Tekopyhä ammattivalehtelija Sauli Niinistö

Sauli Niinistön vaalikampanjoi käymällä köyhien jouluaterialla. Huomiota herätti valtava määrä siviilipukuisia turvamiehiä. Sauli Niinistön käyttämien turvamiesten määrä on kasvanut joka vuosi. Turvamiesten määrä ja sen kasvaminen kertoo, että kansan suosio on alhainen. Myös istuva presidentti on osoittanut kyseenalaista aktiivisuutta molempiin suuntiin. Vaatii aikamoista moraalista rappiota osallistua salamavalojen loisteessa vähäosaisten jouluaterialle ja keiton sattumia röyhtäillessään allekirjoittaa eläkeindeksien jäädytys ja työttömien etuisuuksien leikkaukset. Sama presidentti katsoi läpi sormiensa työttömien ns. aktiivimallin perustuslain vastaisuudet ja ehti jo aiemmin nimittää oikeuskanslerin, jonka saattaa odottaa tihrustavan lainkäyttöä vieläkin leväperäisemmin.

Valtamedia, presidentti Niinistön vaalikampanjan tiedotusosasto, uutisoi laveasti, kun presidentti kävi köyhien jouluaterialla, jonka yksityinen kansalainen erittäin kovalla työllään on saanut taas kasaan, vastoin hallituksen ja eduskunnan tahtoa,
www.iltalehti.fi/kotimaa/201712242200627528_u0.shtml

Kirkon viranomaisten viralliset asiakirjat todistavat nykyisen vaimonsa Jenni Haukion ja Sauli Niinistön erään sukulaissuhteen jopa ennen heidän vihkimistä, viranomaisten toimittamien asiakirjojen kertomana Jenni Haukiole kastoi nimen toisin sanoen olivat kummeina seuraavat henkilöt: ne ovat Sauli Väinämö Niinistö ja Marja-Leena Niinistö.
sauliniinistosalosta.blogspot.de/2016/10/sauli-vainamo-niiniston-vaiettu.html

Sauli Niinistö lähentyi kummityttönsä Jenni Haukion kanssa jo vuonna 1994.
nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/11/sauli-niinisto-lahentyi-kummityttonsa.html

Suomen turvallisuus on heikentynyt Sauli Niinistön omien toimien vuoksi. Rajat ovat auki ja kuka tahansa rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi koska tahansa tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Kuka tahansa ulkomaalainen voi tulla tai olla Suomessa laittomasti maassa ja elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Niinistön toimien ansiosta Suomi toimii avoimesti koko maailman sosiaalitoimistona. Sauli Niinistö on ammattivalehtelija ja maanpetturi?. Hän vei Suomen eu:hun ja euroon perustuslainvastaisesti ja allekirjoitti isäntämaasopimuksen naton kanssa, joka on maanpetos. Niinistöllä on ollut erittäin kova naistenmiehen maine ja Niinistön tiedetään harrastaneensa seksiä useiden satojen eri naisten kanssa nuorempana. Tanja, joka on seurustellut Niinistön kanssa kertoo Niinistön pitävän naisia vain esineinä esimerkiksi seksiobjekteina. Myös tunteeton ammattivalehtelu yllätti. Niinistö pystyy kirkkain silmin valehtelemaan mistä tahansa asiasta, kertoo Tanja. Niinistö on sisältä mätäomena, jota valitettavasti moni ihminen ei näe, eikä ymmärrä sitä. Niinistö on aina pitänyt itseään huomattavasti nuoremmista naisista, kertoo Tanja.

Ilmainen ruoka kiinnosti Niinistöä ja ilmainen mainos. Samalla Niinistö vei yhdeltä köyhältä härskisti ruuan, jonka Niinistö söi. Sauli Niinistö on omalla urallaan lisännyt köyhyttä merkittävästi ja hän ei ole koskaan tehnyt yhtään mitään tekoja köyhyyden poistamiseksi. Teot puuttuvat täysin tälläkin kertaa ja tarjolla oli taas Niinistön tuttua tyhjää puhetta, joka ei auta yhtään mitään. Sauli Niinistö kannattaa avoimesti natoa, euroa, eu:ta, liittovaltiota moskeijaa, Suomen islamisaatiota avoimia rajoja. Sauli Niinistö on ollut aina ammattivalehtelija johon ei voi koskaan luottaa. Lue Niinistön salaisuudet.

Kirjoittanut: Timo Virtanen

Lue Sauli Niinistön kaikki salaisuudet alla olevista linkeistä.

Sauli Niinistön vaietut salaisuudet

Presidentti Niinistö on aina edustanut sitä yhteiskuntapoliittista ja talouspoliittista linjaa, jonka vuoksi tuolla tuhannet vähävaraiset söivät jouluateriaansa tässä tilaisuudessa. Miehellä, joka on aivan keskeisiä vaikuttajia siinä politiikassa joka on moninkertaistanut köyhyyden Suomessa viimeisen parin vuosikymmenen aikana, on pokkaa mennä uhriensa sekaan heittelemään messeviä ajatuksiaan.

“- Taitaa olla hyvyys suvussa. Kunpa meillä olisi paljon sellaista geeniperimää Suomessa, tasavallan presidentti Sauli Niinistö aloitti puhettaan Hurstin joulujuhlassa vähävaraisille ja yksinäisille.”

