Vakivaltainen kansannousu on vaistämätön Suomessa ja se tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa.

Islaminuskoiset kehottavat islamisteja ottamaan vallan Suomessa. Kantasuomalaiset ovat heikkoja ja lähes täysin alistuneet palvelemaan Islaminuskoisisa. Suomen islamisaatiota avoimesti kannattavat kirkko, spr, kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, suvakit, pääministeri, presidentti ja oikeuslaitos. Alistuvat kansat ovat läpi historian aina tuhoutuneet ja siksi sama tullaan näkemään Suomessakin. Kouluissa Islaminuskoiset hakkaavat ja pahoinpitelevät suomalaisia lapsia. Opettajat ja poliisi vaikenevat ja salaavat tätä jatkuvasti. Suomessa laittomien aseiden myynti on räjähtänyt käsiin Islaminuskoiset ja isänmaata puolustavat valmistautuvat taisteluun valtaapitäviä vastaan. Heillä on yhteinen vihollinen ja se on suomalainen poliittinen eliitti, joka tullaan poistamaan vallasta lähitulevaisuudessa tavalla tai toisella. Katso video.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.