Ulkomaalaisista vangeista 35 000 euron kustannukset päivässä veronmaksajille

Turvapaikanhakijat, pakolaiset ja laittomasti maassa olevat maksavat päivässä 10 miljoonaa euroa veronmaksajille. Eli 3.6 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla maksavat 8 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Kustannukset kasvavat jatkuvasti, koska Suomeen tulee joka päivä lisää pakolaisia, turvapaikanhakijoita ja laittomasti maahan tulevia. Suomi toimii virallisesti koko maailman sosiaalitoimistona ja kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen voi tulla koska tahansa Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ilman mitään papereita tai henkilöllisyystodistuksia.

Näin iso lasku ulkomaalaisista vangeista kertyy päivässä – määrä räjähti 10 vuodessa
Ulkomaalaisista vangeista kertyy Suomessa joka päivä noin 35 000 euron lasku. Ulkomaalaisista vangeista iso osa istuu tuomiota huumausainerikoksesta.
Ulkomaalaisista vangeista kertyy Suomessa joka päivä noin 35 000 euron lasku. Suomessa oli viime keväänä 176 ulkomaalaista vankia. Vankeuspäivän hinta vuonna 2017 oli noin 200 euroa suljetussa vankilassa, Rikosseuraamuslaitoksesta kerrotaan.
Ulkomaalaisten vankien määrä on kasvanut Suomessa kymmenessä vuodessa räjähdysmäiset 75 prosenttia. Vuonna 2016 ulkomaalaisten vankien päivittäinen keskimäärä oli 537. Se on 17 prosenttia kaikista vangeista.
Osassa vankiloita joka viides vanki on ulkomaalainen.
Lähes joka toisen vangin ennakoitu laitoksessa oloaika oli vähintään kaksi vuotta keväällä 2017. Vuosi vankilassa maksaa yhdeltä vangilta yli 78 200 euroa.
Ulkomaalaisten vankien määrä on kasvanut Suomessa kymmenessä vuodessa 75 prosenttia.
Vuonna 2016 ulkomaalaisten vankien päivittäinen keskimäärä oli Suomen vankiloissa 537.
1980-luvulla ulkomaalaisten vankien päivittäinen keskimäärä oli noin kymmenen.
Ulkomaalaisten vankien päivittäinen keskimäärä oli alle neljä sataa vielä vuonna 2010.
Vankeuspäivän hinta vuonna 2017 oli noin 200 euroa suljetussa vankilassa.
Avovankilassa vankeuspäivä maksaa vähemmän, noin 150 euroa vuonna 2016.
Rikosseuraamuslaitos

Lähde:

www.lansivayla.fi/artikkeli/606484-nain-iso-lasku-ulkomaalaisista-vangeista-kertyy-paivassa-maara-rajahti-10-vuodessa

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Jokainen joka vastustaa maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maassa olevia ja tulevia on rasisti. Jokainen rasisti on natsi. Näiden paljastusten leviäminen on estettävä somessa keinolla millä hyvänsä, jotta totuus ei paljastu koskaan!

Comments are closed.