Suomen moderni sortokausi; muukalaiset ensin, kantaväestön kustannuksella.

Poliittinen koneisto murskaa suomalaisten oikeuksia ja tarjoaa oikotien muukalaisille. Nyt on tullut aika palauttaa järjestys maahan ja vaatia itsenäisyyttä sekä oikeutta kansalaisille.

Sille yhteiskunnalliselle vääryydelle, mikä Suomessa on nykyisin meneillään, on vaikea löytää vertailukohdetta maan poliittisessa historiassa. Siinä Suomen poliittinen johtajisto, virkakoneisto ja niitä tukeva verorahoin toimiva joukkotiedonvälitys sekä viihdemaailma, toimivat kuin ohjelmoituna taloudellisen, yhteiskunnallisen ja henkisen itsenäisyyden tuhoamiseksi. Maan suurin vihollinen on oma poliittinen koneisto ja virkamieshallinto. Tämä on todella ennen näkemätöntä.

Tässä tuhoamisen prosessissa huipentuu suomalaisiin vuosikymmeniä vaikuttanut sionistisen eliitin valtavirtaisen joukkoviestinnän, viihdeteollisuuden ja poliittisen hegemonian murskaava vaikutus;1isänmaan omavaraisuuden, kansallisvaltion ja yhteisen hyvinvointivaltion tuhoamisen prosessi on saavuttamassa lakipisteensä, suomalaisten hyvinvointi, vapaus, kulttuuri ja etninen perinne ollaan uhraamassa valtamedian ja politisoituneen ”suvaitsevaisen” virkakoneiston inkvisition alttarille.

Modernisortokausi ei anna armoa kantasuomalaisille ja sitä vähemmän kansallismielisille, joita politisoitunut poliisi vainoaa, kun samalla valtaapitävät nostavat jalustalle maahan tunkeutuneet muukalaiset, jotka usein ovat laittomasti maassa.

 

Vääryyksiä ja laittomuuksia

Sosiaaliturvaa laittomille

Eduskunta on juuri hyväksynyt sosiaalihuollon laittomasti maassa oleville. Vain perussuomalaiset vastustivat päätöstä, jonka mukaan kunnat joutuvat tarjoamaan ylimääräisiä palveluita tuhansille maassa oleskeleville laittomille siirtolaisille.2 Ken tämän voi sovittaa arvomaailmaansa, niin sovittakoon.

Vuoden 2018 talousarvion esitys sisältää yli viisi miljoonaa euroa kunnille laittomasti maassa olevien sosiaalipalveluihin. Vaikka summa on vain euro kutakin suomalaista kohti, sillä voitaisiin palkata lisäresursseja esimerkiksi vanhusten hoitoon.

Tämä on kyseenalaista taloudellisesti ja suorastaan vaarallista turvallisuuden kannalta.

Presidentti Sauli Niinistö hyväksyy laittomien ”suojelun”

Sauli Niinistö hyväksyy kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden piilottelun viranomaisilta. Se on hyväksyttävää, sanoi presidentti Sauli Niinistö MTV:n presidenttitentissä. Mikäli viranomaiset eivät saavu suoraan kysymään, onko laittomasti maassa oleva henkilö puhuteltavan luona, ei piilottelussa ole Niinistön mukaan mitään väärin.3

Maahanmuuttajille ohituskaista poliisin ammattiin

Perussuomalaisten kansanedustaja Jari Ronkainen jätti hiljattain kirjallisen kysymyksen, jossa hän tiedusteli, suunnitellaanko maahanmuuttajille ohituskaistaa poliisin ammattiin.

– Sain sisäministeri Petteri Orpolta vastauksen, jossa tämä suoranaisesti myönnetään. Elääkö poliisin johto median luomassa punavihreässä kuplassa? Jos näin on, niin se on todella surullista. Edes poliisin ammatti, koulutus ja osaaminen eivät jää tämän ulkopuolelle, Ronkainen kirjoittaa blogissaan.4

matu poliisiMaahanmuuttajat muodostuvat lukuisista eri ryhmistä, joiden välillä havaitaan konflikteja heidän kotimaissaan, joissa poliisin rooli on paljon erilaisempi kuin Suomessa. Tämä voi olla hyvinkin suuri uhka, jota se voi olla myös siksi, että aivan eri kulttuurin muokkaamat luonteet, suomalaiseen poliisiin verrattuna, kantaisivat asetta.

Ohituskaistaa käytettäisiin kielitaitovaatimusten kohdalla. Siinä missä äidinkieleltään suomea tai ruotsia puhuvan on osoitettava osaamisensa kielitutkinnolla, porhaltaisi maahanmuuttaja ohituskaistallaan suorempaan mahdollisesti myös poliisin ammattiin.

