Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen

Oxfordin yliopiston professorin mukaan länsimaat voisivat auttaa 135 pakolaista ja turvapaikanhakijaa heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ja turvapaikanhakijan ylläpitäminen Euroopassa maksaa.

Kansalle on valehdeltu pitkään ja tyhmät ovat uskoneet. Ei ole mitään järkeä tuoda tai päästää maahan ulkomaalaisia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Asia on poliittisesti päätettu EU:n ja Suomen eduskuntapuolueiden kesken, että Suomeen otetaan satojatuhansia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Suomi islamisoidaan ja kantaväestö vaihdetaan.

Paljastus turvapaikanhakijoiden tulva Suomeen oli poliittisesti sovittu asia.

Paljastus turvapaikanhakijoiden tulva Suomeen oli poliittisesti sovittu asia.

Kaikki turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia. Nämä asiat selvitetään seuraavalla liveleak videolla ja pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ottaminen on täysin järjetöntä, eikä auta mitään, mutta tuhoaa sen maan talouden ja kultuurin, joka niitä ottaa. Lisäksi video paljastaa, että kaikki pakolaisia tai turvapaikanhakijoita kannattavat ovat valehtelijoita, jotka kannattavat vain islamisaatiota. Asia selvitetään perusteellisesti seuraavalla liveleak videolla suomenkielisillä tekstityksellä, jonka jokaisen tulisi katsoa vain 6 minuuttia

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Professori Paul Collier puhui Tanskan sosiaalidemokraattien konferenssissa Kööpenhaminassa viime viikolla ja torjui ajatuksen pakolaisten tuomisesta Eurooppaan.

– Käytämme 135 dollaria jokaista tänne tulevaa kohden siinä missä käytämme yhden dollarin jokaista paikallisesti autettavaa kohden. Kotimaahansa jäävät ovat yleensä paljon heikompia kuin ne, joilla on voimavaroja lähteä Eurooppaan, Collier totesi.

Professori kyseenalaisti myös pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden Eurooppaan ottamisen motiivin.

– Lähes kaikki saapuvat Eurooppaan maista, jotka ovat jo turvallisia … Ajatus siitä, että tämä väestöryhmä olisi valtavassa avun tarpeessa on yksinkertaisesti vastuuton ja älyllisen laiskuuden tuotosta, hän totesi.

Paul Collier on Oxfordin yliopiston professori ja yksi maailman johtavista kehitysmaiden asiantuntijoista. Hän uskoo, että eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, jossa autetaan vain muutamia monien kustannuksella. Hänen mukaansa EU:n tulisi sulkea rajat ja tehdä investointeja lähialueilleen.

www.youtube.com/watch?v=bLtIHMrG848

youtu.be/YgNybMoKJiU

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. SUOMEEN OTETAAN MILJOONIA MUSLIMIMIEHIÄ JA SUOMI ISLAMISOIDAAN. SILLE ASIALLE TE RASISTIT ETTE VOI YHTÄÄN MITÄÄN. VAIKKA KUINKA YRITÄTTE PALJASTELLA KUSTANNUKSIA, ONGELMIA, RIKOLLISUUTTA JA MUITA TURVAPAIKANHAKIJOISTA JA PAKOLAISISTA. NYT VAAN PITÄÄ ESTÄÄ JOKAINEN SUOMIMEDIAN PALJASTUKSEN LEVIÄMINEN SOMESSA JA LEIMATA KAIKKI NÄIDEN PALJASTUSTEN LEVITTÄJÄT NATSIRASISTEIKSI. TOTUUS EI SAA PALJASTUA KOSKAAN!

  2. Jokainen joka vastustaa maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maassa olevia ja tulevia on rasisti. Jokainen rasisti on natsi. Näiden paljastusten leviäminen on estettävä somessa keinolla millä hyvänsä, jotta totuus ei paljastu koskaan!

Comments are closed.