Muhammed eri johdannaisineen yleisin raiskaajan nimi Helsingin käräjäoikeuden päätöksissä

Yli puolet helsingin raiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä. Joka kolmas raiskaus muualla Suomessa on ulkomaalaisten tekemä. Monikulttuurisuus on rikkaus? Ne rahat ja resurssit, jotka nyt käytetään kehitysyhteistyöhön ja laittomasti maassa olevien sosiaalietuuksiin. Niillä rahoilla olisi kantaväestön asunnottomuus, köyhyys ja leipäjonot poistettu heti pysyvästi vuodessa Suomesta. Samalla rahalla olisi voitu nostaa 30% kantaväestön  opintotukia, työttömyskorvausta, kansaneläkettä ja monta muuta. Pienentää pienituloisten verotusta. Monikulttuurisuus tarkoittaa aina islamisaatiota. Valtamedia edistää monikulttuurisuus propagandaa ja tarkoituksena on saada Suomeen useita miljoonia muslimi miehiä. Suurin osa Suomeen tulevista on muslimeita ja miehiä.

Ne rahat, jotka käytetään turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksiin ja kaikkien ulkomaalaisten jotka elävät sosiaalietuuksilla. Sillä rahalla olisi voitu nostaa 50% opintotukia, työttömyyskorvausta, kansaneläkettä. Lopuilla miljardeilla euroilla olisi voitu lyhentää valtion lainaa tai käyttää se tiestön kunnostamiseen tai muihin hyödyllisiin. Valtiolla rahaa löytyy, mutta sitä ylimääräistä rahaa ei koskaan käytetä kantaväestön asunnottomuuden, leipäjonojen ja köyhyyden poistamiseksi. Ne kaikki useat miljardit eurot hukataan ulkomaalaisten elättämiseen. Yksikään eduskuntapuolue ei ole koskaan halunnut oikeasti poistaa köyhyttä, asunnottomuutta ja leipäjonoja kantaväestöltä. Vain puheissa nämä paskapuolueet muistavat mutta eivät tee koskaan yhtään mitään. Yli 10 miljardi euroa vuodessa pistetään menemään ulkomaalaisille, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Ulkomaalaisille löytyy aina useita miljardeja euroja heti rahaa mutta sitä ei koskaan löydy kantaväestölle. Jatkuvilla leikkaukauksilla ja verojen korottamisella rahoitetaan ulkomaalaisten elämä Suomessa.

Helsingin käräjäoikeudessa saatiin viime vuonna päätökseen 38 raiskaustapausta, joista ulkomaalaisten edustus on selkeä:

DV65AAIXkAA71uD

Klikkaa kuva isommaksi.

38:sta tapauksesta 25 eli reilusti yli puolet nimistä on ulkomaalaistaustaisia. Muhammed eri johdannaisine on yleisin raiskaaja Helsingissä.

Teot ovat tapahtuneet viime vuoden loppukesästä taaksepäin aina vuoteen 2011 asti. Listalla on siis tapaukset, jotka on käsitelty Helsingin käräjäoikeudessa vuonna 2017. Kun listaa tarkastelee ei jää pienintäkään epäilystä kuka on raiskaaja ja mikä on hänen taustansa.

Asiasta voi lukea lisää Hommaforumin keskustelusta.

Juttu kannattaa jakaa omalle kansnaedustajalle ja kunnallisvaaliehdokkaalle.

pt-media.org/2018/02/13/muhammed-eri-johdannaisineen-yleisin-raiskaajan-nimi-helsingin-karajaoikeuden-paatoksissa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

5 Comments

 1. Jokainen joka vastustaa maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maassa olevia ja tulevia on rasisti. Jokainen rasisti on natsi. Näiden paljastusten leviäminen on estettävä somessa keinolla millä hyvänsä, jotta totuus ei paljastu koskaan!

 2. SUOMEEN OTETAAN MILJOONIA MUSLIMIMIEHIÄ JA SUOMI ISLAMISOIDAAN. SILLE ASIALLE TE RASISTIT ETTE VOI YHTÄÄN MITÄÄN. VAIKKA KUINKA YRITÄTTE PALJASTELLA KUSTANNUKSIA, ONGELMIA, RIKOLLISUUTTA JA MUITA TURVAPAIKANHAKIJOISTA JA PAKOLAISISTA. NYT VAAN PITÄÄ ESTÄÄ JOKAINEN SUOMIMEDIAN PALJASTUKSEN LEVIÄMINEN SOMESSA JA LEIMATA KAIKKI NÄIDEN PALJASTUSTEN LEVITTÄJÄT NATSIRASISTEIKSI. TOTUUS EI SAA PALJASTUA KOSKAAN!

 3. Jokainen kantasuomalainen mies on hävitettävä ja korvattava muslimimiehillä. Kuolema ja tuho kantasuomalaisille miehille!

 4. Finnish men are weak, stupid, fat, alcoholist, drug users and racist. Finnish woman you should abandon finnish men and come to us muslims. We are strong we can have in Finland four wifes and unlimited amount lovers. One muslim men can make 10 000 finnish womans pregnant 100 times. I have 20 children and I can fuck all day long 10 000 finnish woman to pregant. Finnish men can not take care financially 10 childrens. We muslism can take care of unlimited amount of children because finnish social benefits Kela Gold.! We never work, we just live with social benefits Kela Gold and we make childrens 10-20 for each woman in finland. Finnish womans can only be free with muslim mens and have purpose of take care of many children what is woman only purpose in the world.
  Death to finnish men!
  Death to finnish culture!
  Death to finnish religion!
  Death to Finland and raise of new muslim nation!
  Allahu Akbar!!

 5. Finnish people are weak, stupid and racist. Finnish political leaders are very weak and total liers. Brothers we never should trust finnish political leaders those are world biggest liers what we have ever seen. Political leaders lie in public to own country people all time. That kind leaders can not ever trusted but stupid finnish sheeps will vote biggest liers to power all time. We need use political leaders and stupid finnish peoples which support us to make Finland Islamist country. What Sweden is now Finland will become soon. Finnish culture and religion need to destroyed. Weak president Sauli Niinistö which support Islamification. We will conquer this country fast and destroy finnish culture and religion. In time we make finnish race extinction. After that finnish race do not exist anymore. Only muslim race will go on. We need use finnish social system to drain taxpayers money to us so much than we can. Cheating finnish social system to get 10 times more money than poor stupid and weak finnish people get. It is not enough to get 4.4 times more money than poor finnish people.

  We need use Finland and its peoples to pay our living. What more we can get money the less money Finland can give finnish poor peoples. We need drain money to us and without money poor finnish people life will be much more difficult and they die because no money to live. We do not work we will live with social benefits and drain this system to the breaking point. Then we demand more money or Finland will burn with fire cars, houses everything will burn until we get more money. Finnish peoples are world most stupid peoples and because of that they will need to exterminate to extinction. Sweden will fall much faster than finnish peoples know. After Sweden will fall over one million muslims will move to Finland. Finland political leaders will not to try stop it, because they have made political deal with EU and Sweden. So borders are always open to conquer Finland and every muslim in the whole world can come to Finland as refugee or illegally when ever they want and live whole life with finnish social benefits. Sweden is lost country and nothing can not save it. After Sweden will suddenly fall and fast after Finland will fall. Sweden will fall much faster than most peoples know. Two nations will be become Islamist countries and Sweden and Finland cease to exist forever and there will be only one big Islamist country. So fast death to Sweden and Finland and raise of new muslim nation!

Comments are closed.