Samanaikaisesti meillä on poliisikoulun käyneitä poliiseja työttöminä, sillä heillä ei ole riittävää kielitaitoa. Ruotsin osaamisesta tässä on kyse. Maahanmuuttajat ohittavat nämä työttömät. Onko tämä oikein? Kyselee Ronkainen.4

 

Kun muukalaisille annetaan, niin kantaväestöltä riistetään

Lisättäessä muukalaisille täytyy kantaväestöltä ottaa jotakin pois, että vääryyden ja epäoikeudenmukaisuuden vaakakupit olisivat tasapainossa. Yksi tällainen alistava menetelmä on työttömien aktiivimalli. Tosin oikein käytettynä se voisi olla työttömiä rohkaiseva ja palkitseva väylä työelämään.

Työttömien Keskusjärjestö ry ei kannata mainitun mallin käyttöönottamista. Järjestö on antanut aiheesta lausuntonsa sosiaali- ja terveysministeriölle.5

Järjestön edunvalvontatyöryhmän puheenjohtaja Eija Tuohimaa toteaa, että epäonnistuminen aktiivisuudessa toisi 60 päivän karenssin ja johtaisi ihmiset 2 kuukauden rahattomuuteen.

–Aivan pöyristyttävän julmaa ajattelua, hän kommentoi

Tuohimaa huomauttaa, että aktiivimallin minimiehto eli viisi päivää työllistymistä edistävässä palvelussa 65 päivän aikana, on lyhyt.

–Silloin kun kyseessä on elämänhallintaan liittyvät haasteet, sosiaalisia ongelmia, koulutuksen puutetta, sairaus- tai vamma, tai pitkä tauko työelämästä, tarvitaan mahdollisuus säännöllisten pitkäkestoisten toimenpiteiden järjestämiseen, jota aktiivimallin minimiehdon täyttäminen ei mahdollistaisi. Työttömiä ei pidä missään nimessä rangaista, vaan kannustaa, Tuohimaa sanoo.

Selvää lienee, että kaikki työttömät eivät voi saada tarjottua työpaikkaa, palveluista puhumattakaan, joten kysymyksessä on käytännössä työttömien perusturvan kaventaminen tässä esityksessä. Valtaosa työttömistä kokisi kyseinen mallin oikeusturvaa loukkaavana. Järjestö ehdottaa aktiivimallin kehittämistä siten, että aktiivisuudesta palkittaisiin rangaistuksen sijaan. Tämä –malli asettaa työnhakijat keskenään eriarvoiseen asemaan suhteessa  asuinpaikkaan ja ammattialaan.

Lisäksi Juha Sipilän (kesk.) hallituksen esittämä työttömyyden aktiivimalli saattaa yllättäen lisätä työttömien määrää tilastoissa. Näin arvioi Tilastokeskuksen blogissa yliaktuaari Liisa Larja.6

Hallituspuolueet sopivat huhtikuun puoliväliriihessä, että jatkossa työttömiltä vaaditaan kahdentoista työhakemuksen kirjoittamista kolmessa kuukaudessa, eli käytännössä yhden hakemuksen lähettämistä viikossa.

Aktiivimalli voisi loihtia lisää tilastoista jopa satatuhatta työtöntä vuorokauden aikana, sillä tämä tilastollinen työttömien määrän kasvaminen perustuisi piilotyöttömien ja työvoimatoimistojen ulkopuolella oleviin ihmisiin, jotka nyt hakisivat työtä aktiivimallin pakottamana.6

Muita huomion arvoisia vääryyksiä on muiden muassa polttoöljyn veronkiristyminen 40,00 prosentilla ja bensiinin 4,00 prosentilla.7 Kansallisvarallisuuden ulos jakeluun viittaa taas se, että Kansainväliset suursijoittajat ovat rohmuamassa lähes kokonaan omistukseensa Suomen toiseksi suurimman sähköverkkoyhtiön Elenian. 8 Yhtiön kauppahinta velkoineen nousi syksyn kuumina kuukausina lähes 50 prosenttia 3,7 miljardiin euroon.

Elenian ovat ostamassa saksalainen Allianz Capital Partners (ACP) ja australialainen Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA), kumpikin 45 prosentin osuudella. Valtion Eläkerahasto (VER) tulee näiden suursijoittajien rinnalle 10 prosentin osuudella.Toteaa Uusi Suomi.

Oman lukunsa terveyden- ja sairaanhoidon palveluiden alasajossa näyttelee sote-uudistus, joka johtaa markkinavoimien armoille. Erikseen valmisteltava valinnanvapauslaki ohjaisi asiakkaan vapaasti valitsemaan lain piiriin sisältyvistä palveluista maakunnan yhtiön, yksityisen yhtiön tai järjestön tarjoamien palveluiden väliltä.9

Yllä esitettiin vain joitakin esimerkkejä valtaapitävien vääryyksistä, jotka kohdistuvat Suomea ja sen kansaa vastaan. Joskin esimerkit muodostavat profiilin niistä epäoikeudenmukaisuuksista, joidenka armoilla isänmaamme nykyisin kyyristelee.

