Paavo Väyrynen liputti vielä kaksi vuotta sitten Niinistön jatkokauden puolesta

Paavo Väyrynen on takinkääntäjä ja vanha tuuliviiri, jota ei missään nimessä kannata äänestää. Laura Huhtasaari 5 on paras kaikille, jotka vastustavat Suomen islamisaatiota ja Suomen toimimista koko maailman sosiaalitoimistona.

 

Istuvan presidentin Sauli Niinistön tapaan kansanliikkeen kautta presidentiksi pyrkivä Paavo Väyrynen on keskittynyt vaalitenteissä suomimaan Niinistöä, jonka ilmeisesti kokee päävastustajakseen.

Väyrynen on puhunut paljon Niinistöstä, mutta muita ehdokkaita hän ei ole juurikaan noteerannut. EU- ja eurokriitikkona viime aikoina profiloitunut Väyrynen on löytänyt Niinistöstä syypään moneen asiaan.

Tätä nykyä Niinistön kanssa melkein joka asiasta eri mieltä oleva Väyrynen oli kuitenkin vielä kaksi vuotta sitten Niinistön jatkokauden vankkumaton kannattaja.

– Olisi parasta, jos Niinistö jatkaisi tasavallan presidenttinä. Luotan siihen, että hän pysyttäytyy Paasikiven linjalla ja huolehtii, että Suomi säilyttää asemansa liittoutumattomana, puolueettomana maana, Väyrynen sanoi Keskisuomalaisen 20.1.2016 julkaisemassa haastattelussa.

– Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että olisi hyvä, jos Niinistö jatkaisi, Väyrynen jatkoi.

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on haastatteluissa muistuttanut, että Väyrynen on aikanaan itse ollut hyväksymässä niitä asioita, joita nyt vastustaa, tai äänestänyt esimerkiksi EU-parlamentissa tyhjää.

www.nykysuomi.com/2018/01/19/vayrynen-liputti-viela-kaksi-vuotta-sitten-niiniston-jatkokauden-puolesta/

 

 

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.