Vaalitenttien haastattelijat – heistä haisee mätänevä porvaristo

Olipa pidetyt vaalitentit YleTv:n toimitiloissa, Kallion kirkossa tai MTV3:n tiloissa, niin haastattelijoista ja heidän ajatuksistaan käy heti selville, että Suomen presidentin ainoa ja tärkein tehtävä, valmistaa Suomen kansaa sotaan Venäjää vastaan. Heidän mielestään Venäjä on juuri hyökkäämässä Suomeen ja alistamasta sekä Suomen, että koko lännen valtaansa. Tämä kertoo Suomen porvariston psykopaattisesta tilasta.

Tämä osoittaa samalla, miten sivistymätön ja historiaa ymmärtämätön Suomen porvaristo on, ja mitä sen päässä jatkuvasti liikkuu. Juuri tuosta sieluntilasta kumpuaa heidän ”arvojohtajuutensa”. He eitä ole lukeneet historiaa sen vertaa, että tietäisivät, että jo Ranskan porvarillisen vallankumouksen vastavallankumous, jota johti Napoleonin 1800 -luvun alussa, yritti valloittaa Venäjän. Lähes miljoonan kokoinen armeija palasi Venäjän valloituksesta takaisin yhden hevosen vetämässä reessä. Siinäkin istui vain itse Napoleon ja hänen ratsumestarinsa.

Kun Venäjä maaorjuudesta (vuonna 1861) vapautunut proletariaatti aikoi vapauttaa Venäjän kansan feodalismista kokonaisuudessaan, ja rakentaa uuden, riistosta vapaan yhteiskunnan bolshevikien ja erityisesti Leninin johdolla, niin koko läntinen porvaristo hyökkäsi Interventio sodassa Venäjälle (1918 – 1922) tuhotakseen Venäjän ja kaikki sen vallankumous -suunnitelmat. Suomi oli tässäkin mukana. Tähän prosessiin liittyy myös Suomen itsenäistyminen 1917 ja sen tuottama maailman verisin sisällissota. Kun siinä Suomen punakaarti voitettiin saksalaisten ja ruotsalaisten armeijakuntien voimin, niin päälle päätteeksi teurastettiin kymmeniä tuhansia antautuneita punaisia keskitysleireihin.

Suomen porvaristo haluaa unohtaa, että Suomi oli Hitlerin kaverina (jo vuodesta 1935 lähtien) tukemassa natsi-Saksan yritystä pyyhkäistä ali-ihmisistä koostuvat slaavilaiset kansat Euroopan kartalta. Suomi oli innolla mukana ja kärsi sen jälkeen, Hitlerin kaverina, nöyryyttävän tappion. Suomen ja Ruotsin yhteinen rotuhygienialaitos Tukholmassa suljettiin vasta tuon hävityn sodan jälkeen, ja Suomen porvaristo yritti narsistisesti ylistää Suomen miehittämättömyyttä ”puolustussodan” voittona. Suomesta riippumattomista syistä johtuen, Stalinin joukot eivät halunneet miehittä Suomea, kuten kaikki muuut Hitlerin lähiliittolaismaat.

Suomen porvaristo ei pysty tajuamaan, miten heidän tulisi ymmärtää lähihistoria, mistä heidän olisi otettava opikseen. Venäjän uhka on heille psykopaattisen sielunelämän pakkomielle. Niinpä Suomen tulevan presidentinkin ainoa tehtävä on varautua Venäjän hyökkäykseen, liittyä NATO:on ja tehdä Suomesta sotatanner.

Onneksi Suomen viisas kansa tajua paremmin kuin Suomen, yhä pienenevä, provaristo, että tulevan Suomen presidentin, tärkein tehtävä on tarjota hyvälle naapurille, Venäjälle, vain rauhan raja tunnustuksena Suomen hyvinvoinnin edellytysten turvaamisesta. Suomi ei välttämättä tarvitse edes omaa armeijaa, sillä olipa Suomella armeija tai ei, jos Nato tulee Suomeen, silloin on kolmas maailmansota syttynyt.

Jos Suomessa olisi työväenliike, nuo porvarilliset mediat, jotka presidentin vaalitenttejä järjestävät, olisi välittömästi ajettava alas.

 

mvlehti.net/2018/01/24/lukijan-kynasta-vaalitenttien-haastattelijat-heista-haisee-mataneva-porvaristo/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.