CMI:n ohjelmajohtaja vetoaa mediaan: Älkää levittäkö Turun muslimi puukottajan ”propagandaa”

”Ei enää hymykuvia tästä luuserista” – CMI:n ohjelmajohtaja vetoaa mediaan: Älkää levittäkö Turun puukottajan ”propagandaa”
Demokraatti.fi Kotimaa

kun kuvitelet että tämän asian esitäjä
olisi järjen ihminen lööpin perusteella

olet totalsen väärässä

hän haluaisi lakaisata koko muslmi terorismin maton alle

ja vain kehua ja kiva puhua heimo veljiensä hyvyydestä

Kerrotaan turkulaisten tarinaa, niiden, jotka päättivät kutsua samana vuonna muslimin joulurauhan julistustilaisuuteen pitämään puhetta suomalaisten vahvasta luonteesta ja yhtenäisyydestä.

eli lakaistaan kaikki negatiivinen fakta islam terorismista maton alle

ja please tunkekaa se fakta nämä tapahtumat piloon hanureihinne rasistit
ja olkaa hiljaa näistä asioista

toivoo toveri toinen SDP MUSLIMI
onko tämä henkilö joku vittun jihadisti itse

Presidentti Martti Ahtisaaren perustaman konfliktinratkaisujärjestö CMI:n Irak-ohjelman johtaja Hussein al-Taee vetoaa mediaan, ettei se antaisi enempää tilaa parhaillaan oikeudenkäynnissä olevalle Abderrahman Bouananelle.

Al-Taeen mukaan tiedotusvälineiden ei pitäisi tarjota Turun puukkoiskuista epäillylle Bouananelle julkisen oikeudenkäynnin suomaa mahdollisuutta ”levittää propagandaansa”.

– Älkää antako hänelle tätä mahdollisuutta. Hän ei saa viestiä kauttanne kaltaisilleen fanaatikoille, hän ei saa myöskään kylvää eripuraa kansalaisten kesken, al-Taee kirjoittaa Facebookissa.

Al-Taeen mukaan Bouananen aikeena oli tehdä Suomen mittakaavassa suuri ja näyttävä terrori-isku ja kosiskella terroristijärjestö Isistä.

– Hänen onnistumistaan voidaan edelleen rajata, sillä hän käy edelleen sotaa meitä vastaan. Näytetään maailman medialle mallia, että miten Suomen media ei tee tästä tyypistä hullujen ja pahantahtoisten Breivikiä! Ei enää hymykuvia tästä luuserista, al-Taee kirjoittaa.

Al-Taee toivoo, ettei mediassa kerrottaisi Bouananen määrittelemää tarinaa.

– Kerrotaan turkulaisten tarinaa, niiden, jotka päättivät kutsua samana vuonna muslimin joulurauhan julistustilaisuuteen pitämään puhetta suomalaisten vahvasta luonteesta ja yhtenäisyydestä.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.