Hallituspuolueet ovat aloittaneet massiivisen valehtelun vaalien lähestyessä.

Kokoomus, Keskusta ja siniset kannattavat avoimesti Suomen islamisaatiota ja väestönvaihtoa. Islamisaatio rahoitetaan jatkuvasti leikkaamalla, jatkuvasti veroja korottamalla ja jatkuvasti lainaa ottamalla. Juuri näin tämä Suomen ylivoimaisesti huonoin hallitus on tehnyt jatkuvasti. Aktiivimalli 2 on tulossa myös näiden puolueiden toimesta. Aktiivimallin ainoa tarkoitus on saada ilmaista orjatyövoimaa yrityksille ja jotta sosiaaliturvaa saa on tehtävä ilmaiseksi töitä. Aktiivimallit koskevat vain kantasuomalaisia, eivät ulkomaalaisia Suomessa sosiaalietuuksilla eläviä. Eli yritykset saavat täysin ilmaista työvoimaa käyttöönsä. Ilmainen työvoima tuhoaa aina työmarkkinat, koska ilmaisen työvoiman kanssa ei yksikään palkkaa maksava yritys voi kilpailla. Seurauksena näistä ilmaisista työntekijöistä on useiden palkkaa maksavien yritysten konkursseja ja lisää työttömyyttä. Valtiolle miljardien eurojen menetykset verotuloista, koska ilmaisista työntekijöistä joiden kaikki kulut maksaa yhteiskunta ei saa mitään verotuloja. Nämä hallituksen toimet siis lisäävät merkittävästi työttömyyttä ja vähentävät merkittävästi valtion verotuloja. Hallituspuolueet ovat aloittaneet massiivisen valehtelun saavutuksistaan ja ne saavutuksesta ovat todellisuudessa ylivoimaisesti Suomen huonoimmat. Nykyiset hallituspuolueet aikovat ajaa sosiaaliturvan alas. Eli ei rahaa enään opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille, eikä sairaille, eikä lapsiperheille.

Vaalit lähestyy – Kokoomuksen aate uudistuu

Hallituspuolueet rikkovat perustuslakia ja Suomen ylivoimaisesti huonoimman hallituksen kaikki päätökset paljastettu.
blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/

Haittamaahanmuutto nopeuttaa Suomen tuhoa

Haittamaahanmuutto ei ole yksittäinen asia, vaan se vaikuttaa kaikkeen. Suomalaisten työllistämiseen oikeissa töissä. Valtion ja kuntien menojen kasvuun ja velkaantumisen jatkumiseen. Asunto- ja perusinfran rakentamiseen. Eläke- ja muiden sosiaalimenojen kasvuun. Terveydenhoitoon ja tarttuvien tautien lisääntymiseen. Väkivallan lisääntymiseen ja vankien määrän kasvuun. Suomalaisten uhrien, etenkin naisten ja tyttöjen lisääntyvään väkivallan kokemukseen. Oikeuslaitoksen valituskierteeseen. Koulutuksen ja lasten päivähoidon vaikeutumiseen ja kustannusten nousuun.

Päättäjiltämme puuttuu kokonaan määrien taju. Usein vaikuttaa siltä, etteivät päättäjät erota miljardia miljoonasta. Se on sama rahassa kuin ihmismäärissä.

Päättäjien, virkamiesten, suvaitsevaisten ja median käsissä jokainen turvapaikanhakija on yksilö, jolle on taattava kaikki kantaväestön oikeudet, vaikka hän olisi ISIS-tappaja tai helppoa elämää valehtelemalla etsivä nuori mies. Virkamies hahmottaa, että yksi irakilainen hukkuu 645.000 asukkaan Helsinkiin, mutta ei ymmärrä, että Irakissa asuu 39 miljoonaa ihmistä ja Bagdadin alueella 9 miljoonaa.

