Rahavalta voittaa kansallisvaltiot – entä Suomessa?

Massamaahantunkeutuminen Eurooppaan ja Amerikkaan ei ole sattumaa, vaan maailman rahaeliitin huolellisesti suunnittelemaa politiikkaa lännen elämäntavan ja kansallisvaltioiden horjuttamiseksi, jotta globalisaatio eli Uusi maailmanjärjestys voidaan toteuttaa. Me olemme menossa kohti yksityistämisen aikaa, jolloin suuryhtiöt hallitsevat ja rahanvalta voittaa kansallisvaltiot. Markkinat ovat maailman ainoa laki. Samaan aikaan maailmassa syntyy myös kaaosta, tuhoisia sotia ja kaiken kattava valvontayhteiskunta kehittyy huippuunsa. Kaikki on ennalta päätettyä. Suomen nykyinen poliittinen johto eli lähes kaikki puolueet kannattavat tätä kehitystä eli rahavallan herruutta ja Suomen itsenäisyyden lopettamista. Suurin osa suomalaisista äänestää näitä isänmaansa pettäneitä puolueita, koska ihmiset ovat tietämättömiä tai he pelkäävät erottua median aivopesemästä massasta, koska he pelkäävät tulevansa haukutuiksi natseiksi, jos he puolustavat suomalaisten oikeuksia ja pitävät itsenäisen Suomen puolta. Tähän on tultu. Kaikki menee aina hullummaksi, ellei Suomen politiikkaan tule radikaalia muutosta. Se muutos tulee.

-Jouko Piho

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.