Turvapaikanhakijoita tulossa ennätysmäärä Suomeen tulevina vuosina jopa 300 000

Afrikasta on lähtenyt 200 – 300 miljoonaa ihmistä eurooppaan elintasopakolaiseksi. Tämä tsunami tulee iskemään Suomen rajummin, kuin koskaan aikaisemmin. Jopa 300 000  turvapaikanhakijaa on tulossa Suomeen. Se maksaa suomalaisille veronmaksajille vähintään 10 miljardia euroa mutta jopa 30 miljardia euroa. Sipilän hallitus tulee rahoittamaan tämän jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojenkorottamisella. Hallitus tulee pitämään rajat auki ja Suomi jatkaa koko maailman sosiaalitoimistona olemista. Suomen länsirajalla kaikki paperittomat ulkomaalaiset ovat tervetulleita. Mukana on terroristeja, rikollisia ja elintasopakolaisia. Näitä yhdistää se, että kaikki ovat nuoria terveitä miehiä, iphone puhelinten kanssa ja merkkivaatteet päällä ja käteistä rahaa jopa 10 000 dollaria taskussa. Suomen ja Ruotsin rajalla ei kysytä, eikä vaadita keneltäkään ulkomaalaiselta mitään papereita ja siksi kaikki ulkomaalaiset rikolliset, terroristit,  elintasopakolaiset ja laittomasti maahantulevat tulevat maahan. Petteri Orpon mukaan kyse on jatkuvasta ilmiöstä ja rajoja ei voi sulkea, eikä rajoja tulla sulkemaan. Juha Sipilä ja Petteri Orpo kertovat, että rajoja ei tulla koskaan sulkemaan vaikka tulijoita olisi useita miljoonia vuodessa. Keskusta ja Kokoomus ovat puolueina sitoutuneet siihen, että rajoja ei koskaan suljeta.

Näiden puolueiden tärkeimmät arvot ovat Suomen islamisaation toteuttaminen niin nopeasti kuin mahdollista. Kansanvaihto tullaan toteuttamaan ja Suomesta tehdään islamistinen maa, toteavat Juha Sipilä ja Petteri Orpo. Monikulttuurisuus tarkoittaa aina kantaväestön tuhoamista tuomalla miljoonia islamisteja maahan lyhyellä tai pitkällä aikavälillä. Suomeen on tulossa tulevaisuudessa vuosittain 100 000 – 300 000 turvapaikanhakijaa vuodessa tulevina vuosina. Merkel vaatii, että Suomesta on tehtävä pohjoismaiden ensimmäinen islamistinen maa ja kantaväestö on hävitettävä. Merkel vaatii, että Suomen tulee ottaa miljoona islamisti turvapaikanhakijaa, joka vuosi. Sipilä hallitus on sopinut, sitoutunut ja sopinut asian toteuttamaan Merkelin tahdon.

Yksi vastaanottokeskus maksaa 10 miljoonaa euroa vuodessa veronmaksajille.

Keuruun vastaanottokeskuksen vuosikustannukset 10 miljoonaa

Sipilän hallitus tulee näyttelemään ja valehtelemaan yllättynyttä kun satoja tuhansia turvapaikanhakijoita tulee Suomeen. Tämä tulee tarkoittamaan kantasuomalaisille hyvin ankaria leikkauksia ja hyvin ankaria verojenkorotuksia. Sipilän hallitus tarjoakiin vaihtoehdot maksa tai itke ja maksa. On kuitenkin olemassa kolmas vaihtoehto. Mikäli et hyväksy Suomen islamisaatiota niin vähennä tai lopeta verojen maksaminen. Nopeiten lopetat kirkollisveronmaksun. Hyvänä puolena sadat tuhannet ulkomaalaiset turvapaikanhakijat tulevat romahduttamaan Suomen talouden pysyvästi, koska rahat eivät siihen riitä mitenkään. Myös Suomi romahtaa pysyvästi. Ne jotka kannattavat Suomen tuhoa, he pitävät rajat auki ja haluavat turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Alla vinkit miten vähennät Islamisaation rahoitusta tai et osallistu siihen ollenkaan. Tärkeintä on pistää suvakit maksamaan.

www.eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

Hyödynnä EU:ta ja kierrä verot laillisesti ja säästä jopa 90%

Hyödynnä EU:ta ja kierrä verot laillisesti ja säästä jopa 90%

Verosuunnittelun ABC. Miten vältät verot.

Verosuunnittelun ABC. Miten vältät verot.

Näin jätät laillisesti verot maksamatta tai et maksa Suomeen

Näin jätät laillisesti verot maksamatta tai et maksa Suomeen

Lähteet:

Asiantuntija ennustaa: Kesällä alkaa uusi pakolaisaalto

Asiantuntija ennustaa: Kesällä alkaa uusi pakolaisaalto

Uusi matuvyöry alkaa – tällä kertaa tulijat ovat pääosin Afrikasta

Uusi matuvyöry alkaa – tällä kertaa tulijat ovat pääosin Afrikasta

Henkilötarkastukset lopetettiin Ruotsin rajalla – voimakas kasvu turvapaikanhakijoiden määrässä

Henkilötarkastukset lopetettiin Ruotsin rajalla – voimakas kasvu turvapaikanhakijoiden määrässä

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.