Ulkomaalaisten sosiaalietuuksien kustannukset rajussa kasvussa.

Kelan tukiin oikeutetut EU-alueen ulkopuolelta pakolaisina, turvapaikanhakijoina tai muina ei-työperäisinä maahan tulleet ovat kasvaneet vuodesta 2004 vuoteen 2016 määrältään 125 334 henkilöllä. Kasvua on tapahtunut yli 2 000 prosenttia. Peruspäivärahalla ja työmarkkinatuella olevien ulkomaalaisten määrä oli 2 146 henkilöä vuonna 2004 ja 50 379 henkilöä vuonna 2016.

Vuosien 2010 ja 2016 välillä peruspäivärahan ja työmarkkinatuen kustannukset ovat kasvaneet noin miljardista eurosta 2,17 miljardiin euroon. Ulkomaalaisten osuus vuotuisista menoista on kasvanut jatkuvasti ja oli vuonna 2017 jo 37 prosenttia näistä etuusmenoista. Sosiaalietuksien kustannuksista ulkomaalaisten määrä ylitti 43%.

Yleisen asumistuen osalta kasvua oli vuosien 2010 ja 2016 välillä 500 miljoonasta eurosta 1,08 miljardiin euroon. Kasvua tapahtui 117 prosenttia.

Ruotsin väestöstä huikeat 16% on ulkomaalaistaustaisia ja kaikista sosiaaliturvamenoista heidän osuutensa on 58%. Järkyttävä lukema ja sitä kohti ollaan Suomessakin kovaa vauhtia menossa.

Laittomasti maassa olevien määrä rajussa kasvussa, eikä loppu näy. Suomeen tulee jatkuvasti Ruotsin kautta laittomasti maassa olevia. Laittomasti maassa olevat maksavat jo nyt noin 100 miljoonaa euroa vuodessa ja summa tulee nousemaan nopeasti 500 miljoonaa euroa vuodessa.

Eduskunta hyväksyi sosiaalihuollon laittomasti maassa oleville. Suomesta tuli virallisesti koko maailman sosiaalitoimisto.
suomimedia.wordpress.com/2017/12/30/eduskunta-hyvaksyi-sosiaalihuollon-laittomasti-maassa-oleville-suomesta-tuli-virallisesti-koko-maailman-sosiaalitoimisto/
www.kansalainen.fi/eduskunta-hyvaksyi-sosiaalihuollon-laittomasti-maassa-oleville/

Suomen kansalaisuus myönnetään usealle ulkomaalaiselle jo neljän vuoden jälkeen ja näin maahanmuuttaja, turvapaikanhakija tai pakolainen siirtyy monissa tilastoissa suomalaiseksi. Samoin Suomessa syntyvien ulkomaalaisten lapset lasketaan suomalaisiksi. Sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten määrä on yli 500 000 mukaan lukien ne, jotka lasketaan 4 vuoden päästä suomalaiseksi tai ovat syntyneet Suomessa. Sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten kustannukset ovat hankalasti laskettavissa, koska kustannukset on piilotettu pirstaloimalla ne useaan osaan. Lisäksi monet ulkomaalaiset lasketaan suomalaiseksi, jotta kustannukset pysyisivät piilossa. Kunnat maksavat myös erikseen ulkomaalaisten sosiaalituuksien saajien kuluja suoraan kunnallisveroista, jolloin kustannukset eivät näy valtion menoissa.

OECD:n mukaan sosiaalietuuksilla elävät yli 500 000 ulkomaalaista maksavat valtiolle ja kunnille vuodessa yhteensä noin 11 – 13,6 miljardia. Lukuun sisältyvät suomalaisiksi laskettavat ulkomaalaiset, jotka ovat syntyneet Suomessa tai olleet 4 vuotta Suomessa. Ulkomaalaisten kustannukset kasvavat hurjaa vauhtia, koska koko ajan tulee lisää pakolaisia, turvapaikanhakijoita, laittomasti maassa olevia ja tulevia, perheenyhdistämisen ja lisääntymisen kautta. Kustannukset kasvavat 600 miljoonaan euron vuosivauhtia. 2020 Kustannusten ennustetaan kasvavan yli miljardin euron vuosivauhtia. Sipilällä ja Orpolla on kiire jatkuvasti leikata ja jatkuvasti korottaa veroja, jotta rahat riittävät kaikkien ulkomaalaisten kustannusten kattamiseen. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien kustannusten jatkuva kasvaminen on kestämätöntä valtion taloudelle ja veronmaksajille. Mikään leikkaus tai verojenkorotus ja lainanotto ei tule 20 vuoden päästä riittämään 2 miljoonalle ulkomaalaiselle, jotka elävät sosiaalietuuksilla, joiden määrä kasvaa jatkuvasti.

Ulkomaalaiset saavat keskimäärin 4,4 kertaa enemmän sosiaalietuuksia, kuin kantasuomalaiset. Asumistukia 2,4 kertaa keskimäärärin enemmän, kuin kantasuomalaiset. Myös täysin ilmainen yksityinen terveydenhuolto veronmaksajien rahoilla kaikille turvapaikanhakijoille ja pakolaisille. Ajokortti, autokoulu ja auto on myös hyvin yleinen.

Totuus mamut saavat moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!
suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

Mamuille riittää rahaa, mutta ei kantasuomalaisille.
Ulkomaalaisia varten Suomella oma erillinen budjetti, jossa on aina rahaa.
suomimedia.wordpress.com/2015/12/19/mamuille-riittaa-rahaa-mutta-ei-kantasuomalaisille/

Lähteet:

Yhteiskunta maksaa mamujen ajokortin ja autokoulun
suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja 8 miljardia vuodessa
suomimedia.wordpress.com/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

Kiistämätön totuus ja faktat maahanmuutosta
suomimedia.wordpress.com/2015/03/18/totuus-ja-faktat-maahanmuutosta/

Eduskunta hyväksyi sosiaalihuollon laittomasti maassa oleville. Suomesta tuli virallisesti koko maailman sosiaalitoimisto.
suomimedia.wordpress.com/2017/12/30/eduskunta-hyvaksyi-sosiaalihuollon-laittomasti-maassa-oleville-suomesta-tuli-virallisesti-koko-maailman-sosiaalitoimisto/
www.kansalainen.fi/eduskunta-hyvaksyi-sosiaalihuollon-laittomasti-maassa-oleville/

suomimedia.wordpress.com/category/maahanmuutto/

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Tämä on aika järkyttävää miten nämä natsirasistien jatkuvat paljastukset turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Kaivavat kaikkia kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelmia esiin jatkuvasti turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Nyt nämä natsirasisti pilasivat uuden vuodenkin. Taistelu jatkuu, jotta totuus ei koskaan paljastu turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Taistelu jatkuu myös, että Suomen islamisaatio nopeutuu ja Suomi islamisoidaan mahdollisimman nopeasti ja Suomi täytetään miljoonilla muslimiehillä.

Comments are closed.