Perjantai 26.1.2018 jää Suomessa historiaan perjantaina, jolloin paljon tapahtui Helsigissä.

Perjantai 26.1.2018 jää Suomessa historiaan perjantaina, jolloin paljon tapahtui Helsigissä sinun ja meidän kaikkien VEROEUROJEN sekä TYÖELÄKEYHTIÖIHIN kerääntyneiden TYÖELÄKE-EUROJEN puhaltamiseksi Sauli Niinistön (kok) lähipiirin – HYVÄVELIVERKOSTON – taskuihin ja tileille!

Noin 13-15 miljardia euroa em. varoja on tarkoitus tulevina vuosina siirtää tuon HYVÄVELIVERKOSTON taskuihin ja tileille, sen vuoksi MEDIAN myötävaikutuksella, manipuloinnilla ja Suomen Kansan harhauttamisella oli Sauli Niinistölle (kok) saatava jatkokausi.

Suomen kansantalouden tuotetta ei vielä ole saatu täysin MAAHANMUUTTOTEOLLISUUDESTA riippuvaiseksi, vaikka lähellä onkin jo vuosien ajan oltu.

Tällä hetkellä vuosittaisesta BKT:stä – hieman laskentatavasta riippuen – noin 15 % liittyy laittomaan, järjestelmälliseen ja kriminaaliin MAAHANMUUTTOTEOLLISUUTEEN, jonka avulla HYVÄVELIVERKOSTON jäsenille on rakennettu miljoonien eurojen omakotitalot, kerrostalohuoneistot, asunnot ulkomaille, jne.. lista on loputon!

Perjantaina 26.1.2018 tämä HYVÄVELIVERKOSTO piti pääkaupunkiseutujen kaupunginjohtajien, verkostoon kuuluvien poliitikkojen sekä median edustajien kesken salaisen tapaamisen Helsingissä, johon he eivät edes uskaltaneet autonkuljettajiaan ajattaa suoraan tapahtumapaikalle, vaan he kävelivät loppumatkan – aivan kuin yrittääkseen harhauttaa ihmisiä kiinnittämästä heihin ja heidän tapaamiseensa huomiota..

Kuten olen aiemmin kirjoittanut, niin esim. konkurssikypsä SRV Oyj (pääomistajanaan, hallituksen puheenjohtajanaan jo vuosien ajan Portugalissa VEROPAKOLAISENA majaillut Ilpo Kokkila) tarvitsee jo kipeästi lisää rahaa em. tahoilta sekä lisää MAAHANMUUTTAJIA, jotka voidaan asuttaa sinun ja meidän kaikkien yhteisillä varoilla rakennattaviin kerrostaloihin ja “pilvenpiirtäjiin” Kalasataman alueella, johon heille on tarkoitus rakentaa myös Euroopan suurin ostoskeskus, jossa he voivat sinun ja meidän kaikkien yhteisillä rahoilla sitten, jotka he saavat erinäisinä avustuksina ja tukina Kansaneläkelaitokselta (KELA/pääjohtaja Elli Aaltonen) sekä kaupunkien ja tulevien maakuntien Sosiaali- ja terveysvirastoilta, samalla kun Kantasuomalainen ORJANA työskentelee nuo rakennukset rakentaen ja niiden valmistuttua niissä ORJATYÖVOIMANA palvellen UUSSUOMALAISIA!

Suurmoskeija nousee kohta uudelleen otsikoihin, sillä nyt on vain annettu pölyn laskeutua ja kohta kuohitut Helsingin kaupungin pormestari Jan Vapaavuori (kok) ja kansanedustaja Wille Rydman (kok) kannattavat myös suurmoskeijan rakentamista Hanasaareen tai keskusta alueen tuntumaan..

Tämän päivän Helsingin Sanomat oli pääkirjoitussivullaan jo pehmentämässä Kantasuomalaisten aisteja päästäessään “arkkipiispa” Mäkisen ja Kehitysavun hihhulin kirjoittelemaan ihan täyttä puppua asioista, jossa kaikki vääristeltiin päinvastaiseksi, kuten yleinen linja valtavalhemedioissa onkin ollut yleistä.

Kannattaa olla tietoinen Sauli Niinistön (kok) taustaorganisaatiosta Suomi2024 ry. -nimisestä rekisteröidystä (aatteellisesta) yhdistyksestä, sen tavoitteista MYÖS vuonna 2024, johon sen nimessäkin on viite, sekä sen taustahenkilöistä, tukijoista, jne..

Eräät toimittelijat ovat mediassa aloittaneet jo spekuloinnin siitä, että Helsingin kaupungin pormestari Jan Vapaavuoresta (kok) pyrittäisiin tekemään vuonna 2024 Sauli Niinistön (kok) jatkaja, mutta todellisuus taitanee ollakin aivan toinen!

Voi olla nimittäin, että jo vuonna 2024 – eli siis melko pian – Suomessa ei luetakaan enää muuta kuin koraania ja Jenni Haukion (kok) runoja!

Runoilija, ex-kokoomuksen puoluetyöntekijä Jenni Haukiosta (kok) on nimittäin tarkoitus tehdä Sauli Niinistön (kok) jälkeen presidentti, jotta Sauli Niinistö (kok) välttäisi joutumasta maanpetoksistaan ja -rikoksistaan PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIMEN sekä muiden ERITYISTUOMIOISTUINTEN tuomitsemaksi!

-Juha K

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.