 

Isänmaallisten velvollisuus on pelastaa Suomi

Ei tarvitse ihmetellä, jos joltakin kansallismieliseltä ryhmältä loppuu kärsivällisyys nykyisen poliittisen valtakoneiston vainon ja pilkan alla. Sortovuodet ovat aina vaatineet veronsa; radikalisoituminen kumpuaa epäoikeudenmukaisuudesta ja ihmisarvon oikeudesta olla vapaa ihminen. Muistakaa se kansallismieliset ryhmät ja ihmiset, että nykyiset kotimaiset globalistien vasallit nauravat teille norsunluutorneissaan, vastatkoon siihen nauruun, ken voi. Mikäli nämä vasallit saavat olla vallassa, toimittavat he Suomeen entistä enemmän muukalaisia, etupäässä nuoria rikkaita miehiä poliittisen Lähi-idän alueelta tavoitteenaan suomalaisen etnisen ja kulttuurillisen perimän totaalinen tuhoaminen. Varmasti olemme samaa mieltä siitä, että haluamme puhdistaa Suomen rakentaaksemme sen hyvinvointivaltioksi, jota eivät monikulttuurisuus pääse tuhoamaan kehitysmaaksi.

Aktiivimallin halusi perjantai-iltaan mennessä kumota jo yli 80 000 kansalaista, uutisoi Turun Sanomat.10 Tällä samalla innolla voimme vaatia poliittista mafiaa oikeuteen rikoksistaan, palauttaa Suomen itsenäisyys ja taloudellinen riippumattomuus sekä nujertaa yltämme sortovuosien kahleet, vaikka Euroopan unionin rahavaltiaiden byrokraattinen diktatuuri velloo ympärillä.

Syytä on korostaa, että myös Suomen taloudellisen taantuman juuret löytyvät maan ajautumisesta poliittisen johdon alaisuudessa juutalaisen eliitin kontrolloimien kansainvälisten rahoituslaitosten sekä talouskeinottelijoiden uhriksi.11

Huomioitavaa:

Välttämätöntä itsenäistymiselle on erota EU:sta, eurosta ja isäntämaasopimuksesta. Ei tule liittyä Natoon, eikä muihinkaan kansainvälisiin sotilasliittoihin ja muihin sen kaltaisiin järjestöihin. Suomen on oltava puolueeton, omaten ystävälliset ja yhteistyökykyiset suhteet Venäjälle, kuten myös kaikkiin ilman suuntiin. Kansallisvaltiota suojelevat säätelyt pitää säilyttää, ja kaikki viimevuosien pakolaisvyörytyksen kuluessa maahan saapuneet ”pakolaiset” tulee palauttaa sinne, mitä tulivatkin. Suomeen ei pidä enää ottaa ainuttakaan pakolaista.

Suomeen ei pidä rakentaa Moskeijoita kenenkään rahalla ja lisäksi Synagogat tulee riisua toiminnasta. Talmudiin pohjautuvan juutalaisuuden harjoittaminen tulisi olla lailla kielletty juuri sen Talmud-rasistisuuden tähden. Talmudismi ei ole uskonto, vaan maailmanvalloitus ohjelma.12

Pankkien kansallistaminen olisi enemmänkin kuin suositeltavaa ja rahan synnyttäminen olisi äkkiä poistettava yksityisten tahojen käsistä. Valtiolla tulee olla oma valuutta ja sen paino-oikeus. Valtion omistuksessa oleva keskuspankki voisi luoda tarvittaessa rahaa velattomasti, jota säännösteltäisiin inflaation ja deflaation (rahan arvon nousu) eliminoimiseksi. Pankit olisivat vain asiakkaiden talletusten vastaanottajia ja siten ne lainaisivat osittain asiakkaiden talletuksia. Velattoman rahan jakelu tapahtuisi esimerkiksi valtion kulutuksen mukaan tai perustulon kautta. Velkarahan tulisi olla korotonta. Tällaista rahaa voitaisiin käyttää investointeihin, jotka lisäisivät työllisyyttä ja siten kulutuksen myötä maan vaurautta sekä omavaraisuutta. Maa noudattaisi talousdemokratian reformia sekä harjoittaisi tavaroiden vaihdantaa ulkomaiden kanssa.

Lähde:

magneettimedia.com/suomen-moderni-sortokausi-muukalaiset-ensin-oma-vaesto-ei-ensinkaan-huomiot/

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.