Turvapaikanhakijamiehet viettävät lunkia elämää veronmaksajien kustannuksella – katso kuvakollaasi

Esitän nyt kuvien avulla miksi afgaanit ja irakiaanot puolustavat fanaattisesti oikeuksiaan saada jäädä Suomeen ilmaisen ylläpidon piiriin. Ilmainen loppuelämä Suomalaisten veronmaksajien rahoilla kiinnostaa yli 62 miljoonaa maailman ihmistä. Turvapaikanhakijoille ja pakolaisille kaikki on ilmaista Suomessa. Esim. asunto, asuminen, sähkö,vesi,ruoka, yksityinen terveydenhuolto, auto, auton kaikki käyttökulut, asunnon kaikki kalusteet ja kodinkoneet ja muut. Samaan aikaan, kun kantasuomalaisilta leikataan ja korotetaan veroja hallituspuolueet syytävät useita miljardeja euroja vuodessa turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin. Kaikki nämä miljardit ovat poissa kantaväestöltä. Kantaväestölle ei löydy rahaa, eikä valtiolla ole muka rahaa, kuitenkin samaan aikaan hallituspuolueet tuhlaavat useita miljardeja euroja turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin vuodessa. Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona ja yli 62 miljoonaa elintasopakolaista on tulossa Suomeen.

Kannattaa katsella kuvia huolellisesti ja miettiä mitä niissä näkyy. Kuvat ovat irakilaisen instagramista, saman miehen, joka laulaa jaakkokultaa aiemmalla videolla. Ruokaa on paljon enemmän ja ruoka on paljon kalliimpaa, kuin koululaisten, työssäkäyvien, sairaalassa olevien tai hoitolaitoksissa olevien vanhusten.

Ensinnäkin ruokaa pitää olla. Sen pitää olla hyvää, esillä kauniisti ja sitä pitää olla paljon, jotta sitä jaksaa syödä päivän.

Ruokaseurana pitää tietenkin olla tyttölöitä, kuka sitä nyt miesten kesken. Elämä koostuu ruuan lisäksi tisseistä ja perseistä.

Kun veronmaksaja herää klo 06.00 lähteäkseen töihin, voi irakiaano vetää lonkkaa ja herättyään lähteä tyttölöiden kanssa puistoon piknikille. Hyvään elämään kuuluu piknik ja grilliseipäät, tyttölöiden kanssa.

Tottahan vokissa nyt iltamia pidetään. Reipas jenkka arabialaisten tahtien tahtiin takaa turvapaikkasysteemi. Katso alla olevat videot.

videopress.com/embed/5h64A8lV?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

videopress.com/embed/b4viEpQr?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

Sinä veronmaksaja maksat tämän. Voisitko nousta nyt huomena aamulla tuntia aiemmin töihin keräämään veroeuroja sosiaalietuuksilla eläville ulkomaalaisille, joista yksi maksaa vuodessa 70 000 euroa. Sinun tehtäväsi on olla orja joka elättää ulkomaalaisia, jotka tulevat elämään Suomeen sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Niiden määrä kasvaa jatkuvasti, jolloin kulut kasvavat jatkuvasti ja luonnollisesti veroja nostetaan jatkuvasti. Suomi ottaa vastaan kaikki, jotka haluavat tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

  1. Jokainen joka vastustaa maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maassa olevia ja tulevia on rasisti. Jokainen rasisti on natsi. Näiden paljastusten leviäminen on estettävä somessa keinolla millä hyvänsä, jotta totuus ei paljastu koskaan!

  2. Mä olen budjannu korkeavuorenkadulla kalliossa ogelissa varsikassa ja nyt böndellä 15 vuotta ja kävin itiksessä kuukausi sit ja halttasin ostarin läpi niin kaikki kuppilat täynnä ei näkyny oikeestaan yhtään kantasuomalaista ja snadisti laskeskelin vastaantulevaa jengiä niin arviolta 60-70% oli vähemmän härmäläisen näköisiä mutta glogu oli n 17,00 niin johtu varmaan siitä kun ne kaikki olivat tulossa duunista metrolla.
    Onnea teille stadilaisille kun olette saaneet mitä olette tilannu ja jatkakaa samaa hölmöilyä ja äänestäkää näitä koijärveläisiä ja hagigsen tunareita.
    Ja onneks teillä on se yks pahimpia koijärveläisiä abbarikaupunginjohtajana.
    Iiro sano -90 luvun laman aikana takasatulalta et jos mä saisin päättää niin vihreitten puolue kiellettäisi lailla ja sak lopetettaisi.
    Ei olis huono idea varsinkaan nyt.

Comments are closed.