OPERAATIO “PAKOLAISKRIISI” oli etukäteen suunniteltu ja se jatkuu yhä.

Rajat pysyvät auki ja yli 10 000 tulee vuodessa Suomeen pakolaisina, turvapaikanhakijoina ja laittomasti maahan. Lisäksi turvapaikan saaneet ja pakolaiset tuovat perheenyhdistämisen avulla Suomeen 10 000 ulkomaalaista lisää vuodessa. 99% tulijoiden uskonto on islam. Islam=muslimi ja muslimi=islam. Suomeen tulee siis yli 20 000 islaminuskoista vuodessa. Se maksaa 2,83 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Summa kasvaa jatkuvasti, koska tulijoiden määrä kasvaa jatkuvasti. Rajat ovat auki ja kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen voi tulla koska tahansa Suomeen ilman mitään papereita. Pakolaiskriisi oli etukäteen suunniteltu ja valmisteltu ja kaikki päättäjät tiesivät siitä. Tarkoituksena on Suomen islamisaatio ja kantaväestön vaihtaminen. Pidemmällä aikavälillä tavoite on kantaväestön tuhoaminen ja hävittäminen pysyvästi.

Suomen islamisaatio rahoitetaan valtion verotuloilla ja rahoittajina toimivat kantasuomalaiset, joilta korotetaan veroja ja leikataan jatkuvasti. Pakolaisille ja turvapaikanhakijoille tarjotaan ilmainen yksityinen terveydenhuolto, ilmainen asuminen, ruoka, vesi, sähkö, siivous. Kokit tekevät ruuan 5 kertaa päivässä ilmaiseksi ja siivoojat siivoavat ilmaiseksi. Näin tehdään selväksi heti ketkä ovat kunniakansalaisina joilla on oikeus täysin ilmaiseen loppuelämän kestävään ylläpitoon veronmaksajien rahoilla. Sekä se ketkä ovat alempiarvoisia orjia joiden on rahoitettava tämä Suomen muuttaminen islamistiseksi kalifaatiksi. Tahot, jotka avoimesti kannattavat Suomen islamisaatiota ovat:  kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, kirkko, spr, valtamedia, kaikki suvakit, presidentti, pääministeri.

Koko Euroopan Unionia ravisteleva “pakolaiskriisi” ei ollut mikään luonnonmullistus, tai vääjäämätön ilmiö, jolle ei voitu yhtään mitään. Se ei ollut sattumaa, vahinko tai mitään muutakaan hallitsematonta tai ylivoimaista. Vuoden 2015 “pakolaiskriisi” oli harkittu teko, operaatio, jolla koko EU saatettiin näppärästi kriisitilaan.

Ukrainan pakolaiskriisi alkoi jo vuonna 2014. Kaksi miljoonaa pakolaista. Suomeen tuli pari, kolme sataa pakolaista. EU vastaanotti joitakin tuhansia. Venäjä toista miljoonaa. Se ei ollut, eikä ole vieläkään mikään ongelma yhdellekään EU-maalle, SPR:lle tai millekään pakolaisjärjestölle, maamme hallituksesta puhumattakaan.

www.euronews.com/2015/04/22/ukraine-crisis-has-created-more-than-2-million-refugees-un-reports/

Irakin pakolaiskriisi alkoi 2003. Pakolaisia oli miljoonia. Heitä tuli Suomeenkin joitakin tuhansia. 12 vuoden ajan Irakin pakolaiskriisi ei ollut mikään ongelma EU:lle, eikä Suomelle.

en.wikipedia.org/wiki/Refugees_of_Iraq#Iraq_War_.282003-2011.29

Afganistanin pakolaiskriisi alkoi jo 1979. Noin kolme miljoonaa afgaania lähti pakolaiseksi. Pakolaiskriisi on jatkunut siitä saakka. Afganistanin pakolaiskriisi ei ollut EU:lle, eikä Suomelle mikään ongelma 36 vuoteen.

www.unhcr.org/3b680fbfc.html

Syyrian pakolaiskriisi alkoi vuonna 2011. Pakolaisia oli satoja tuhansia ja nopeasti miljoonia. Syyrian pakolaiskriisi ei ollut EU:lle, eikä Suomelle mikään ongelma neljään vuoteen. Suomelle se ei ole vieläkään. Suomeen on tullut 785 syyrialaispakolaista. Albaniasta heitä tuli 755.

en.wikipedia.org/wiki/Refugees_of_the_Syrian_Civil_War

Mitä tapahtui vuonna 2015?

