Laittomasti maassa olevat paperittomat voivat hakea jopa 10 henkilön tuet yhdelle

Laittomasti maassa olevat ”paperittomat” voivat nostaa tukia määräämättömiä summia koska heidän henkilöllisyyttä ei voida mitenkään todentaa, koska ei ole mitään henkilöpapereita.

Myös turvapaikanhakijat huijaavat, koska mitään henkilöpapereita ei ole. Yksi turvapaikanhakija voi hakea monia turvapaikkahakemuksia eri nimillä eri maista. Yksi turvapaikanhakija voi sen ansiosta saada useita hakemuksia läpi samassa maassa ja sitten hakea sosiaalietuuksia jopa yli 10 henkilöllisyydellä yhdelle henkilölle.

paperiton = laittomasti maassa oleva.

www.youtube.com/watch?v=dtL4shT8UhE

Paperitonta ei voida identifioida vaan hän voi esiintyä vailla henkilöllisyyttä. Henkilö voi hakea useaan otteeseen palveluja ja käyttää näin väärin hyväkseen yhteiskuntaa. Laittomasti maassa olevat palvelujen piiriin hakeutuvat paperittomat tulisi rekisteröidä.

Parhaissa tapauksissa kiertävät sosiaalitoimistosta ja kaupungista toiseen vaihtaen nimeä ja taas on taskut täynnä rahaa. Kela tai kaupunkien sosiaalivirastot voivat vain antaa rahaa ja maksulaput lääkkeille ym tarpeelle kun laittomasti maassa oleva paperiton pyytää hyvän tarinan kera. Eli parhaimmillaan yksi paperiton henkilö voi saada jopa 10 henkilön sosiaalietuudet.

Hallitus on avannut avoimen piikin, valtio nimittäin alkaa maksaa kunnille korvausta Suomessa laittomasti oleskelevien sosiaalipalveluiden, ruuan ja muiden tarpeiden hoitamiseksi.

Kelan Marja-Leena Valkonen kertoi IS:lle, että Kelan mukaan ei ole mahdollista laskea, paljonko paperittomat ovat saaneet tukea maksusitoumuksella lääkkeisiin tai elintarvikkeisiin, sillä paperittomia ei pysty erottelemaan muista asiakkaista tilastoinnin tietoaineistoissa.

Ruotsissa ollaan tässäkin asiassa edelläkävijöitä, siellä on nimittäin paljastunut useita vastaavia tapauksia joista yksi nousee ylitse muiden, maahanmuuttaja oli nostanut jopa kymmenellä eri henkilötiedolla sosiaalietuuksia.

Toinen juttu on henkilötietojen muuttuminen turvapaikan tai oleskeluluvan saannin jälkeen. Siis henkilökuva muuttuukin täysin toiseksi ja viranomaiset vaan hymisee touhulle. Väärän henkilötiedon antaminen on Suomessa rikos.

youtu.be/YgNybMoKJiU

Lähde:

uutismaailma.com/laittomasti-maassa-olevat-paperittomat-voivat-hakea-jopa-10-henkilon-tuet-yhdelle/

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

9 Comments

 1. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista, pakolaisista ja laittomasti maassa olevista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu! Suomi islamisoidaan ja Suomi täytetään miljoonilla muslimiehillä. Sitä te natsirasistit ette pysty mitenkään estämään!

  1. Tyypillinen vihreiden äänestäjä äänessä. Onko se maailma sitten parempi paikka, kun Suomi on täytetty muutamalla miljoonalla muslimimielellä? (Trolli/sarkasmia toki oikeasti kyseessä).

   1. Jim Bean koita nyt ymmärtää yksinkertainen asia ei ole mitään trollailua tai sarkasmia. Koitat vääntää rasistien tavoin kaiken rasistien vastustamisen trollailuksi tai sarkasmiksi. Me tosiaan taistelemme natsirasisteja vastaan kaikin keinoin. Natsirasistien hiljentäminen keinolla millä hyvänsä. Me teemme kaikkemme ja tavoite on Ruotsin tavoin monikultuurinen maa. Monikulttuurinen maa jossa ulkomaalaiset miehet ovat enemmistö. Rasisteista (joista suurin osa kantasuomalaisia miehiä) ei pääse muuten eroon, kuin muuttamalla Suomi maaksi, jossa ulkomaalaiset miehet ovat enemmistö. Minua ei yksikään rasisti saa hiljennettyä!

 2. Jokainen joka vastustaa maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maassa olevia ja tulevia on rasisti. Jokainen rasisti on natsi. 100 vuotta ovat kantasuomalaiset miehet alistaneet kantasuomalaisia naisia. Moni kantasuomalainen mies ei edes tajua sitä syvää vihaa mitä naisilla on ja ainoastaan kantasuomalaisten miesten hävittäminen kelpaa. Suurin osa tietää sen, että 95% turvapaikanhakijoista ja laittomasti maassa olevista on nuoria muslimimiehiä jota tulee useita tuhansia vuodessa. Rajat pysyvät auki Ruotsin kanssa ja Suomeen tulee jatkuvasti lisää turvapaikanhakijoita ja laittomasti maahan, joista suurin osa on muslimi miehiä. Kaikki pakolaiset, turvapaikanhakijat, laittomasti maassa olevat elätetään juurikin kantasuomalaisten miesten maksamista veroista. Kantasuomalaisten miesten rooli ja ainoa tehtävä on tehdä kovasti töitä ja maksaa jatkuvasti kasvavia veroja, joilla elätetään tänne tulevat nuoret muslimimiehet. Valtio muutti lakia siten, että jokainen koko maailman ulkomaalainen köyhä mies voi tulla elämään Suomeen sosiaaliturvalla koko elämänsä. Kaikki laittomasti Suomeen tulevat ulkomaalaiset saavat ilmaisen elämän ja sosiaaliturvan.

  Kantasuomalaiset miehet ovat juoppoja, rasisteja, lihavia, saamattomia, kelvottomia ja tyhmiä. He äänestävät kokoomusta, keskustaa, sdp, Sauli Niinistöä, jotka kaikki kannattavat Suomen islamisaatiota ja tuovat Suomeen lisää muslimimiehiä. Kantasuomalaiset miehet elättävät tänne tulevat muslimiehet, joista kaikki ovat elintasopakolaisia ja tulevat turvallisista maista. Itse vihaan suunnattomasti kantasuomalaisia miehiä ja kannatan avoimesti Suomen islamisaatiota.

  Ajatukseni voivat jokainen lukea alta.
  suomimedia.wordpress.com/2017/07/09/miten-kantasuomalaiset-miehet-havitetaan-ja-tuhotaan-pysyvasti/

 3. Eduskunta hyväksyi sosiaalihuollon laittomasti maassa oleville
  www.kansalainen.fi/eduskunta-hyvaksyi-sosiaalihuollon-laittomasti-maassa-oleville/

  Tuon yllä olevan ansiosta, kuka tahansa ulkomaalainen mies voi tulla Suomeen laittomasti elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

  Aika vaikea on kantasuomalaisilla miehillä taistella Suomen islamisaatiota vastaan. Vastassa, kun on kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset, poliisi, presidentti, pääministeri, valtionvarainministeri, valtamedia, oikeuslaitos, kirkko, spr, suvakit, antifasisti, punk in finland, takku.net, rasmus ry…. Nämä kaikki ovat päättäneet, että Suomeen otetaan muslimimiehiä ja Suomi islamisoidaan.

 4. Susanna voi tunkea sen ruskean melan persiiseensä niin syvälle kuin vaan menee

Comments are closed.