Virtuaalivaluuttojen käyttö verojenkierrossa.

Miten verottaja saa tietoonsa virtuaalivaluuttojen käytön. Kaikki Suomessa toimivat pankit ilmoittavat verottajalle kaikista ulkomailta tulevista tilisiirroista. Kaikki suomalaiset välittäjät kuten bittiraha.fi/ ilmoittavat verottajalle.

Miten verottaja ei saa mitään tietoa. Vältä Suomessa toimivia pankkeja ja suomalaisia välittäjiä. Eli pidä rahasi ulkomailla ja ulkomaalaisella pankkitilillä johon kortti. Kortti tulee postissa ja voit sitten ostella tai nostaa rahaa kortilla Suomessa ilman, että verottaja tietää asiasta yhtään mitään. Lisäksi rahaa voi säilyttää ulkomaalaisissa virtuaalilompakoissa, joista voit ostella tavaroita itsellesi ulkomaalaisista nettikaupoista. Verottaja vie 30% virtuaalivaluuttojen voitoista, joten on täysin järjetöntä ilmoittaa ja menettää 30% rahaa.

Mikäli siirrät rahaa tililtäsi muuttaaksesi tai ostaaksesi virtuaalivaluuttoja. Tee se aina epäsuorasti. Eli siirrät tililtä rahat virtuaalilompakkoon, josta siirrät rahat toiseen virtuaalilompakkoon jolla sitten ostat virtuaalivaluuttoja. Toinen keino on siirtää rahaa ulkomaalaiselle tilille, josta sitten ostat virtuaalivaluuttoja. Aina, kun siirrät rahaa ulkomailta suomalaiselle pankkitilille tai suomalaiselle virtuaalivaluutan välittäjälle pankki tutkii ja ilmoittaa verottajalle epäilyttävistä siirroista.

spectrocoin.com/en/bitcoin-debit-card.html?utm_source=adwords&utm_medium=card&utm_campaign=bitcoin_credit_card&gclid=EAIaIQobChMIoY7Y9e-Y2AIVDDwbCh0BFQ1_EAAYASAAEgKtAvD_BwE

Käteisen käyttö verojenkierrossa. Miten verottaja saa tietoonsa käteisen käyttäjän esimerkiksi pimeiden tulojen. Suurin virhe on tallettaa pimeitä tuloja käteisenä pankkiin, koska pankki ilmoittaa ne verottajalle. Talleta käteinen omaan kotiisi ja käytä aina vain käteistä, kaikki laskut ja maksut voit maksaa r-kioskilla käteisenä.

Näillä ohjeilla verottaja ei mitenkään saa selville ja et jää mitenkään kiinni ikinä.

Pimeiden töiden tekeminen neljä parasta ammattia 1. sähkömies 2. autonkorjaaja 3. putkimies 4. talonrakentaja 5. siivooja. Monessa ystäväpiirissä ja sukulaispiirissä sana kulkee ja siellä on vähintään yksi jokaisen ammatin edustajista. Maksu aina käteisenä ja käytä aina käteistä ja säilytä kotona. Tuntitaksa on yleisesti 10 euroa tunti + tarvikkeiden hinnat. 10 euron tuntitaksa vastaa yli 20 euron verollista tuntitaksaa. Pimeitä töitä on tarjolla Suomessa valtavasti ja kaikille työttömille löytyy aina pimeitä töitä. Pimeiden töiden tekijä on ainoa, joka rikastuu, koska kaikki muut köyhtyvät jatkuvien verojenkorotusten takia ja jatkuvien leikkausten takia.

Lue myös

suomimedia.wordpress.com/2016/03/16/verosuunnittelun-abc-miten-valtat-verot/

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.