Rankkaa on, että jopa Korkeimman hallinto-oikeuden KHO:n presidentti haluaa kaikkien laittomienkin oikeudeksi saada jäädä Suomeen. Vaikka tuomio- ja lainsäädäntövalta ovatkin erotettu Suomessa toisistaan.  Hänen kannanottonsa ymmärtää, kun tietää hänen olevan presidentti Halosen viimeisiä virkanimityksiä vuonna 2012 ja että Halonen on ollut kommunismitaustaisen oikeuspoliittisen yhdistyksen Demlan aktiiveja.

Päättäjämme eivät ymmärrä, että jos he järjestävät elämän terveydenhoitoineen laittomasti Suomessa oleville, he samalla antavat kenelle tahansa Afganistanissa, Irakissa ja Somaliassa asuvalle saman perusoikeuden Suomessa. Kukaan ei ole yrittänyt selvittää, milloin suomalaisten selkä katkeaa, minkä jälkeen täällä tulee olemaan kurjat oltavat niin kantasuomalaisilla kuin kaikilla tänne tulleillakin.

Päättäjät eivät ymmärrä sitäkään, minkälaisen moraalisen rappion he viestittävät paapoessaan jihadisteja. Ruotsissa on menty jo aivan liian pitkälleSadat Ruotsista islamilaisen valtion riveihin Irakiin ja Syyriaan taistelemaan matkustaneet ja Eurooppaan palaavat jihadistit ovat saaneet Ruotsin valtiolta uuden identiteetin, jotta paikallisille ei paljastu, kenestä on kyse. Ainoa toimiva ratkaisu olisi ollut estää heidän tulonsa.

Seura: ”Jos ilmastonmuutosta ei saada hillittyä, mielekkäät elinolot löytyvät tulevaisuudessa vain maapallon pohjoisilta ilmastovyöhykkeiltä. Tämä voi tarkoittaa satojen miljoonien pakolaisten vaeltamista pohjolan perukoille.” Jos tällainen ennuste toteutuu, se on samalla hautajaiset Suomelle. Maastamme tulee pahempi persläpi kuin mikään maa tällä hetkellä on, Pohjois-Koreaakin pahempi.

Kommunismi tuhosi Neuvostoliiton lisäksi itäblokin kansalaisten elämän. Mutta kommunismista päästiin nopeasti eroon, mikä nähtiin Baltian maissa, Puolassa, Tsekissä ja Unkarissa.

Kaikki muut virheet voidaan Suomessa jotenkin korjata tai niiden kanssa on pakko elää, mutta haittamaahanmuuton jäljet ovat pysyviä. Ne pahenevat vuosi vuodelta. Siksi haittamaahanmuuton lopettaminen tulisi olla kiireellisin tehtävä Suomen hallitukselle.

Resursseja ei ole: Entä, jos Venäjän ja Turkin rajat avataan

Suomen hallitus ja presidentti karkoittivat venäläisen diplomaatin. Asiaa oli kuulemma tarkoin harkittu. Onkohan kuitenkaan? Heinäkuussa 2017 isossa tv-haastattelussa presidentti Vladimir Putinilta kysyttiin lännen pakotteista ja miten Venäjä voi vastata näihin. Presidentti Putin korrektilla tavalla kertoi ne yhteistyöalueet, missä lännen kanssa tehdään onnistuneesti yhteistyötä. Merkittävä kohde on laittoman maahantulon estäminen.

Turkin presidentti Erdogan kiristää turvapaikanhakijoilla miljardien eurojen korvauksia ja viisumivapautta 80 miljoonalle turkkilaiselle.

Miten käy, jos Putin ja Erdogan päättävät avata rajat kyllästyneenä EU-maiden päättäjien lupauksiin ja moitteisiin. Uskaltaako Suomen hallitus edes ajatella mahdollisuutta?

Suomen nykyinen hallitus istui tumput suorana kun vuonna 2015 yli 32.000 turvapaikanhakijaa käveli Suomen rajan yli lähinnä Ruotsista. Mitään ei ole tehty uuden invaasion varalle. Päinvastoin, uuden invaasion mahdollistamiseksi kokoomus ja keskustapuolue heittivät perussuomalaiset pois hallituksesta.

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.