Globalisaatio on oikeusvaltion turma, ei kielteiset turvapaikkapäätökset

Iltalehti julkaisi 22.3.2018 artikkelin, missä todetaan että kielteisten turvapaikkapäätösten hurja nousu johtuu Maahanmuuttoviraston (Migri) kiristyneistä tulkinnoista. Tutkijat ovat tulleet johtopäätökseen, että se on huolestuttavaa suomalaisen oikeusvaltion kannalta.

Kun alkaa tarkastella tutkijoiden johtopäätöstä kriittisesti, niin herää kysymys. Onko se tosiaan suomalaisen oikeusvaltion kannalta huolestuttavaa, että näille parempiosaisille, suurilta osin nuorille miehille älypuhelimineen, ei enää myönnetä niin helposti myönteistä turvapaikkapäätöstä?

Avoimet rajat tulevat tuhoamaan Suomen täydellisesti ja kantaväestö tulee vaihtumaan ja tuhoutumaan. 30 vuoden päästä Suomea ja suomalaisia ei ole olemassakaan. On vain useita miljoonia muslimeja ja islamistinen valtio, joka oli aikaisemmin Suomi nimellä.

Kaikki miljoonat mitä näihin parempiosaisiin täällä käytetään, on pois niiltä, jotka ovat eniten hädänalaisessa asemassa, eivät he pääse sieltä lähtemään mihinkään. Tämä nykyinen systeemi suorastaan houkuttelee saapumaan tänne elintasopakolaisia, jotka käyttävät järjestelmäämme häikäilemättömästi hyväkseen ja naureskelevat meidän hyväuskoiselle hölmölle sinisilmäisyydellemme.

Ei näin auteta vaan luodaan konflikteja, kantaväestön ja ”turvapaikanhakijoiden” välille, koska me ei olla täällä samanarvoisessa asemassa. ”Turvapaikanhakijat” saavat ilmaisen ylläpidon ruoat ja vielä käyttörahaa, kun taas kantasuomalaiset joutuvat yhä useampi menemään leipäjonoon, kun rahat eivät riitä mihinkään.

Tältä näytti Hurstin leipäjono itsenäisyyspäivänä 2016.

Hurstin leipäjonot vuonna 2016.

Ei se ole aitoa suvaitsevaisuutta, että annetaan ”muukalaisille” kaikki, kuin tarjottimella ja kantasuomalaiset unohdetaan, mikä on vain erittäin valikoivaa ”suvaitsevaisuutta”. Autetaan mieluummin aivan tuntemattomia, joissa joukossa saattaa olla esimerkiksi terroristeja, kuten myös muita rikollisia. Mitä suvaitsevaisuutta se sellainen on? Onko se jotenkin muodikkaampaa auttaa mieluummin heitä, kuin kantasuomalaisia?

On uskomatonta, että nykyisin rajavalvontaa pidetään rasistisena ja tuomittavana, kun vielä muutama vuosi sitten se oli ihan normaalia käytäntöä, jota toteutetaan parhaillaan monin paikoin, paitsi täällä.

Aikamme monikulttuuripolitiikka tulee johtamaan vain tuhon tielle, synnyttämään konflikteja kantaväestön ja maahanmuuttajien välille ympäri Eurooppaa.

 

Tervettä monikulttuurisuutta

Aito monikulttuurisuus on sitä, että kaikki maat ovat aidosti itsenäisiä, siihen kuuluu oman kulttuurin vaaliminen ja kehittäminen, eikä se ole ketään vastaan suunnattu, vaan omien puolesta, muiden kanssa yhteistyötä tehden hyvässä hengessä. Oma raha, irtautuminen EU:sta, pankkien kansallistaminen, velkarahajärjestelmästä pois lähteminen, isäntämaasopimuksen mitätöiminen, ovat välttämättömiä toimenpiteitä itsenäisyyden takaamiseksi.

Me valkoiset olemme vähemmistöä globaalisti, meillä on täysi oikeus vaatia Suomea täysin itsenäiseksi ja vaalia ja kehittää omintakeista kulttuuriamme, ihan niin kuin kaikkien muidenkin. Se ei ole rasismia vaan oman kotimaansa ja kansansa rakastamista.

Kehittäkäämme aitoa monikulttuurisuutta, eikä se ole sitä, että Euroopasta tehdään sulatusuuni, mihin sullotaan yhteen monia eri kulttuureja, se tekee vaan Euroopasta sekoittuneen sillisalaatin, missä yksilölliset eri maiden kulttuurit vain tuhoutuvat ja siihen tämä nykyinen ”monikulttuurisuus” meidät tulee ajamaan. Aito monikulttuurisuus tarkoittaa aitoja itsenäisiä valtioita, joissa on oma yksilöllinen kulttuurinsa ja he toimivat yhteistyössä keskenään.

Se mikä on oikeasti huolestuttavaa suomalaisen oikeusvaltion kannalta, niin on kuuluminen Euroopan unioniin, jossa suurin osa päätöksistä tehdään jossain aivan muualla kuin Suomessa ja kuuluminen velkarahajärjestelmään, jossa velka kasvaa kasvamistaan yksityisille rikollispankeille, jotka sitä kautta pystyvät vaikuttamaan maiden politiikkaan. Luonnonrikkauksien antaminen avokäsin ulkomaisten firmojen haltuun, jotka eivät maksa veroja Suomeen, julkisten palvelujen, sosiaalipalvelujen alasajo, Naton miehityssopimus ja hallitsematon maahanmuuttopolitiikka, nämä ovat niitä asioita, jotka ovat oikeasti huolestuttavia oikeusvaltion kannalta.

www.magneettimedia.com/nakokulma-globalisaatio-on-oikeusvaltion-turma-ei-kielteiset-turvapaikkapaatokset/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.