Yli 90 % afgaaneista tulee Iranista eivätkä tarvitse mitään turvapaikkaa Euroopasta

Suomessa ja Ruotsissa on maailmanlaajuisesti hyvin kummallinen tilanne, sillä molemmissa maissa on äänekäs turvapaikka-aktivistien joukko, joka vaatii turvapaikkaa ryhmälle, jolla ei ole minkäänlaisia perusteita turvapaikalle. Kyse on afgaaneista.

Ruotsissa aktivistiryhmittymiä on useita. Suurin, pitkäikäisin ja äänekkäin on Vi står inte ut (Emme siedä). Sitten on Stoppa utvisningar av afghanska ungdomar (Afgaaninuorten karkoitukset on lopetettava) ja Ung i Sverige. Näissä ryhmissä on kymmeniätuhansia Facebook-jäseniä ja yhtä suuri määrä käytönnössä toimivia aktiiveja. Ryhmien vaikutusvalta on suuri. Osaksi vaikutusmahdollisuuss perustuu Ruotsin vapaampaa rahankeruulakiin. Suomessa rahankeruuseen tarvitaan poliisihallituksen lupa kun taas Ruotsissa rahaa voi pyytää aivan vapaasti. Swish-systeemiä käytetään hyvin paljon ja rahaa virtaa. Rahan avulla toimintaa on mahdollista laajentaa.

Suomessa taas on lähinnä Stop Deportation ja Refugees Hospitality Club. Ne keskittyvät laajemmin kaikkiin maahantulleisiin kun taas mainitut ruotsalaiset ryhmät keskittyvät afgaaneihin. Ruotsi poikkeaa Suomesta siinä, että juuri afgaaneista on jostain syystä tullut turvapaikka-aktivien naisten maskotteja.

Ja eritoten Iranista tulleista afgaaneista.

Suurin osa afgaaneista siis tulee Iranista, yli 90 %. Luku on sama niin Suomessa kuin Ruotsissa. Iranista tulevat afgaanit ovat monesti jo syntyneet siellä ja varttuneet, eikä heillä useinkaan ole mitään yhteyksiä Afganistaniin. On siis absurdia, että nämä henkilöt saapuvat Pohjolan perukoille hakemaan turvapaikkaa sillä perusteella, että Afganistanissa on vaikeaa.

Kaikista järjettömintä on se, että kun Iranista tulevat afgaanit saavat Ruotsista turvapaikan, he matkustavat sen jälkeen Iraniin lomalle moikkaamaan sinne jäänyttä perhettään ja sukua. Tästä voidaan mainita esimerkkinä Ung i Sverige-järjestön keulakuva Amir Nabizadeh. Mies on syntynyt ja asunut Iranissa eikä ole ikinä ollut Afganistanissa. Mutta haki Ruotsista turvapaikkaa Afganistanin tilanteeseen vedoten. Turvapaikka myönnettiin. Nyt mies on pitkällä lomalla Iranissa.

Ruotsissa nämä järjestöt harrastavat suurimittaista lobbausta. Toimittajat tai tavalliset ihmiset, jotka eivät ole niin perillä asioista, pitävät näiden järjestöjen sanomaa totena. Heille jää väärä käsitys, että järjestöt ovat ikäänkuin jotain ihmisoikeusjärjestöjä Amnestyn tapaan. Sympatiapisteitä tippuu, kukapa muka haluaa lähettää afgaaniparan varmaan kuolemaan.

Mutta osataan sitä lobbausta harrastaa Suomessakin. Suomessa lobbaus poikkeaa vähän Ruotsin mallista siinä, että Suomessa afgaanit itse harrastavat lobbausta. Tietenkin suomalaiset turvapaikka-aktivistitkin tekevät sitä, mutta afgaanit ovat tässä erityisen työteliäitä. RHC:hen ja Stop Deportationiin päivitetään pitkin päivää pommi-iskuja tai muita väkivallantekoja Afganistanista. Näitä päivityksiä tekevät afgaanit, jotka ovat ikänsä asuneet Iranissa. Iranista tulevat miehet ovat tajunneet mainosarvon ja leikkivät, että Afganistanissa tapahtuvat iskut jotenkin koskettaisivat heitä. Ja päälle itketään krokotiilin kyyneleitä. ”Älkää lähettäkö meitä kuolemaan”. Sanoo siis mies, joka tulee Iranista.

