Turvapaikanhakijamiehet viettävät lunkia elämää veronmaksajien kustannuksella – katso kuvakollaasi

Esitän nyt kuvien avulla miksi afgaanit ja irakiaanot puolustavat fanaattisesti oikeuksiaan saada jäädä Suomeen ilmaisen ylläpidon piiriin. Ilmainen loppuelämä Suomalaisten veronmaksajien rahoilla kiinnostaa yli 100 miljoonaa maailman ihmistä. Samaan aikaan, kun kantasuomalaisilta leikataan ja korotetaan veroja hallituspuolueet syytävät useita miljardeja euroja vuodessa turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin. Kaikki nämä miljardit ovat poissa kantaväestöltä. Kantaväestölle ei löydy rahaa, eikä valtiolla ole muka rahaa, kuitenkin samaan aikaan hallituspuolueet tuhlaavat useita miljardeja euroja turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin vuodessa. Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona ja yli 100 miljoonaa elintasopakolaista on tulossa Suomeen.

Kannattaa katsella kuvia huolellisesti ja miettiä mitä niissä näkyy. Ei mikään ihme, että sotamiehet jaksavat kerran viikossa nousta barikaadeille lakkomielenosoitukseen. Hyvää kannattaa puolustaa. Kuvat ovat irakilaisen instagramista, saman miehen, joka laulaa jaakkokultaa aiemmalla videolla.

Ensinnäkin ruokaa pitää olla. Sen pitää olla hyvää, esillä kauniisti ja sitä pitää olla paljon, jotta sitä jaksaa syödä päivän.

Ruokaseurana pitää tietenkin olla tyttölöitä, kuka sitä nyt miesten kesken. Elämä koostuu ruuan lisäksi tisseistä ja perseistä.

Kun veronmaksaja herää klo 06.00 lähteäkseen töihin, voi irakiaano vetää lonkkaa ja herättyään lähteä tyttölöiden kanssa puistoon piknikille. Hyvään elämään kuuluu piknik ja grilliseipäät, tyttölöiden kanssa.

Tottahan vokissa nyt iltamia pidetään. Reipas jenkka arabialaisten tahtien tahtiin takaa turvapaikkasysteemi. Katso alla olevat videot.

videopress.com/embed/5h64A8lV?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

videopress.com/embed/b4viEpQr?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

Sinä veronmaksaja maksat tämän. Voisitko nousta nyt huomeaamulla tuntia aiemmin töihin keräämään veroeuroja. Sinun tehtäväsi on olla orja joka elättää ulkomaalaisia.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

  1. Jokainen joka vastustaa maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maassa olevia ja tulevia on rasisti. Jokainen rasisti on natsi. Näiden paljastusten leviäminen on estettävä somessa keinolla millä hyvänsä, jotta totuus ei paljastu koskaan!

  2. Mä olen budjannu korkeavuorenkadulla kalliossa ogelissa varsikassa ja nyt böndellä 15 vuotta ja kävin itiksessä kuukausi sit ja halttasin ostarin läpi niin kaikki kuppilat täynnä ei näkyny oikeestaan yhtään kantasuomalaista ja snadisti laskeskelin vastaantulevaa jengiä niin arviolta 60-70% oli vähemmän härmäläisen näköisiä mutta glogu oli n 17,00 niin johtu varmaan siitä kun ne kaikki olivat tulossa duunista metrolla.
    Onnea teille stadilaisille kun olette saaneet mitä olette tilannu ja jatkakaa samaa hölmöilyä ja äänestäkää näitä koijärveläisiä ja hagigsen tunareita.
    Ja onneks teillä on se yks pahimpia koijärveläisiä abbarikaupunginjohtajana.
    Iiro sano -90 luvun laman aikana takasatulalta et jos mä saisin päättää niin vihreitten puolue kiellettäisi lailla ja sak lopetettaisi.
    Ei olis huono idea varsinkaan nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.