Britanniassa UKIP, EU- ja eurokriittinen puolue, nousi lähes nollasta yli 10% kannatukseen. Marie LePenin siivoama euro- ja EU-kriittinen puolue sai Ranskassa mielipidemittauksissa järjestään 25-30% kannatuksen, vaikka sen oli väitetty olevan ryssien salajuoni. Suomessa perussuomalaiset pettivät kannattajansa kaikissa vaalilupauksissaan ja puolueensa teemoissa.

www.theguardian.com/politics/2014/oct/25/nearly-third-of-voters-prepared-to-support-ukip
www.theguardian.com/news/datablog/2014/sep/08/le-pen-tops-presidential-poll-for-first-time-ever
m.pohjalainen.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/soini-petti-%C3%A4%C3%A4nest%C3%A4j%C3%A4ns%C3%A4-enn%C3%A4tysajassa-1.1836878

Skotlanti olisi itsenäistynyt ilman massiivista vaaliväärennöstä. Katalonia otti ensiaskeleet kohti itsenäisyyttä. Podemos nousi Espanjassa, Syriza Kreikassa, kansa velloi kaduilla euro- ja EU-vastaisissa mielenosoituksissa. Näissä oli kymmeniä tuhansia osanottajia ja niitä järjestettiin etenkin vuonna 2014 Brysselissä, Pariisissa, Kreikassa, Espanjassa, Italiassa ja Saksassa.

www.independent.co.uk/news/uk/scottish-independence/scottish-referendum-results-10-counts-of-electoral-fraud-alleged-in-glasgow-9742672.html
en.wikipedia.org/wiki/Catalan_self-determination_referendum,_2014
fi.wikipedia.org/wiki/Podemos
fi.wikipedia.org/wiki/Syriza
www.bbc.com/news/world-europe-29944648

Ylikansallisten suuryritysten laatima TTIP-sopimus sai vastaansa yli 2 000 000 EU-kansalaisen allekirjoittaman vetoomuksen, massiivisiä mielenosoituksia jne. Kansalaiset eivät halunneet TTIP:tä, vaikka Suomessakin sen puolustajiksi oli värvätty yhteiskunnan koko eliitti ay-liikkeestä kypäräkokoomuslaisiin.

www.ibtimes.co.uk/ttip-campaigners-hand-3-million-strong-petition-european-commission-scrap-deal-1522750

Euro oli saattanut koko EU:n talouden katastorfitilaan ja imenyt Suomesta kymmeniä miljardeja. Kansalaiset olivat saaneet tarpeekseen ja eurosta haluttiin eroon. Ei vain Suomessa, vaan useissa EU-maissa.

www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2015/07/17/the-euro-is-a-disaster-even-for-the-countries-that-do-everything-right/

Lyhyesti sanottuna, vuonna 2014 alkoi näyttää siltä, että Euroopan Unionin liittovaltiohanke ja sen valuutta euro tulisivat luhistumaan lähitulevaisuudessa omaan mahdottomuuteensa. Vuonna 2014 alkoi näyttää siltä, että transatlanttinen “vapaakauppasopimus” ei tulisikaan voimaan, vaikka amerikkalaiset miehittivät yhä suurempaa osaa EU-maista ja lisäsivät sotilaallista läsnäoloaan kaikkialla Euroopassa, myös Suomessa. Sotilaallinen uhkailu, poliittinen uhkailu ja kiristys eivät enää tehonneet. Oli tehtävä jotakin ja nopeasti.

EU:n ulkorajoilla toimi lukuisia järjestäytyneitä rikollisorganisaatioita, jotka olivat salakuljettaneet EU-maihin laittomia siirtolaisia jo vuosikymmenien ajan. Niillä oli kaikki valmiina. Kun vielä vuonna 2014 EU:n komissio suunnitteli yleiseurooppalaista laivasto-operaatiota salakuljetuksen estämiseksi Välimerellä, keväällä 2015 laadittiin uusi suunnitelma.

en.wikipedia.org/wiki/Operation_Triton

Suunnitelmaa ryhdyttiin laatimaan poliittisissa neuvotteluissa EU:n korkeimmilla tasoilla talvella 2014/15 ja Suomessa siihen valmistauduttiin eduskuntavaalien suojissa. Heti vaalien jälkeen operaation käytännön valmistelu käynnistettiin Suomessa toukokuussa 2015. Kunta-lehti raportoi sisäministeriön määränneen kunnat selvittämään jopa 80 000 pakolaisen vastaanottokykynsä.

kuntalehti.fi/kuntauutiset/sote/kunnilta-varautumissuunnitelmat-isoon-pakolaismaaraan/

www.kunnat.net/fi/Kuntaliitto/media/tiedotteet/2015/Sivut/Kuntien-on-syyta-varautua-maahanmuuttajien.aspx

Kevät ja kesä kuluivat hankkeen valmisteluun ja syyskesällä 2015 se käynnistettiin näyttämällä salakuljettajille vihreää valoa. Kukaan ei edes yrittänyt pysäyttää laittomia siirtolaisia Välimerellä, puhumattakaan Kreikasta tai Balkanista, tai jo EU:n sisällä olevista miljoonista pakolaisista ja maahanmuuttajista. Siirtolaisvyöry oli alkanut EU:n korkeimman johdon hiljaisella suostumuksella.

