Euroopan pankit ovat kaatumassa

EU on poistamassa talletussuojan kaikilta asiakkailta. Tarkoituksena on kattaa pankkien tulevan talous romahduksen tappiot asiakkaiden pankissa olevilla rahoilla. Pankit tulevat jäädyttämään kaikkien ihmisten tilit tulevassa romahduksessa ja käyttämään ne rahat omien tappioiden rahoittamiseen. Pankit siis vievät rahasi seuraavassa lamassa tai talousromahduksessa, jos talletat niitä pankkiin. Mitä siis tehdä. Voit nostaa rahat käteisenä ja säilyttää varmassa paikassa. Voit myös tallettaa rahasi kryptovaaluttana jolloin rahasi arvo voi kasvaa merkittävästi lamassa. Sekä rahasi ovat turvassa. Tulevaisuuden köyhä asunnoton ja leipäjonoissa oleva on normaali pankkien asiakas, joka tulee menettämään kaiken lamassa. Tulevaisuuden miljonäärit ovat virtuaalivaluuttoihin tallettavat. Suositus on jos käytät rahojasi tallettamiseen on litecoin. Litecoin siksi, että siinä ei ole merkittäviä romahduksia ja nousuja. Kun käytät virtuaalivaluuttoja rahasi tallettamiseen esim. litecoin kurssit vaihtelevat jonkin verran. Sitä ei pidä säikähtää vaan keskittyä siihen, että rahasi ovat turvassa, kun käytät niitä vuoden tai vuosien päästä on arvokin melko varmasti vähintään sama tai suurempi.  Litecoin on vakaa virtuaalivaluutta tallettamiseen.

Ripple on pankkien luoma oma virtuaalivaluutta, joka romahtaa heti, kun pankit romahtavat. Ripple tulee välttää ja siihen ei pidä sijoittaa, koska se on pankkien oma. Virtuaalivaluuttojen avulla ihmiset tulevat pääsemään kokonaan eroon pankeista välikäsinä. Enään ei tarvita rahaa ja pankkeja. Yhä useampi työnantaja maksaa palkat pimeästi suoraan virtuaalivaluuttoina tai käteisenä. Virtuaalivaluutat ja käteinen poistavat myös verottajan kuvioista ja siten ihmisille jää paljon enemmän rahaa. Kun verottaja jää pois jää Suomen islamisaation rahoitus pois. Virtuaalivaluutat luovat itsenäisen vapauden aseman jokaiselle ihmiselle. Enään ihmiset eivät ole riippuvaisia pankeista, valtiosta ja verottajasta. Jokainen voi itse päättää mitä tekee rahoillaan ja maksaako veroja vai ei. Tämä vapaus pelottaa pankkeja, verottajaa ja valtiota.

Luonnollisesti tarvitset ns. cold storagen hardware wallet johon tallennat virtuaalivaluttasi ja jota ei voi hakkeroida ja olet siten turvassa esim. trezor tai ledgerwallet tai joku muu. Mikäli et osaa, etkä tiedä virtuaalivaluutoista, lompakoista ja muista mitään. On aika opetella googlella löytää oppaita ja youtubesta videoita. Verottaja on kiinnostunut virtuaalivaaluuttojen voitoista 30% verolla mutta tappioita ei voi vähentää verotuksessa. Verot tulee maksaa vasta sitten, kun voitot on muutettu rahaksi ei ennen sitä. Eli jos kierrätät virtuaalivaaluutoilla voitot, etkä muuta rahaksi missään vaiheessa, niin sinun ei tarvitse maksaa veroja. Jos haluat käyttää virtuaalivaluuttoja verojenkiertämiseen se on helppoa vältä suomalaisia virtuaalivaluutan osto ja myyntipaikkoja, koska nämä ilmoittavat aina verottajalle kaiken.Vältä suomalaisia pankkeja, kun vastaanotat rahaa, koska ne ilmoittavat verottajalle kaikista epäilyttävistä tilisiirroista. Ulkomaalaiset pankit ja virtuaalivaluuttojen osto ja myyntipaikat eivät ilmoita Suomen verottajalle, jollei verottaja osaa kysyä. Miten verottaja osaa edes kysyä, jos se ei tiedä.

Kaikkein vaikein paikka verottajalle ovat euroopan ja yhdysvaltojen ulkupuolella toimivat virtuaalivaluuttojen osto ja myyntipaikat. Erityisesti anonyymit virtuaalivaluuttojen osto ja myyntipaikat. Näistä anonyymipaikoista verottaja ei saa mitenkään tietoa, koska ne eivät luovuta mitään tietoja. Googlella löytää näitä anonyymeja joihin verottaja ei pääse mitenkään käsiksi. Luonnollisesti verottaja pääsee käsiksi suomalaisen pankin tilille ja pankit ilmoittavat kaikista epäilyttävistä tilisiirroista, jotka tulevat tilillesi verottajalle suoraan. Vältä suomalaisia pankkeja, kun vastaanotat rahaa. Kun viet rahaa pois pankkitililtä voit käyttää virtuaalilompakoita, jolloin pankki ei näe minne rahat menivät. Jos ostat suoraan kortilla tai tilisiirrolla pankki näkee, että ostit virtuaalivaluuttoja. Tämän voi virtuualilompakolla tai ulkomaisilla pankkitilillä estää.

trezor.io/?h=626974636f696e7472657a6f722e636f6d

www.ledgerwallet.com/products/ledger-nano-s

en.bitcoin.it/wiki/Cold_storage

Kaikki hardware walletit

en.bitcoin.it/wiki/Hardware_wallet

Suomalainen opas kaikkeen virtuaalivaluuttoihin liittyvissä asioissa

www.youtube.com/channel/UCtRNe7uyA07TCxKTmNmfSzA/videos

www.youtube.com/watch?v=C_AdDL-neOg

Lue myös:

Miten valmistautua maailmantalouden romahtamiseen, joka tapahtuu pian.
suomimedia.wordpress.com/2016/09/24/miten-valmistautua-maailmantalouden-romahtamiseen-joka-tapahtuu-pian/

Näin suojaat omaisuutesi ja rahasi mikäli euro yllättäen kaatuu.
suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/nain-suojaat-omaisuutesi-ja-rahasi-mikali-euro-yllattaen-kaatuu/

Lue kuinka pankit tekevät kirjaimellisesti rahaa tyhjästä
suomimedia.wordpress.com/2015/03/12/lue-kuinka-pankit-tekevat-kirjaimellisesti-rahaa-tyhjasta/

Korot nousevat lamassa aina moninkertaiseksi. Koska verot nousevat lamassa on tärkeää maksaa mahdollisimman vähän veroja ja keinot siihen löytyvät alempana olevasta kirjoituksesta, jossa ei makseta veroja ollenkaan laillisesti. Syy miksi on tärkeää maksaa lamassa mahdollisimman vähän tai ei ollenkaan veroja. On se, että verot ovat erittäin kovat ja rahan riittäminen on tiukassa ellei ole todella rikas. Jotta ymmärtää miten minimoida verot verosuunnittelulla. Pitää ymmärtää miten verotus toimii lue seuraava verosuunnittelun abc alla linkki.
suomimedia.wordpress.com/2016/03/16/verosuunnittelun-abc-miten-valtat-verot/

Miten pankit luovat rahaa tyhjästä sekä miten pankit orjuuttavat koko maailman.

www.youtube.com/watch?v=ZWdJamZVx1o

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.