Niin, geeneistähän se onkin ihmisyys ja inhimillisyys kiinni, ei suinkaan ajatuksista, eikä varsinkaan siitä mikä on oikein ja mikä on väärin. Kylmää genetiikkaa vaan. Ilmeisesti presidentti Sauli Niinistöltä puuttuu tämä geeni hyviin töihin ja inhimillisyyteen, ainakin jos katsotaan millaista politiikkaa hän on ajanut maassa vuosikymmenten ajan.

“- Suomesta on sadassa vuodessa tullut parempi maa kuin mitä se oli. Köyhä, sisällissotaa käyvä maa on noussut maailman kärkeen.”

Presidentillä on otsaa mennä sanomaan tuollaista juuri niille, joilta hänkin oli valtiovarainministerinä ottamassa pois ja joiden elämää ja ihmisarvoa tuhoavaa politiikkaa hän on ollut tukemassa myös valtion päämiehenä.

“- Pidetään kaikki mukana, ei jätetä ketään. Jokaisen suomalaisen pitäisi saada tuntea olevansa osallinen yhteisössämme ja yhteiskunnassamme, Niinistö sanoi.”

Voisin kuvitella, että nälkäisen asunnottoman korvissa tämä kuullostaa suoranaiselta vittuilulta. Presidentti, jonka puolue haluaa ajaa kaikkein köyhimmät ja avuttomimmat perikatoon kaikin keinoin, joka on itse omalla toiminnallaan ollut luomassa suomalaista uuskurjalistoa, kehtaa puhua tuollaisia. Hän menee sitten syömään jouluateriaa perheensä kanssa, kunhan on valokuvat ja uutisfilmin pätkät otettu, mutta se asunnoton lähtee vaeltamaan kaupungin kylmille kaduille vailla toivoa paremmasta. Mutta hei, älä jätä ketään, hei, pidetään kaikki mukana, jep jep.
Vai eikö presidentti tiennyt missä oli ja keille puhui? Vai oliko kyse vain vaalihäppeningistä, tilaisuudesta leikkiä kansan isää ja hyvää ihmistä niiden kustannuksella, joita on ollut kuiluun sysäämässä ja päähän potkimassa? Ilmeisesti vaalit saivat presidentin ilmestymään sortamiensa joukkoon puhumaan pehmoisia.
Jotta presidentti Niinistön suunnattoman laupeuden ja hyvyyden keikka syrjäytettyjen joulujuhlassa nousisi pohjoiskorealaisiin mittoihin, valtamedia pistää parastaan kertomalla, että tilaisuuden järjestäjä kyynelehti ja presidentti kävi.
Tosin Heikki Hurstin kyynelillä ei ollut oikeastaan mitään tekemistä presidentin hyvyyden ja jumalaisen hellän ihmisrakkauden kanssa. Valtamedia vain yhdisti ne otsikossaan. Ja jottei kenellekään tulisi sellaista väärää kuvaa, että Suomessa olisi jotakin pielessä, valtamedia on kaivanut tuhansien köyhien joukosta yhden, joka todistaa että asiat ovat Suomessa todella hyvin.
Jotta köyhyyttä maassamme kaikin keinoin lisäämään pyrkivän kokoomuksen joulutörkeys tulisi paremmin esiin, oli Ben Z myös paikalla syömässä köyhien ruokia presidentin tavoin.

“Juhlissa on käynyt useana vuonna myös kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz.
– Nykypäivinä ja kaikkina aikoina vapaaehtoisten työ on aivan korvaamatonta. Yhteiskunta ja viranomaiset ei voi korvata sitä työtä, jota vapaaehtoiset tekevät. Kuten tasavallan presidentti Niinistökin puheessaan totsesi, niin kun tekee hyvää toiselle, niin saa itsekin hyvän mielen, Zyskowicz sanoi.”

Tällaisessa nälkäisten ja hädänalaisten auttamisessa olennaista ei siis kokoomusveteraanin mukaan ole se, että köyhä saa edes jotain jouluruokaa tai ylipäätään yhden lämpimän aterian, vaan se fiilis, jonka auttaja saa. Benin mielestä valtio ei voi Mtn, mut kiva on et auttajille on tarjolla tällasii mahiksii saada hyvii fiiliksii, ku voi niinku auttaa, et siitä tulee tosi hyvä mieli. Joulunakin, hei.
Just joo.
Lähde:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat Kokoomuksen ja Niinistön näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Kokoomuksesta ja Sauli Niinistöstä. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Nyt on vain minimoitava vahingot ja estettävä kaikin keinoin näiden paljastusten leviäminen somessa keinolla millä hyvänsä. Lisäksi on ensi vuoden aikana otettava laki uudistus, jossa tällaisten paljastussivustojen sensuuri estää suomalaisia lukijoita pääsemästä tällaisille sivustoille. Nyt kun vaalit lähestyy on tärkeää sensuroida ja estää kaikki paljastukset, jotta äänestäjät eivät saisi tietää totuutta Sauli Niinistöstä. Me kokoomuksessa tulemme käyttämään kaikki keinot paljastusten estämiseen ja niitä somessa levittävien hiljentämiseen yhdessä valtamedian kanssa. Totuuden paljastumisen estäminen on meidän tärkein tehtävä.
    -Anne kokoomus

Comments are closed.