Paljastus turvapaikanhakijoiden tulva Suomeen oli poliittisesti sovittu asia.

Juha Sipilä, Petteri Orpo, Sauli Niinistö ja Timo Soini neuvottelivat vuonna 2015 kesän aikana sopimuksen Euroopan Unionin, Saksan, Ruotsin ja Tanskan kanssa. Sopimuksen myötä kyseisistä maista ohjattiin turvapaikanhakijoita ilmaiseksi busseilla ja junilla kohti Suomea. Ruotsi oli järjestänyt täysin ilmaiset bussikuljetukset ja junakuljetukset turvapaikanhakijoille tornion rajalle. Turvapaikanhakijoita kehoitettiin menemään Suomeen. Samassa sovittiin, että Suomi tulee lisämään pakolaisten määrää, sekä ottamaan loputtomasti jatkuvat virrat turvapaikanhakijoita. Erityisen tärkeä kohta sopimuksessa oli, että ylivoimaisesti suurin osa hakijoista tulee olemaan muslimimiehiä. Sekä se, että Suomi tulee pitämään rajat auki ja ottamaan Ruotsin kautta turvapaikanhakijoita 2 miljoonaa vuoteen 2025 mennessä. Lisäksi sovittiin, että laittomasti maassa oleville tullaan Suomen hallituksen toimesta järjestämään ilmainen sosiaalihuolto. Tarkoituksena on nopeuttaa Suomen islamisaatiota ja nopeuttaa kansanvaihtoa.

Eduskunta hyväksyi sosiaalihuollon laittomasti maassa oleville. Suomesta tuli virallisesti koko maailman sosiaalitoimisto.

Eduskunta hyväksyi sosiaalihuollon laittomasti maassa oleville. Suomesta tuli virallisesti koko maailman sosiaalitoimisto.

www.kansalainen.fi/eduskunta-hyvaksyi-sosiaalihuollon-laittomasti-maassa-oleville/

Jos kansa alkaisi epäilemään miksi rajoja ei voi laittaa kiinni ohjeeksi annettiin valehdella, että kansainvaliset sopimukset estävät. Kansanpetturi ja ammattivalehtelija Petteri Orpo toistelee kyseisestä valhetta. Puola, Unkari ja monet muut euroopan maat ovat laittaneet rajat kiinni. Tämä ei olisi mahdollista, jos kansainväliset sopimuksest estäisivät. Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset ovat sitoutuneet tähän suunnitelmaan. Samalla sovittiin, että huolestuneita isänmaallisia kansalaisia, jotka vastustavat näitä suunnitelmia aletaan vainoamaan vihapuhesyytteillä. Samalla sovittiin, että Suomeen perustetaan poliisin vihapuheryhmä, joka tulee jahtaamaan ja yrittämään hiljentämään kaikki näitä asioita vastustavat.

Vyöry oli hallituksen tiedossa jo toukokuussa 2015.

25.5.2015 Kunnilta varautumissuunnitelmat isoon pakolaismäärään= turvapaikanhakijoihin.

kuntalehti.fi/uutiset/sote/kunnilta-varautumissuunnitelmat-isoon-pakolaismaaraan/

26.5.2015 Sisäministeriö pyysi kuntia varautumaan 80 000 turvapaikanhakijan tuloon

esaniemi0.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195802-sisaministerio-pyytaa-kuntia-varautumaan-80-000-turvapaikanhakijan-tuloon

Ruotsi ohjaa turvapaikanhakijoita Suomeen

mvlehti.net/2015/08/01/torkeaa-ruotsi-ohjaa-turvapaikanhakijoita-suomeen/

Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen

Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen

Kaikki turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia. Nämä asiat selvitetään seuraavalla liveleak videolla ja pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ottaminen on täysin järjetöntä, eikä auta mitään, mutta tuhoaa sen maan talouden ja kultuurin, joka niitä ottaa. Lisäksi video paljastaa, että kaikki pakolaisia tai turvapaikanhakijoita kannattavat ovat valehtelijoita, jotka kannattavat vain islamisaatiota. Asia selvitetään perusteellisesti seuraavalla liveleak videolla suomenkielisillä tekstityksellä, jonka jokaisen tulisi katsoa vain 6 minuuttia

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Kirjoittanut: Timo Virtanen

Lähteet:

mvlehti.net/2017/10/04/korhonen-pitaa-matutulvan-suomeen-paastamista-tietoisena-poliittisena-valintana/

mvlehti.net/2015/08/01/torkeaa-ruotsi-ohjaa-turvapaikanhakijoita-suomeen/

kuntalehti.fi/uutiset/sote/kunnilta-varautumissuunnitelmat-isoon-pakolaismaaraan/

esaniemi0.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195802-sisaministerio-pyytaa-kuntia-varautumaan-80-000-turvapaikanhakijan-tuloon

Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen

Miten islam tuhoaa Suomen ja euroopan

kantasuomalainen.net/category/maahanmuutto/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

4 Comments

 1. On aika järkyttävää lukea, kun menette paljastamaan kansalta salassa pidettäviä tietoja. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olette julkaisseet kansalta salassa pidettävää tietoa. Olette jääneet useasti kiinni kansalta salassa pidettävien tietojen levittämisestä. Tärkeintä olisi, jos poistaisitte heti nämä paljastukset. Nyt meidän täytyy sisäministeriössä yrittää estää ja sensuroida näiden paljastusten leviäminen somessa. Jotenkin nämä paljastukset pitäisi saada estettyä ja sensuroitua, koska olette jääneet useasti kiinni, että paljastatte totuuden asioista, joita kansalaisten ei tule tietää. Moni paljastuksenne on vielä salassa pidettävää tietoa, jota ette saa paljastaa.
  – Mari sisäministeriö

 2. Minua taas järkyttävät nämä natsirasistien jatkuvat paljastukset turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Kaivavat kaikkia kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelmia esiin jatkuvasti turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Nyt nämä natsirasistit pilasivat joulunkin. Taistelu jatkuu, jotta totuus ei koskaan paljastu turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Taistelu jatkuu myös, että Suomen islamisaatio nopeutuu ja Suomi islamisoidaan mahdollisimman nopeasti.

 3. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

 4. Finnish men are weak, stupid, fat, alcoholist, drug users and racist. Finnish woman you should abandon finnish men and come to us muslims. We are strong we can have in Finland four wifes and unlimited amount lovers. One muslim men can make 10 000 finnish womans pregnant 100 times. I have 20 children and I can fuck all day long 10 000 finnish woman to pregant. Finnish men can not take care financially 10 childrens. We muslism can take care of unlimited amount of children because finnish social benefits Kela Gold.! We never work, we just live with social benefits Kela Gold and we make childrens 10-20 for each woman in finland. Finnish womans can only be free with muslim mens and have purpose of take care of many children what is woman only purpose in the world.
  Death to finnish men!
  Death to finnish culture!
  Death to finnish religion!
  Death to Finland and raise of new muslim nation!
  Allahu Akbar!!

Comments are closed.