus menee kansainvälisten lakien yläpuolelle. Tähän laillisuus raamiin sisältyvät ”terrorismin vastainen sota”, ”rauhaan pakottaminen” ja ”ennalta ehkäisevä puolustus”. Tämä USA:n suoltaman doktriinin mukainen valhepropaganda ja Venäjän uhka ovat tietysti pelkästään suursodan lietsontaa ja läntisen valta- eli valhemedian levittämää bluffia, jota ei täysjärkisen ihmisen, edes Ylen toimittajan luulisi levittävän. Joskin he sitä julkaisevat, sillä he ovat ylikansallisen imperialismin palveluksessa. Tämä joukkotiedonvälitys on todella alhaista ja inhottavaa toimintaa, erikoisesti siksi, että esimerkiksi Yle toimii pääsääntöisesti veronmaksajien varoilla. Täten kansa maksaa siitä, että heitä voidaan röyhkeästi harhauttaa.

Maailmanhistoriassa on esiintynyt mahtavia imperiumeja, kuten esimerkiksi Rooman valtakunta (509 eKr. -471), Keisarillinen Kiina (221 eKr. -1911), Espanja/ Portugali (1494 – 1975), Brittiläinen imperiumi jne..

Nykyisin Yhdysvaltojen johtaman lännen poliittinen valta ja taloudellinen hegemonia ovat hiljalleen siirtymässä Aasiaan. Näillä kullakin imperiumilla on ollut voimakas tarve levittää intressiensä mukaista propagandaa riippumatta siitä onko se ollut totta vai valhetta. Nykyisin saamme nauttia Brittiläisen ja Yhdysvaltalaisen liittouman siunaamista ”totuuksista”, sillä niiden tarkoituksena on yhdistää länsi ja Aasia yhdeksi Maailman hallinnoksi.

Luulisi Jessikka Aron myös oivaltavan, että esimerkiksi nykyinen läntinen imperiumi ei tee poikkeusta historiallisiin maailmanvaltoihin nähden, kun verrataan niitä totuuden puhumiseen. Nämä valtakoneistot propagoivat vain agendansa tueksi, eikä niiden sanoma ole aina lähelläkään totuutta.

 

Lopuksi

Itse asiassa Suomen asemoimista länteen on tapahtunut hiljalleen jo toisen maailmansodan jälkeen. YYA-sopimusta hyväksikäyttäen Suomi on varovaisesti lähestynyt tiiviimmin kohti läntistä arvoyhteisöä, joskaan ennen 1990-lukua siirtyminen ei saanut niin röyhkeitä muotoja kuin se nykyisin edustaa.

Nykyisessä Suomessa olisi enemmän tarvetta sisällissodalle kuin vuonna 1918. Ilman sotaa asiat eivät enää voi ratketa, eivätkä ne ratkea sodallakaan, jos oppositiolla ei ole riittävästi nopeutta ja tehokkuutta.

www.magneettimedia.com/ylen-vihaamat-venaja-trollit-valheiden-paljastajina/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.