Iranista tulevien afgaanien asiaa ei pidä edes käsitellä vaan antaa heille menolippu Iraniin. Paluulippu kotiin.

1714067

Se on sitten eri asia, jos joku henkilö tulee oikeasti Afganistanista. Silloin asiaa voidaan arvioida tapauskohtaisesti, mutta ei niin, että kaikki klaanien ja sukujen väliset valtataistelut ja riidat ovat automaattinen peruste turvapaikkaan. Jos seuraatte asioita niin huomaatte nopeasti, että Afganistanista tulevat afgaanit hakevat turvapaikkaa hyvin usein sen perusteella, että joku setä, eno tai siskon veljen kummin kaima on suuttunut jostain pillukaupasta ja uhkaa tappaa Suomesta turvapaikkaa hakevan aikuisen miehen.

Afganistan on rupinen ihmiskaatopaikka, mutta meidän tehtävä ei ole elättää  ja tarjota parempaa elämää kunniakulttuurissa ja keskiajalla eläville ihmisille vain siksi, että he myyvät siskojaan, tappavat pienimmästäkin riidasta toisiaan tai säkittävät naisiaan ja nussivat pikkupoikia. Tehkööt itse maastaan paremman jos haluavat.

Afgaaneilla ei ole mitään turvapaikan tarvetta. 95 % heistä tulee Iranista, joka on ei-sotaakäyvä maa. Useimmat Eurooppaan tulleet afgaanit ovat syntyneet ja kasvaneet Iranissa eikä moni ole ikinä edes käynyt Afganistanissa. Kun taas se pienen pieni osa, joka tulee oikeasti Afganistanista, hakee turvapaikkaa lähes aina vedoten mm. rikoksen uhriksi joutumista. Sekään ei ole turvapaikan peruste vaan paikallispoliisin asia, jonka on tutkittava rikos.

On järjetöntä antaa Iranista tulleille afgaaneille tai Afganistanissa vähäpätöisten rikosten uhriksi joutuneille miehille loppuelämän kestävä ilmainen ylläpito. Tulijat ovat lisäksi yleensä raavaita nuoria miehiä. Jos ja kun he saavat oleskeluluvan, hakevat he perässä loput sukulaisista.

Kieltäydy maksamasta afgaanien ylläpitoa. Et ole vastuussa heistä. Vähennä maksettuja veroja niin vähennät islamisaation rahoitusta verovaroista.

Kannattaa jakaa tämäkin juttu omalle kansanedustajalle tai kunnallisvaltuutetulle, sillä voi olla, että hänkin elää vielä siinä kuvitelmassa, että afgaaneilla on tarvetta turvapaikalle.

 

pt-media.org/2018/02/11/yli-90-afgaaneista-tulee-iranista-eivatka-tarvitse-mitaan-turvapaikkaa-euroopasta/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Jokainen joka vastustaa maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maassa olevia ja tulevia on rasisti. Jokainen rasisti on natsi. Näiden paljastusten leviäminen on estettävä somessa keinolla millä hyvänsä, jotta totuus ei paljastu koskaan!

  2. Ihmisoikeus järjestöiksi itseään kutsuvat antavat huomautuksia meille valkoisille vähemmistöille,koska emme ole palvelleet näitä onnenonkijoita tarpeeksi hyvin.Kaikki nämä muka ihmisoikeus järjestöt,rakentuvat Mulatti ja mustien etu järjestöistä,joihin on meidän valkoisten miesten tyhjä valitella ihmisoikeus loukkauksistamme.Onko näiden Afrikkalaisien ihmisoikeudet kunnossa,jotta olisi syytä huomautella meidän ihmisoikeuksistamme,vankilat ym.laitokset,jotka majoittavat näitä kultamunia ovat jo parasta hotelli tasoa.Suomen hallitus kuittaa ja kiittää,sekä lupaa parantaa vielä palveluja.

Comments are closed.