www.ft.com/cms/s/0/3dadaf60-68ec-11e5-a57f-21b88f7d973f.html#axzz3whY2cy31

Saksa ei tehnyt mitään. Ranska ei tehnyt mitään. Kreikka ei tehnyt mitään. Italia ei tehnyt mitään. Yksikään EU-maa, yksikään Nato-maa ei tehnyt elettäkään. Valmiustilaa ei nostettu. Rajavalvontaa ei lisätty. Viranomaisia ei ohjeistettu. Yksikään poliitikko tai virkamies ei sanonut sanaakaan kuukausiin. Vyöryn annettiin jatkua niin kauan, kunnes Unkari ja Balkanin maat älähtivät. Senkin jälkeen reagointi oli tahallisen hidasta.

Missä olivat Naton nopeantoiminnan joukot? Missä olivat EU:n kriisijoukot? Kotonaan, koska kukaan ei tehnyt mitään.

Pohjoismaihin tulviva “pakolaisvyöry” koostui enimmäkseen jo vuosia EU:ssa ja Turkissa asuneista maahanmuuttajista. Pakolaisia heistä oli selkeä vähemmistö. Tunnetuin näistä uusista “pakolaisista” oli Juha Sipilän kanssa uutislähetyksissä keskustellut lähes ainakin parikymppinen irakilaismies, joka sanoi olevansa teini-ikäinen pakolainen. Todellisuudessa hän oli asunut jo vuosia Euroopassa.

Ruotsin valtio kuljetti valtionrautateillään ja bussikyydeillä ilmaiseksi toistakymmentä tuhatta “pakolaista” suoraan Suomeen. Tornion rajavalvontaviranomaiset eivät nostaneet sormakaan. Yksikään rajavalvontaviranomainen tai tullimies ei tehnyt elettäkään, vaikka tulijat eivät olleet Shengen-maiden kansalaisia, ei edes EU-kansalaisia. Joko he eivät uskaltaneet tehdä mitään, tai heillä oli ohjeistus, jonka mukaan tulijoita ei saa pysäyttää ja tutkia normaaliin rajavalvonta-tapaan, normaalin rajalainsäädännön mukaisesti.

Yksikään suomalainen poliitikko tai virkamies ei kysynyt kertaakaan Ruotsilta miksi se tuo näitä ihmisiä suoraan Suomeen, puhumattakaan siitä, että olisi sanonut ettei näin voi tehdä. Miten se on mahdollista? Miten he ovat reagoineet, kun itärajan takaa on tullut pari, kolmesataa pakolaista? Aivan, itäraja on lähes kiinni. Länsirajalta tuli kymmeniä tuhansia, eikä presidentti Niinistö ole sanonut sanaakaan. Sensijaan hän on koko ajan hokenut uskollisen EU- ja Nato-näädän tapaan ryssäryssäryssä.

Operaatiossa mukana olevien poliitikkojen sidosryhmät ja lähipiirit saivat Suomessa haltuunsa noin runsaan miljardin pikabisneksen niin sanottujen vastaanottokeskusten avulla. Veronmaksajat maksoivat jokaisesta “pakolaisesta” 43 euroa vuorokaudessa tilojen järjestäjille. SPR ja maahanmuuttovirasto huolehti ruokinnasta ja muista palveluista, joten kiinteistöjä omistaville kaikki oli puhdasta tuloa. Yksityiset terveyspalveluiden tuottajat saivat hekin miljoonabisneksiä, sillä näiden “pakolaisten” terveydenhoito ulkoistettiin kokonaan yksityisille laskuttajille.

Näin siis siinä tapauksessa, että kiinteistöjen omistajilla ja terveyspalveluiden tarjoajilla oli suorat kontaktit “pakolaiskriisiä” hallinnoiviin poliitikkoihin ja virkamiehiin. Ulkopuoliset pidettiin kokonaan ulkona tästä bisneksestä.

www.vantaansanomat.fi/artikkeli/332383-pakolaisbisnes-25-800-euroa-paivassa-2-miljoonan-investointi-voi-kuolettua

Tämä “pakolaisvyöry” sai aikaan lajaa suuttumusta ja nostatti kansassa vihaa ja negatiivista henkeä. Someraivo ja protestointi kiihtyivät. Keskustelun fokus siirtyi “pakolaisiin”, puolesta ja vastaan. Kansalaisaktivistit, kansalaisjärjestöt, kriittisesti ajattelevat vasemmalta oikealle, kommentaattorit ja kommeljanttarit tarttuivat polttavaan “pakolaiskysymykseen” kuin kärpäset kärpäspaperiin. Se oli tarkoituskin.

