Turvapaikkaa haetaan mutta rikoksia tehtaillaan liukuhihnalta

Turvapaikanhakijat ovat olleet asianomistajana rikoksissa vuoden 2017 aikana yhteensä 1866 kertaa ja rikoksesta epäiltyinä 2 690 kertaa.

Suomesta (hölmölästä) turvaa hakemaan saapuneet henkilöt ovat syyllistyneet mm. pahoinpitelyihin, varkauksiin, raiskauksiin, tapon yrityksiin ja ovat epäiltynä useista raiskauksista, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöistä sekä seksuaalisista ahdisteluista.

Rikoslistalta löytyy myös terroristisessa tarkoituksessa tehtyjä rikoksia kuten murhan yritys sekä terroriteon valmistelua.

Ulkomaan kansalaiset ovat syyllistyneet tai epäiltynä seksuaalirikoksissa 3 343 kertaa ja raiskausrikoksissa 1 272 kertaa vuonna 2017. Huumausainerikoksissa ulkomaan kansalaiset ovat kunnostautuneet tai ovat epäiltynä 24 969 kertaa vuonna 2017.

Lähde:

uutismaailma.com/turvapaikkaa-haetaan-mutta-rikoksia-tehtaillaan-liukuhihnalta/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Jokainen joka vastustaa maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maassa olevia ja tulevia on rasisti. Jokainen rasisti on natsi. Näiden paljastusten leviäminen on estettävä somessa keinolla millä hyvänsä, jotta totuus ei paljastu koskaan!

Comments are closed.