Kuka kritisoi enää vapaakauppasopimusta? Kuka muistaa, että Suomi on menettänyt yli 100 miljardia euroon? Kuka muistaa, että olemme menettäneet pelkkään EU-jäsenyyteen miljardeja? Eipä juuri kukaan. Pakolaiset, mamut, suvakit, natsit, rasistit, musut, masat ja muut täyttävät ajan ja ajatukset. Juuri kuten haluttiinkin.

Hajoita ja hallitse, ja pistä kansa tappelemaan keskenään. Siirrä huomio pois suurista kysymyksistä. Vaihda fokus epäolennaiseen. Siirrä syyttely seuraukseen syystä. Jos kansa alkaa nousta hallitsjoita vastaan, aloita sota. Pariisi 2015.

Operaatio “Pakolaiskriisi” onnistui kaikessa tässä paremmin kuin osattiin odottaakaan. Sillä tehtiin satojen miljoonien voittoa. Se varasti huomion. Se jakoi kansan aktiivisimman osan kahtia. Se siirsi huomion kotimaisten poliitikkojen ja yritysten veronkierrosta, lain rikkomisista, rikoksista ja huijauksista vieraisiin, muukalaisiin, ulkopuolisiin, tulokkaisiin. TTIP, euro ja EU ovat unohtuneet, kun kylillä saapastelee geelitukkaisia iPhoneensa puhuvia ulkomaalaisia. He ovat tarjoituksella paikalle tuotu maalitaulu kaikelle vihalle, turhautumiselle ja epätoivolle.

Ja operaatio jatkuu edelleen, yhtä hyödyllisenä ja toimivana. Kukaan ei vaadi enää eroa eurosta, eroa EU:sta, itsenäisyyden palauttamista, kansallista itsemääräämisoikeutta, ei edes laittoman ja rikollisen Nato isäntämaa-sopimuksen purkamista. Kaikki tuo on unohtunut.

Kuka hyötyy siitä, että kansa vaatii tiukempaa kontrollia? Keneen se kontrolli todellisuudessa tulee osumaan? Kun Yhdysvalloissa säädettiin ns. patrioottilait vuoden 2001 terroristi-iskujen jälkeen, NSA aloitti massiivisen vakoiluohjelman. Se kohdistui amerikkalaisiin itseensä. NSA:n kohteista noin yksi promille oli legitiimejä terroristiepäiltyjä. 99,99% oli aivan tavallisia amerikkalaisia kansalaisia.

EU tekee saman. “Yhteinen” ulkorajojen valvonta. Liikkumisrajoitukset. Nettivalvonta ja sensuuri. Ylikansalliset sotilajoukot. Ylikansalliset poliisioperaatiot. Ne kohdistuvat meihin, sinuun ja minuun. Me olemme niiden todellinen kohde.

Liittovaltio kehittyy ja vahvistuu. Ranska vaati Pariisin terrori-iskujen jälkeen EU:n turvatakuiden voimaantuloa ja käyttöön ottoa. Välittömästi terrori-iskujen jälkeen. Sattumalta muukalaislegioona ja Ranskan armeija harjoittelivat juuri samaan aikaan Pariisin lähistöllä ja olivat muutamassa tunnissa Pariisin kaduilla ja ovat siellä edelleen.

Kaikki tämä liittyy yhteen. Kaikki nämä ovat samaa suunnitelmaa, toimintaa, jolla kansallisvaltiot ja pienet kansat jäävät ylitsekäyvän vyöryn alle. Toivottomuuden ja vaihtoehdottomuuden hokeminen on osa agendaa. “Meillä ei ole vaihtoehtoja” on pääministerin perushokema. Samaa toistavat kaikki eliitin edustajat ja juoksupojat.

Leikkauspolitiikka, työsuhdelainsäädännön romuttaminen, terveydenhuoltojärjestelmän tuhoaminen, koululaitoksen raunioittaminen, orjatyö/pakkotyö, kansallisen tulotason romuttaminen, pienyritysten ja yrittäjien määrätietoinen lahtaaminen, pientilojen ja omavaraisuuden murskaaminen, maan ja vesistön myynti ulkolaisille suuryrityksille, ulkomaalaisyritysten suosituimmuusasema, ulkomaalaisen sotilasmahdin palveleminen ja nuoleskelu, kaikki nämä ovat osa samaa operaatiota. Ne kaikki tähtäävät samaan maaliin. Pakolaiskriisi on osa sitä. Ja meille hoetaan, ettei vaihtoehtoja ole.

Kyllä meillä on. Itsenäisyys. Se on vain kielletty.

rayhablogi.blogspot.fi/2016/01/operaatio-pakolaiskriisi-onnistui.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.